Rose trazi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 17:41 |
evo i mene u oglasima,dugo mi je trebalo da otvorim tipic sve se mislim hoću-neću pa evo,otvoren je. nisam u mogučnosti da si kupim neke lukovice,pa ovim putem žicam ukoliko imate viška,dovoljna mi je jedna-dvi lukovice,vise mi i netreba,boja-nije bitno koja
ovo je popis lukovica koje bi voljela da mi krase balkon ljiljan,zumbul,tulipan,šafran,frezija,đurđica,mini kala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rose ja ću ti poslati par tulipana--neznam koji su dobila sam lukovice.
Želiš li da ti pošaljem narcise? Njih imam žute i bijele sa žutim rubom.
Pošalji adresu na PP
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja rose daj pošalji adresu i ja ću ti poslati nešto sitnije da ti može uspjevati na balkonu u posudi, jer znam kakva je situacija. Možeš još dodati na popis anemone mini irise, pa recimo presličice - to ti je sve nisko i bit će ti super. Svakako ću ti odmah nešto poslati. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Rose sutra kreće preporučeno:
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaa,nemogu vjerovat,svima puno,puno,puno hvala!
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Imam i ja nekih ljiljana(piše azijski-visina 50cm) i frezije pa ako želiš pošalji pp
![]() |
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
da ne otvaram ja jo jednu temu, ako netko ime viška ja si također želim đurđicu,kali ( moje mi propale ) i ako netko ima obične ljubičice.. Imam sličan problem,malo mjesta..sve okolo beton pa sve mora biti u posudama..
![]() Ali imam koji km dalje mali ribnjak,to mi je sad nešto novo,pa ako ima netko neke biljke koje rastu u blizini vode.. bila bih Vam svima jako zahvalna
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
rose ; ti meni adresu ja tebi đurđice.. |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ako ima još koja đurđica viška i ja bih se ogrebao.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
Mogu li ja kao padobranac zamoliti taj azijski ako ga još ima?
obožavateljica sam ljiljana, obećajem se dobro skrbiti za njega
![]() pozdrav!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
rose neznam jel ti stigla ruza...imam za tebe ako zelis durdice ,izlaze...sad dok sam tu kod mame mogu ih izvadit,a ako hoces ima i lukovica narcisa zutih,,uskoro prolaze al ja ih imam previse pa barem da ih spremis za drugu godinu...
|
|
![]() |
|
je,maslačak,ruža je stigla i vec odavna posadena
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
rose jel stiglo to sjeme dalije?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
je draga,hvala ti,doslo je danas,taman sam mislila da ti napisem u topicu hvala na sjemenkama al preduhitrila si me na mom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |