Moj Italian job |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 19:30 |
Pozdrav svima!Pratim vas vec neko vrijeme i stvarno ste grupica kreativnih ljudi od kojih mi se tesko rastati i ugasiti kompjutor.Uvijek nesto novo za pogledati,za nauciti....Ja sam na pocetku,nemam puno radova a tesko da cu ih u skorije vrijeme imati.Trenutno je jedini decoupage koji radim ljepljenje cicak trake na pelenama moje bebe
![]() ![]() Evo mojih radova od prije par mjeseci(pre-baby phase
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas si mi fora ovo napisala da ljepis cicke od pelena...ja sam vec mislila kad sam pocela citatai,sta se radi sa cickom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
i mene si zeznila sa čičkom, al škafetin je odličan. idemo dalje!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
Ovo je dio starog ormara kojem sam dodala nove ruckice ,par slojeva boje,crackle i slikice...za bebinu sobu
Napravila sam pedesetak slikica na platnu malog formata za na zid u bebinoj sobi.
Dvije slikice.
Jako los tanjur koji ustvari nisam niti dovrsila.Staviti cu sliku kad ga zgotovim:)
Ovo je ribica kojoj fali okvir-pijesak prokuhan(sa Sardinije) ,Drvofix,lak...
Znamda ovo nije za ovu galeriju ali imam samo ovaj komadic nakita pa necu otvarati na drugom mjestu.
Ovo je smijesno znam ali meni je slatko.nisam jos zavrsila...
Evo...cekam kritike :)
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Radovi su ti jako lijepi...posebno oni za bebinu sobu....beba ti je prava inspiracija....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Nema me dva dana i kad dođem imam šta i vidjeti.Sve je jako lijepo a ormarić je genijalan
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tinajan dobro nam dosla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo za bebinu sobu je fantasticno...slikice iz bajki..ma fantasticno
![]() a ove ostale ideje su simpa..jedva cekam da vidim konacan izgled... |
|
![]() |
|
cure hvala vam svima punopuno na dobrodoslici i lijepim rijecima. beba mi stvrno je inspiracija ali nemam vremena za raditi.tipkati mogu i gledati vase radove,dok on papa-bebac se pristeka na mene -ja se pristekam na forum i oboje uzivamo....
|
|
![]() |
|
ha-ha...ovo s odlicno prikazala...moram se nasmijat...
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Dobro došla, radovi su ti lijepi i divno je što ti je beba inspiracija....imat će divno djetinjstvo uz takvu mamu
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasan ormarić,ali slikice su fantastične.beba će jako uživati kad malo naraste u tako divnoj sobi
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla, radovi su prekrasni, i jam oduševljena radovima za bebinu sobu! A ormarić.......vaaaauuuuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Dobro nam došla...i hvala što si nam pokazala toliko lijepih radova... Bebe i djeca općenito najveća su inspiracija i ljubav i nema veće sreće od njih.....Ormarić mi se jako sviđa...a slikice za bebinu sobu...u njima se vidi sva tvoja ljubav...toliko si si dala truda u slaganju motiva...doradi...svemu. Bravo za tebe kreativku i veliko bravo za tebe ...mamu.
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
zanimljivo,, u tebe ima svih tehnika!!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
tinajan, dobro došla, stvarno si me obradovala svojim radovima, tako su veseli pogotovo sličke za dječju sobu, a škrinja je totalni mrakkkkkk
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
bebina soba ce biti preljepa dok ima ovako vrijednu mamu,a cipelice su preslatke eh da ih vidi moja mala odmah bi pitala bumo kupili takve
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
dobrodošla! zanimljivi i maštoviti radovi, ali kutija s jedrenjakom je predobra! Odlična je boja i način na koji si to obojala!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
hej,bok svima i hvala vam svima na pohvalama.nisam se mogla prije javiti jer sam bila tjedan dana u Hrvatskoj pa nisam mogla do kompjutora.sad sam opet tu,mozda konacno nekaj opet napravim....ako nista drugo onda poklone za bozicni swap
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |