martina |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 13:57 |
![]() ![]() srce je predivno ,a masline sa početka fenomenalne
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slika za seku...baš dražesno!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ako su ti u photobucket albumu, onda iznad slike imaš ono edit, resize, rotate....e, pa odabereš i dođeš mišem na "rotate"i kad se pojavi ispod toga popis, u ovom slučaju odabereš "right".
Otrčala sam tren pogledat, nisam znala napamet... Nisam ti ni ja neki stručnjak-ma ni blizu, al svatko ti kaže ponešto pa se snađeš. ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Dobrodosla martina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
ok kako se slike okrecu nemam pojma
inace moj dojam nije lose moze i bolje i definitivno je za neku srednju 3 ona tirkizna je zapravo zelena ![]() ko bi teko ali ja odlucila stavljam ju pa kup puko puklo imam jos radova ali su vise-manje kod rodbine kad poslikam stavim |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lijepe radove imaš i samo nastavi tako i dobro nam došla
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slušaj, ja bi tebi za sve ovo odmah dala čistu peticu...al, žao mi je ipak ne mogu!
Ovo će ti bit za 4+! A šta mogu kad mi se vrat ukočio od krivljenja glavom ulijevo..i okretanja laptopa ![]() ![]() ![]() Malo se šalim..radovi su ti stvarno lipi..ona prva boca: mak i ona tirkizna boja..neobično, jaaako neobično. Ono šta je hrabri Jure obznanio u dnevnom tisku..to mi je nabolje...al dok ja pročita šta je to Jure napisa.... Za radove: ![]() ja nakon gledanja slika: ![]() ajde, plizzzz...okreniih drugi put! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mudro sam čekala da se anđelka prva oglasi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, krasno, samo nam okreni slike,
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo... dobro došla među nas...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislim da sam sve rekla :) |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
pocela sam raditi bojama za keramiku i svida mi se nisam jos radila bojama za staklo pa neznam razliku pa molim za pomoc :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pridružujem se dobrodošlici i želim i dalje puno lijepih radova
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Dobro nam došla i jako dugo nam društvo pravila
![]() Jako su ti ljepi radovi a pogotovo onaj stolić oborio me s nogu još više jer i ja takav trazim ....di si ga nabavila |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Pa Martina ne mogu ti zaželjeti dobrodošlicu jer si duže u ovim vodama od mene ali nadam se da se vraćaš u velikom stilu (
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Bitno da si se vratila ovdje ćeš uživati u prekrasnim radovima članica, a i isto tako, sigurna sam iste uveseljavati svojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Martina pošto sam i ja jedna od novih dobro došla ponovo u ovo lijepo društvo.
|
|
![]() |
|
Sad bi ja tebi rekla: dobrodošla, al vidim da si duže ovdje od mene, samo si malo bila nestala, pa onda ovako:
dobrodošla natrag! ![]() Platna si poredala baš po mom ukusu: miss.... prva pratilja..druga pratilja.. posebno mi je zanimljiv onaj "okvir" na prvoj slici-šta ti je ono? |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |