moj vrt od prošle godine:-) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 10:13 |
Hvala vam svima na potpori..
![]() i da,nisam odustala,cvijeće je opet posađeno,muž me nagovorio ..pa eto čekam da semalo razbuja pa šaljem slikice...samo senadam da više neće biti takvog nevremena kao tada ![]() Ne odustajem ja tako lako,katkad meneke stvari bace u pojam al opet se dignem i idem napred. ![]() Tatjana hvala na ponudi za cvijeće,ali ne trebam,sve je već posađeno ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako ti treba moja pomoć u svezi pomoći obnavljanja tvog cvijetnjaka, tu SAM
![]() DA TI BAREM MALO OLAKŠAMO.PUSA! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Angell, mila, samo pogledaj svoj potpis tu na forumu - i sve će biti malo lakše!!
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. By. Angell
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Angell pozdrav! Pa kako ti je samo uredno i divno!!!! Stvarno sam oduševljena! Žao mo je što ti je nevrijeme uništilo toliko toga, uf... grozno! šaljem ti pozdrav
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Angell, iskreno mi je žao zbog štete koju je nevrijeme napravilo tebi i tvom cvijeću.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Danas saniram štetu,neznam odakle sam bila krenula,sve polupane posude,potrgane viseće,sve poispadalo iz košara,polomljene grane,hrpa lišća.vodenike i decembri dotučeni do kraja,same gole stabiljke,ruža penjačica ispred kuće smlavljena,očerupana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šteta, žao mi je.. možda su se bar penjačice spasile uz onaj zid što ih imaš
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajoj,žao mi je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Zaista je užasno gledati ove fotografije i samo si mogu pokušati zamisliti
kako se osjećaš, draga Angell. Protiv prirode ne možemo, tu smo zaista bespomoćni. S jedne strane velikodušno daje, a s druge okrutno uzima.
Vjerujem i nadam se, da ćeš bar nešto spasiti i da će se cvijeće donekle oporaviti, tako da već za koji dan bude malo bolje.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Potpisujem sve izrečeno. Teško ti je gledati pustoš (teža je ona u duši), razumijem te, no pogledaj koliko nas ima... bit će vrt opet lijep, možda samo malo drukčiji.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je strašno! Toliko ljepote, sklada i reda nestalo u trenu! Mogu samo zamisliti kako se osjećaš!
![]() Ali glavu gore Angell, ovo je "samo" šteta, ljudi počinju ispočetka i nakon životnih oluja koje su katastrofa. Sigurna sam da na ovom forumu ima puno onih koji će ti pomoći da tvoj vrt opet zablista u punom sjaju! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Majko mila, tako mi je žao tvog vrta.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Draga Angell, vjerujem da misliš kako je sve uništeno,ali bilje zna iznenaditi.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ajme majko vjerujem da ti se srce para jer stvarno gadno izgleda,tesko je kad u nesto ulozis svu svoju ljubav,trud i novac a onda ti se ovako nesto dogodi u par minuta.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Otok popucale mi sve posude,sve bile na zemlji,poplavljena garaža,sve otišlo...vrat nisam mogla otvoriti koliko je leda bilo prema vrtu
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme Angel, kakva šteta. Svake godine nekoga pogodi tuča, poplava, nevrijeme.
Sad izgleda strašno, ali vidjet ćeš za par dana, možda nije baš tako strašno |
|
![]() |
|
![]() ima još,al nisam imal više snage slikati,slomila sam se.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravim gresku,htela sam reci 'utrosi'
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |