Jegeniš_KC_2009. |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:04 |
Hvala, hvala, a ona prva slika je bila specijal za mene
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ohhh!!! koja ljepota....ovo i jeste odmor...fantasticno!!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Lokacija jezera je u blizini Đelekovca. U Đelekovcu se skrene prema Šoderici (granični prelaz Gola) i nakon 2 km skrenete lijevo i za tili čas ste u "raju na zemlji".
Evo još nekoliko slikica da ne kažeš da škrtarimo ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej Božikovine, ove godine ste nešto škrti sa slikama.....
Slike su naravno prekrasne i mogu si zamisliti taj mir. Od pronađenih biljaka nešto sam i prepoznala, ali da mi je znati kako je tamo dospio kineski šaš i smokva.....Šapnite mi gdje je to i kako se može tamo otići, da ja MM odvučem tamo. Makar na jedan dan, samo da nema TV i mobitela......
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Priroda je zaista divna a i do civilizacije treba nekoliko kilometara. Pravo mjesto za odmor duše i tijela.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koja divna priroda
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bilo je tu raznih životinjica ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
S nama su se odmarali i naši kućni ljubimci ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je samo dio mačijeg društva, tko bi ih sve pofotkao!? ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
To se zove odmor. Za tijelo, dušu i oči!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasna priroda i za mene neobične, ali lijepe biljke
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
......ajme koliko je "stoljeca" proslo odkada san i ja sjedila i citala u "camcu na kupi" dok si drugi pecali...... i i i cekala da jedinomamino "dode"............. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Našli smo zanimljivih biljčica ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
kak je tu lijepo... nekad sam i ja dolazila tu na kupanac, ali sad sam se udala i otišla daleko. pozdrav
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Za godišnji odmor opet smo si priuštili deset dana u prirodi ...
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |