tražim pravi pelin |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 09:34 |
eto iz naslova se vidi da tražim pravi pelin Artemisia absinthium- treba mi za pravljenje sredstva za prskanje. Tu kod nas uglavnom ima ukrasni pelin ali navodno treba taj pravi,pa se uzdam u vas ako netko ima za posaditi. Hvala puno unaprijed |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....evo mene....koji dio biljke ti treba za prskanje?
....pelin trebam seliti na drugo mjesto jer mislim da mi guši čičimak ( žižula )....nisam stigla ovo proljeće, a obećala sam i Silvek dio korijena...e sad da li da to napravim , a već je vruće ili na jesen??
...mogu ti poslati grane da napraviš pripravak!?
....može recept za taj pripravak?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
........ e super! Za prskanje se koristi stabljika i list. Za presađivanje je možda pametnije čekati jesen,već je vruće pa da ne propadne.
300 gr svježih biljaka pravog pelina 10 litara vode, kišnice ili iz bunara raditi tekuće gnojivo, juhu ili čaj koristi se protiv uši i svačeg, sad nemam knjigu doma, kad mi kolegica vrati napišem koji su omeri za razređivanje hvala puno Manči još jednom,baš si drug ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...onda ti šaljem grančice, a na jesen ću ga vaditi....
|
|
![]() |
|
ok, hvala Manči!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |