Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - InoxCimina kućica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava


InoxCimina kućica

 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 28>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
Avatar

Pridružen: 24 Listopad 2009
Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 07:18
Eto i mene malo,rekoh da opet svratim,sigurno Inox ima novih sličica smile188.E sad prvo,svaka čast na podizanju kamina na postolje (nadam se da si ipak imao pomoć pri transportu) jer ja ga isto imam (još je veći) i MM skoro završio na hitnoj dok su je popeli na kat kuće Wink.Postolje je izvanredno riješeno. A zanimaju me i ove stare cigle,slaba sam na njih Embarrassed.  U svom vrtu imam stazu od cigala,dugačku i široku ali nakon 4 godine one su od hladnoće i hodanja se počele mrviti,pa je moje pitanje što si ti učinio i da li si išta učinio da ih zaštitiš?Sad bih ja mogla početi akako si riješio ovo,kako ono...Ma neću ,sve pohvale i ovaj put obojma!
Na vrh
Sponzorirani linkovi


Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 07:49
Što reći glasno, kad sve u tebi vapi za suncem i čezne za njegovom vrelinom i čudesno motivirajućom snagom, a da ne povrijediš sve druge koji drugačije osjećaju i doživljavaju Zimu, kad vidiš da im se u pogledu, kao briljanti blistaju i zrcale kristali snijega, da im lica poprimaju dječje zadivljeni i nedužni, a opet vragoljasti izraz. Ma, ništa ne reći, šutjeti i promatrati te crpiti djeliće njihovog veselja i prisvajati djeliće njihove sreće. Time privremeno griješ svoju prozeblu dušu i strpljivo čekaš svoje proljeće, ljeto.
Uvjeravam se da će brzo proći vrijeme čekanja i pomalo skiciram ideje nekih budućih uradaka pa ih povjeravam papiru. Prisjećam se napravljenih stvari i promišljam kako je moglo drugačije i bolje. Tako je to kod mene, a vjerujem i kod drugih.

Evo kako je to napravila priroda, a Cimi i ja smo ih samo zapazili i na neki način istrgnuli iz beznačajnosti. Na svima sam intervenirao minimalno, ali već samo čišćenje četkama i skidanje blata i truleži sa njih otkrivalo je novu dimenziju njihove neobične ljepote. Višetonskim lazurama samo sam htio naglasiti njihovu prikrivenu simboliku. Da li se u tome uspjelo, prepuštam vašoj prosudbi.

skupina



Nju sam nazvao „razbarušene misli“, jer mašta tu vidi strast i trunke erotskih refleksa



…a nju „plamene ruke“



“ranjenik" , posvećeno dragovoljcima, neću ništa drugo reći, jer oni su rekli sve kad je trebalo





„vremenska plesačica“ ili možda "vremešna"



„njegovo veličanstvo“ u hladu



“njegovo veličanstvo“ na suncu



...nije mi predodređeno da budem skulptura, navodno će navalit na mene debelo kaljeno i djelomično pjeskareno staklo i zamislite molim vas, bit ću stol. A znate kakav je život stolova? Lupaju po vama šakom (valjda ne budu, ipak će na meni biti staklo ) Prolijevaju po vama što god stignu. Ponekad sa na vas popne poneka „dama“ da bi zaplesala, valjda, a onda se nagledate svega. Bože sačuvaj!



ja sam „zmajeva glava“ iako sam na izvoru nitko me se ne boji



…a ja sam na čekanju i neznam kaj buju s menom, jel me buju restrukturirali ili možda privatizirali, najgore kaj mi se može dogodit je stečaj, sekirom po glavi i v peć.



Ne boj se stari, budi strpljiv. Ima ja s tobom plemenite a ne plamenite namjere.


Evo kak sam ja prošel. I s menom su imali navodno plemenite namjere. Nakon stotinu godina mirnog života, nakon što su me grubo i bolno posjekli (ali dal sam i posla, pa su se grdno s menom namučili), odrezali su mi šnitu, odvojili od obitelji, pustili da se sušim i raspucam, da bi me kasnije brusili, strugali, palili, probadali, zabijali u mene svakog vraga, mazali sa svim i svačim. Ma inkvizicija je u svoje vreme bila mila majka prema ovome što sam ja pod parolom plemenitosti prošao. Koda sam terorist a ne hrast – najcjenjenije hrvatsko drvo. Ah, da na kraju su me obesili na zid i rekli da se zovem „hrast saberi se“ Bez veze, i ko bi se tu onda trebal sabrati, ha ?

Moj vam je „križni put“ izgledal ovak :
















Put iz anonimnost je trnovit i krvav. Na putu da postanete netko, čest ste nitko. Kad postanete netko, nitko vam ne vjeruje u ovo prethodno. Kad postanete netko,  postajete svačiji.
Pitanje: Isplatili li se sve to proći da bi se postalo „netko“ i zaključilo kako si nitko, jer nisi SVOJ i nisi SLOBODAN

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 09:46
Draga Triša,
i od mene iz ovog kutka sretan put Tebi i Tvojimasmile219 kao i veliki provod!smile126uz veselje i pjesmu!
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 26 Rujan 2008
Lokacija: rijeka
Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 09:47
U prošlom postu sam napisala da mi nije običaj čitati pozorno. Na nekim temama nikada nisam propustila pročitati "štivo", ali ovdje ...???!!!
Inox - Cimi znajte da već drugi dan mog godišnjeg odmora ispijam najslađu jutarnju kavicu s vama i jednostavno uživam u svakom slovu, svakoj sličici.
Predivno ... Inače ne pratim serije, ali ovdje jedva čekam slijedeću epizodu!
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 12:11
draga ivna,

Da zaista je bilo opako sa tim kaminom. „Pevci“ su ga dofurali i obavili najteži dio. Donijeli su ga do trijema pred ulaz u našu kućicu i na moje traženje tu ostavili. Inače bi ga unesli i unutra. Mene je čekalo raspakirati i demontirati nožice. Tu smo se Cimi i ja dosta namučili, a oboje imamo „sređene“ kralježnice pa bi se morali čuvat. No, moralo se, podigni tu, podigni tamo, nagni, spusti. Naplata u vezi sa kralježnicom došla je kasnije, prilikom jednog mog istovara vreća sa pijeskom iz prtljažnika auta. Hitna, bolnica i tjedan dana mirovanja, su bili rezultat te akcije.
Što se tiće stare cigle, drago mi je da ju i drugi vole, pa i ti. Meni je za rustikalne zahvate nezamjenjiva. Stara hrastovina i stara cigla – zakon. Prirodni kamen je na mom području često upotrebljavan, nažalost bez kriterija. Autohtoni je Sljemenski zeleni a ljudi si daju ugrađivati svašta, brački, benkovački, kanfanarski i dr. Obično kažem, krivi su arhići,  jer zbog novaca podilaze investitorima i ne savjetuju ih i educiraju. Pravilo koje poštujem u arhitekturi je: uklopi građevinu u krajolik i poštuj pravila autohtonosti.
Da se struka toga pridržavala, ne bi danas oko nas imali ovakve arhitektonske katastrofe ka na pr. Podsljemenske urbane vile sa bahatim izgledima i pretežno ravnim krovovima, ili uz more bavarske i austrijske detalje, crjepovi različitih vrsta a kupe i kanlice u manjini, da ne spominjem alu i PVC stlariju i odnos primjene takvih roleta u odnosu na drvene škure. Opet moja digresija.
Da se vratim staroj cigli koja je zadnjih godina postala toliko in da , ako ju i nađete, platite ju često više nego novu. Ma, ja bi i na to pristao, kada bi naišao na onu rumenu, nejednakih ali apetitlih terakota tonova, šlampavog izgleda ali zvonkog zvuka koji svjedoči  o dobrom  pečenju i time manjem upijanju vode. To upijanje vode i zimske smrzavice su glavni razlog raspadanja tvoje i moje cigle. (jer i meni se isto već događa) Bio sam svjestan da će mi se to dogoditi, jer nije bila kvalitetna ni dobro pečena pa ju nije imalo smisla ničim zaštititi. Inače, ako se naiđe na kvalitetnu staru ciglu, može ju se zaštiti uranjanjem u Alcat emulziju. Ako pak hoćeš novu a starog izgleda onda kod nas Wienerberger prizvođeč a Terca tip. Progooglaj, imaju još nekoliko interesantnih tipova cigle starinskog izgleda.
U vezi pitanja, ne ženiraj se. Stojim ti na raspolaganju. Između ostalih, to je jedan od razloga moga forumarenja. Pitati, biti pitan i odgovarati, razmjenjivati znanja i iskustva.Approve
LP!

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 05 Srpanj 2007
Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 14:11
samo da se nadovežem na ovu ciglu koja je prediva....naši kolege u Italiji su je mazali lanenim uljem.Posla ko u priči,smrdi ko vrag ali je efekt divota.samo ne znam koliko je bilo premaza,ali više od jednog
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 15:12
draga hoya,
posebno nas veseli da pridonosimo ugodoj atmosferi ispijanja Tvojih jutarnjih kava u , sigurno, zasluženom odmoru. Drago nam je da forma koju smo odabrali i prezentiramo, nailazi na dobar prijem, jer želja nam je bila zabaviti i poticati,  a ne dosađivati.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 15:19
draga hana,
i meni je vrlo prihvatljiv takav tretman cigle zbog konačnog vizualnog efekta, ali za unutarnje prostore, u exterijeru manje.
LP
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 16:40
Sigurno ste, poslije svih ovih moji postova, pomislili, …ovaj ne zna niš drugo nego petljati sa drvima, ciglama, pijeskom i cementom. Drago mi je ak sam vas razočaral. Znam se ja bome igrati i kuhati i peći. Sigurno bute rekli pa on ni normalan. I tu ste u pravu. Već sam ranije rekel da nisam normalan muškarac i kaj mogu.

Ovo su naime moje najdraže igračke koje njegujem i pazim zbog njihove senzibilnosti ali i razigranosti i nestašluka. Evo i za ovo predstavljanje javnosti nisam ih uspio sve okupiti. Dva su skitnice i znaju odlutati na neko  vrijeme, pa će se valjda vratiti do proljeća. (molim, nikakve aluzije na štovanog „skitnicu“ sa našeg foruma)

Ovo su akteri koji su pristali na fotkanje bez ikakve naknade i protuusluge.

Ovaj je poslodavcu najprihvatljiviji: radi i šuti. U konkretnom slučaju svijetli da gazda na večer zna potrefit lesu.



ovaj je već problematičan -  bar što se tiče seksualne orjentacije. Fučka i za muškima kao i za ženskama. Cimi to voli, jer veli: pa on je još jedini koji za menom hoće fučkat. S obzirom da je muški, ja bome ne volim kad zamnom fučka, pa mu velim..(e, nesmijem. Ispast će da nemam širinu razumijevanja za različite svjetonazore i tolerancije za različite seksualne orjentacije)



...i tko bi mu rekao prema ovoj nedužnoj faci ( jel to možda iz mene govori ljubomora, jer fučka za mojom dragom)



ovaj je Cimin asistent...



a među nama budi rečeno, daje mu i piti. Poglečte mu nos!



Ovi su pred penziju, imaju najduži staž što se i vidi. Kod ovog lijevog, ovo  preostalog nosa mu je nakon zadnjeg traženja božićnice od gazdarice.



...i zamislite bedaka, veli da je još dobro prošel!





…a sad poslije igranja, moj najdraži muški posao: kuhanje i pečenje. Sad slijedi izjava koju lansiram sa najvećim oprezom zbog možebitne preosjetljivosti forumskih članica i njihove izrazite supremacije.

Muškarci kad kuhaj i peku – stvaraju. Žene kad kuhaju i peku: kuhaju i peku. Opterećene teretom iskona i predpovijesti ne mogu pobjeći od takve podsvijesti.

Ovo je moj ljetni atelje



moja kotlovina u nastajanju



...detalj i faza stvaralaštva



zimski atelje: ...drugi medij, druga tehnika... moje gravče-tavče



...detalj...mmmmm!



...a sad moja slabost: skulpture...moja prva orehnjača



...i moja omiljena preokupacija: BAKLAVA



Sva izložena djela dobro su primljena u javnosti, recenzije su bile više nego dobre i prodavala su se, pardon, jela vrlo dobro!



Sve ovdje izrečeno (natipkano) , a odnosi se kako na ovaj post, sve prethodne i čitavu temu, je tu radi poticanja zabave i šale. Pa i poneko peckanje je, vjerujte mi, tu iz istih razloga. Obećavam, zezat ćemo se i šaliti  i dalje!!!
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 06 Lipanj 2009
Lokacija: Zagreb
Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 18:10
¸Nisam sigurna koja bi šala odgovarala ovom trenutku i ovom mjestu.
Ovo je bila odlična prezentacija Vaših ruku djela, koja zadivljuju  i izazivaju moje poštovanje i duboki naklon, a naročito prema vašoj retorici i sposobnosti izražavanja. Dakle, za mene jedna ozbiljna situacija, koja ne izaziva duhovite konotacije.
Sve što mogu reći je da bar "moj  Inox" zna s drvima, cementom, ciglama i kamenjem...Ajde, što se umjetnosti kulinarstva tiče...zna ispeći jaja.
Lijepi pozdrav 
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 07:53
Drage: Anaida, baka, big mamma, bromelia, Flavia, hana, hoya, ivna, kat.rea, lantana,   Mari,5510, OTOK, rain,  Retriver sara, Tija, Triša, stefkaja, tatjanabajcic,  

Otvarale ste vrata “InoxCimine kućice“i vaša svaka posjeta bila je dobrodošla, a vaša mišljenja i pohvale, nama veliki poticaj. Kao dobri domaćini nastojat ćemo da se, i prilikom ponovnih posjeta, kod nas osjećate ugodno i opušteno. Od početka nam je bila želja zabaviti vas i pokušati što češće nasmijati.

Želimo vam sretnu novu godinu!     smile164


Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 05 Srpanj 2007
Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 08:14
mr.Inox svaka čast! Rado bih posjetila vaš atelje u bilo koje godišnje doba....i moj dragi u kuhinji stvara..nered,da oprostite. Nije ni čudo da vas Cimi čuva sa toljagom kad ste tak vrijedni i svestrani
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
Avatar

Pridružen: 24 Listopad 2009
Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 10:20
Sretna nova Inox i Cimi!
Čovjek bi rekao s obzirom da nemam baš jaaako puno godina(međutim čovjek se osjeća star i u dvadesetim, tridesetim ako si to dozvoli,sve je to relativno) da ću ovo novogodišnje jutro provesti spavajući ,ja umjesto toga evo kod vas u gostima Wink...Pošto si se lijepo Inox potrudio odgovoriti na moja  pitanja,našla sam si za pravo da ti odgovorim.Ma slažem se s tobom da se danas miješaju i babe i žabe kako bi se ja izrazila al eto ja ipak volim taj benkovački kamen.Valjda genetska nostalgija,ne znam...Žao mi je da ne mogu pokazati ali valjda ću i to jednom moći, moje i MM rješenje šanka u kuhinji od benkovačkog kamena.Priča koju ima svaki dio u našoj kući jer mi zastupamo teoriju da je najbolje sve ili baš veći dio uraditi sam je još ljepša ako kažem da je svaki taj kamenčić tj. ploču MM dovukao sam iz Benkovca,da smo svaku ploču rukom sami dodatno obradili dlijetom i čekićem...Kakva je to bila radost samo kad se sjetim Embarrassed.A  ono o staroj cigli,hm, kad smo se doselili u Zagorje morali smo u dvorištu srušiti staru kuću jer je bila neupotrebljiva i zauzimala veliki dio dvorišta(zna se kakvi su gruntovi u zagorju mali,bar meni iz perspektive rođene slavonke),imali smo hrpu stare cigle i dasaka.Morala sam se toga riješiti na brzinu tako da smo samo mali dio toga ostavili i od toga je nastala naša staza a sad mi je nakon što je naše dvorište donekle formirano jako žao što nisam ostavila veći dio jer želja nam je napraviti i u jednom kutku dvorišta i malu krušnu peć a mislim da bi bila jako efektna od nje.A sad ju moram tražiti i kupovati da bi si konačno ispunili i tu malu željicu...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 14 Travanj 2009
Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 12:48
Prvo da vam poželim sve najbolje u Novoj..a ovo sve što ste nam pokazali je stvarno prekrasno..nemam rijeći, vi ste pravi majstori..prekrasno ste sve uredili..
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
Avatar

Pridružen: 09 Prosinac 2008
Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 15:19
Ohohohohoooo!Možda bi cimi ipak trebal elektrošoker,a ne toljaga,da utjera strah u kosti eventualnim otmičarima Inoxa!(Cimi,pssssst,svaka ti čast na tvojoj I. kreaciji!)
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 07:58
Draga ivna,
posebno cijenim osobe koje su znale otkriti čar i vrijednost principa „napravi sam“. ClapClapClapPrvo, nema toga što nisi u stanju napraviti sam. Treba samo željeti, htjeti i pripremiti se. Drugo, ni jedan  „majstor“, a više ih je danas sa navodnicima nego bez, nije ti u stanju  fino i pažljivo riješiti sve detalje i kompletan zadatak, pritom paziti da ti se ne uneredi čitava kuća i sve lijepo počisti ti za sobom. To može jedino čovjek kad radi sam sebi. Vjerujem da se u tome slažemo. Mogu si predstaviti kako ste Ti iTvoj M bili zadovoljni, ponosni i veseli kad ste si završili vaš šank. Pa dajte ga nekak sliknite i objavite, da se i mi drugi možemo diviti. Sad u vezi benkovačkog „kamenja“. I osobno volim tu vrstu kamena, apsurda li, jer nosi toplinu u svom tonu i strukturi. Što se tiče njegove primjene van njegova šireg habitusa i strogih pravila arhitekture, ostaje i ovo: radim sebi i u svom domu pa je najvažnije da se sviđa meni, a sve drugo je manje važno.smile219
LP

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
Avatar

Pridružen: 16 Prosinac 2009
Status: Offline
Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 11:17
Sretna Nova godinica Inox i Cimi!Na zadnjoj kavici u Ri postavim ja pitanjce kak da nešto napravim i cure me upute na Inox-sam svoj majstor.Od tad sam ja po slikama vrta tražila Inoxov vrt,da bi danas tek otvorivši aktivne teme skužila da je to tu i da sam trebala tražit Cimin vrt!No sad kad sam sve polovila,pregledala i vidim da se tu nadopunjavaju majstorica od biljaka i majstor od ideja moram reći da sam oduševljena!Ja bi sve radila sama,a često zapnem pa ću vas vjerojatno gnjaviti kako što.Baš sam sretna što sam našla ovu temicu!Od sad pratim redovito!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 14 Rujan 2008
Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 11:19

Vani je ružno.Curi kiša bez prestanka.Glava pomalo podsjeća da ju nemam samo za šišanje. Čekam da me nazove MSK da čujem kako su bolesne unuke i švrljam okolo bez veze. I pomislim: a gdje ću naći prekrasnu atmosferu, punu topline, ljepote na sve načine? Naravski, kod Cimi i Inoxa.

Pa dragi moji, zadivljena sam.

Da ste oboje takve umjetničke duše. Kako bi se reklo: i rječju i fotoaparatom. Uspjete nam dočarati sve vaše ljepote.Čak i kulinarske!Big%20smile

A radovi s drvom su besmrtni.
Prekrasno sve, opisi, kako kaže Hoya čitamo vas kao najzanimljiviju knjigu.
Bravo. Sretno vam bilo i još dugo, dugo, dugo uljepšavali život sebi i svima koji vas okružuju i naravski nama ovdje na forumu.Clap
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 15:26
…pa ljudi moji, jel to moguće? Tolike pohvale zaista i najiskrenije nisam očekivao. Kao što sam već spomenuo, želja nam je bila i ostaje još uvijek, zabaviti vas, razveseliti i nasmijati. U našim je genima zapisana potreba „drugačiji“ pa ovo što radimo, nastojimo da bude drugačije. Najte zameriti! Ali, da ja sad vas, sve koje ste redovni ili povremeni posjetitelji „InoxCimine kućice“, pohvalim: Vi ste naš Red Bull! ( ne znam  jel' bum kaj dobil,kaj ih reklamiram). Vi nam dajete krila i to je vaša zasluga, a mi ćemo se nastojati odužiti. U vezi pohvala kreativnosti, nemre lav iz svoje kože pa da se i dalje ne hvalisa. ( aluzija na lava je u vezi sa mojim horoskopskim znakom, u što za istač ne vjerujem. Samo u šali. A pro po horoskopa. Neki me crni horoskop na stranicama ovog našeg foruma strpal u istu lavlju grupu sa Miloševićem, pa je moja poštena, samokritička lavlja ćud smatrala za obvezu (makar privremeno i alegorijski) da se požderem.)
Aha, hvalisanje! Nismo Cimi i ja jedini kreativci u našoj užoj obitelji. Mali su reponjići, u vrijeme kad je to trebalo i od njih se to očekivalo, obavili sve kak treba. Potražili, skombinirali i posložili pa je nastala i rodila se još jedna kreativka – naša kćer. Što zna, može se vidjeti ovdje:http://aquachild.deviantart.com/gallery/   U stvaranju joj ponekad pomaže i njezin muž.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm


Pridružen: 23 Rujan 2009
Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 22:09
Evo da se i ja oglasim...
Kćer vam je uistinu kreativna, pregledala sam sve, a apsolutno i potpuno su me oduševile one divne 'flower' ogrlice u kombinaciji perlica i žice, fenomenalna ideja i izvedba...Lampe su odlične i svidjele su mi se makrame narukvice jer sam se nedavno nakratko uhvatila makramea s istom namjerom Big%20smile

Pokazivala sam svojim roditeljima sve ove vaše divote i koliko se trudite oko svoje divne kućice i okoliša...
Oni su u istom điru, davno su uvidjeli da im grad ne pruža što si žele i isto tako godinama ulažu truda oko uređenja i nadogradnje jer im viksa postaje drugi dom tako da sam se mogla uživiti u vašu priču Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.