Moj skromni vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 13:49 |
bas prijaju ove ljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us evbo mene prvi puta u tvom vrtu a imala sam što i vidjeti ali ovaj slatkiš je najjjj. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prošetala sam od prve do zadnje stranice,prekrasno,raznovrsno,šareno,a i mamino i bakino cvijeće krasno,jedva čekam nove slikice lijep pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prvi put san u tvome vrtu, prelijepo ti je cvijeće, ti si u velikom zaostatku! sa nestrpljenjem čekam još slika iz 2010g.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prelijepo cvijeće,samo da su slikice malo veće.
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Evo par novih fotkica koje se spremam staviti još od ljeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nije baš puno al to je ono što je po meni bilo najljepše ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno si uredila ovaj dio vrta, kamenjar i ostalo.
Plavo cvijeće fantazija....
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoj vrt tako lijepo napreduje, a ruže su za 5+.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
kod tebe pravo veselo....i da nisam te zaboravila....šaljem ljubice ovaj tjedan...nisam nikako mogla uhvatiti vremena...uvijek me nešto omete.....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuži naravno u centru pažnje, ma preslatka je, ali plava boja tvoj cvijeća je tako - predivno plava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Najprije hvala na lijepim komplimentima!
Mira, mislila sam si da bi to mogao biti kokotić ..nadam se da će i tvoj cvijetati ove godine!držim fige :) Otok, i meni je super žuta ruža ..a kak miriši ajme!mada čudno, prošle godine nije ..a do nje je bila jedna druga koja je ..jel moguće da je ova to "pobrala" od nje? Renn ljubice se mogu presaditi, budem ti poslala ;) A tko je Bono? :))) gioiaa da da ..svi ove godine hvale moju ružu ..inače, čula sam da se žute i bijele penjačice teže primaju od ostalih pa mi je i zato baš drago radi moje ..a žuži, dobra je ona ..da viš kak lepo hoda zmenom i pomaže kad radim neš po cvijetnjaku ..ja posadim nešto i naraste, onda ti ona zakopa kost i misli da bu i ona narasla ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Tvoja 'najdraza ruza' je stvarno predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako, jako lijepo.
Žuta ruža kraljica. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kamenjar ti je lip i dobro napreduje i ja sam ga posadila ove godine i čekam da se razraste
![]() ![]() Od svega najviše su me se dojmile žute ruže ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure još jednom na komplimentima, a sada slijedi nastavak
![]() ovo je moja najdraža ruža! a sada možemo dalje ![]() ovo je trenutno sve posađeno i sređeno unazad cca 3 tjedna, evo kako sve to fino napreduje .. ovo je eksperiment s ružom penjačicom ..nisam imala kud s njom pa sam je popela pa reko, možda mi se posreći pa dobijem nešto neobično i lijepo .. A ovo je mamin kamenjar i moja žuži ![]() I evo nešto i bakinog cvijeća ..ako netko zna imena bilo bi super! Ovome ostalome znam imena ![]() Slike su malo mutne jer su slikane mobitelom ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |