Köln-Botanički vrt Flora |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 22:45 |
Ah divno!!! Šteta što su neke slike nestale. Baš sam uživala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo me nije bilo tu,vidim da je vecina slika propala,steta,idemo dalje sa novim slikama!
Bio danas opet u Flori,pocelo je,pocelo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Bio danas poslije posla u Flori,suncano,vjetrovito i prohladno.Sutra najavljuju 8°C i kisu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne bi mi smetala hladnoca
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala Monty što si se sjetio!Zgrada je prekrasna, volim građevine od cigle a to škola o učenju poznavanja i poštivanja prirode zvuči tak pompozno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo je velicanstveno
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kažeš jutro prohladno, vjeruj na slikama izgleda tako toplo i raskošno da se ja uvijek pitam pa kakva je tamo klima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne fotografije, lijepo je što nam to pokazuješ da i mi uživamo barem virtualno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
monty predivne fotke, užitak je prošetati s tobom ovim predivnim krajolikom
![]() |
|
![]() |
|
Ma nema frke Monty,
![]() |
|
![]() |
|
Sorry ivna,nisam odmah vidio,to je Flora skola,sutra cu je cijelu snimiti da je bolje vidis! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Jao nema me dva dana, a Monty se raspištoljio sa slikicama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E sad, šta da više pišem, ja nemam riječi da opišem koliko mene oduševljavaju tvoje fotke, a da ja više niš ne pišem već samo da gledam i divim se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |