Moj mladi vrt na kontinentu |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 11:22 |
Evo moj mladi vrt u slikama, nije bas pogodno vrijeme za slikanje, a i manje vise je sve mlado tako da cekam cvatnju, nadam se uskoro Malo jesenskog ukrasa:
![]() ![]() One su bili nasi gosti, ali napale su MM i nestale su: ![]() Mladi kukuruz nase susjede: ![]() Kalifornijski mak (prva je prirodna, druga nazalost ne postoji): ![]() ![]() Kora stabla tresnje: ![]() Orah naseg susjeda: ![]() Lavanda (nazalost nije opstala proslu zimu, probat cu ponovo): ![]() Ruza u sumraku: ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje prekrasne fotografije!!!!!!!!!!!!!!!! Fotkaj i dalje.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slike su zaista krasne
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Miha ,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Hocu Tija
A evo i "oni", oni su zvijezde moga vrta, i ako se trude da uvedu veliki nered u njega ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne slike...a pesonja je bombončić
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf...krasni su...to su jedni od najljepših i najpametnijih peseka, jel da?....moj je Ben ona druga vrsta rotića...viši i izduženije njuškice!
![]() Da ti peseki nebi radili nered po vrtu, moraš im ostaviti komadić gdje oni mogu kopati i zakopavati....onda ti neće dirati tamo gdje netreba...tak smo mi sa svojim Benom napravili i stvarno ništa ne dira po biljčicama!
![]() |
|
![]() |
|
Je Flavia imamo uzgajivacnicu, to je definitvno najpametnija, najposebnija, najlijepsa pasmina medu psima, neka se drugi ne uvrijede, ali ne kazu se bezveze rottweiler mercedes medu psima
![]() I idemo dalje sa slikama Naše nebeske gosce: ![]() Lijepi decko: ![]() ![]() Jos jedan gost u vrtu: ![]() Bijela sljiva (opet kod susjeda): ![]() Kalifornijski mak nakon kise: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne fotke, biljčice, peso...
Za mene je svaki pas poseban...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
dobro došli, radujem se još jednom prekrasnom vrtu, predivnim slikama, cvijeću, peseku ...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš stvarno smisla i dobro oko.
![]() Svaka je slika priča za sebe!
Kad si sad uspio snimiti toliko zanimljivih slika kako li će to izgledati tek u proljeće
![]() Rottweilerima moj duboki naklon s veeeelike udaljenosti!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slike su predivne,ljubimac jos vise:)))
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaka čast na divnim slikama
![]() A i pesek je predivan . |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve pohvale tvojim slikicama preljepe su posebice ona kola
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Željka 23: Slazem se svaki pas je poseban, svaka zivotinja je posebna, ali je rottweiler ipap najposeniji
![]() Baka: Hvala za pohvalu za dobro oko, nisam uspijo, uspijela sam ![]() Gioiaa: Nije pesek, to su dva razlicita peseka I sada idemo dalje sa slikama Ovo predivno bice ni iz mog vrta, cak ni iz susjedovog, ali bez obzira na to je zasluzio da ga vidite. Uslikan je na Salasu 137 Novi Sad: ![]() Ovo je moja japanska dunja nakon sadnje u prljece 2009 godine. (zanemarite neuredni pjescanik i ne pokupljenu travu u pozadini): ![]() Ruza stablasica nakon sadnje u proljece 2009 godine, cvijeta roza krupnim cvijetovima, vidjet ce te nagodinu: ![]() Tuzna cicamaca nakon sadnje, pogodite kada ![]() ![]() Zvijezdasta magnolia, sadnja proljece 2009: ![]() Jos jedan nas ljubimac, nasa maca tom kako se sunca: ![]() |
|
![]() |
|
Rosa, kola su rucni rad, bravo MM
![]() |
|
![]() |
|
Evo sada jos malo morskoga ugodaja i gotovo za danas
Nadam se da mod nece zamjeriti sto nije iz moga vrta, ali vrijedi podijeliti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
nema nikakve zamjerke...ali prizori su mi nekako poznati...ma to mora da je Opatija....ha???? Imam i ja nekoliko slika iz Opatije...ovo ljeto smo ondje bili na ljtovanju.....
![]() |
|
![]() |
|
Jeste Opatija, mi smo ljetovali u Istri, ali smo navratili u povratku u Opastiju, i nismo pozalili
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivne slike... stvarno imas smisla...a i fotic je dobar cini mi se...
maca je predivna..sivo bijela kao i moja ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |