Kalanchoe |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Glikica prelijepa je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ne znam Mari, ja ću ovu odnijeti mojoj dragoj mami, pa neka se ona zabavlja s njom.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
frenky ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
evo i moje, sva je sirota.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Kalanchoe luciae "Fantastic" |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Kalanchoe marmorata |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
susurrus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
evo malo veselih boja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne su
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jesu, zbilja su prelijepe! Svaka boja za sebe.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija, krasne su, pomlađuju se, divno
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1074 |
Ljudi svidjela mi se ova cvjecka i nabavila sam oveci zdrav list sa kracom peteljkom, posadila bih ga u zemlju sa pijeskom i zanima me je li ikom uspjelo uzgojiti je iz lista?
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Aralija kakve divne kalanchoe imaš, krasota za vidjeti...jako ih volim, thyrsiflora je moja miljenica, znam da poslije cvjetanja biljka propadne, a kod tebe već ima puno mladih, baš mi je drago!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vaši su pravi kapitalci sa prekrasnim bojama cvijeta.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Mala,ali posebna Kalanchoe fedtschenkoi variegata |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |