Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt od prošle godine:-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt od prošle godine:-)

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: moj vrt od prošle godine:-)
    Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 10:13
Hvala vam svima na potpori..Smile

i da,nisam odustala,cvijeće je opet posađeno,muž me nagovorio ..pa eto čekam da semalo razbuja pa šaljem slikice...samo senadam da više neće biti takvog nevremena kao tadaUnhappy

Ne odustajem ja tako lako,katkad meneke stvari bace u pojam al opet  se dignem i idem napred.Smile

Tatjana hvala na ponudi za cvijeće,ali ne trebam,sve je već posađenoLOL,pusa ti...smile79
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 16:39
ako ti treba moja pomoć u svezi pomoći obnavljanja tvog cvijetnjaka, tu SAMsmile85!dobronamjerno i od srca šaljem ti svoje biljčice!toplo se nadam da će se i ostale djevojke pridružiti mojoj akciji. skromno od srca!!
DA TI BAREM MALO OLAKŠAMO.PUSA!smile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 16:33
Angell, mila, samo pogledaj svoj potpis tu na forumu - i sve će biti malo lakše!!

Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. By. Angell
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 12:13

Angell pozdrav! Pa kako ti je samo uredno i divno!!!! Stvarno sam oduševljena!

Žao mo je što ti je nevrijeme uništilo toliko toga, uf... grozno!

šaljem ti pozdravTongue i nadam se da ćeš brzo sanirati štetu!

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 11:45
draga moja Angell, iskreno mi je žao zbog štete koju je nevrijeme napravilo tebi i tvom cvijeću. 
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 11:13
Danas saniram štetu,neznam odakle sam bila krenula,sve polupane posude,potrgane viseće,sve poispadalo iz košara,polomljene grane,hrpa lišća.vodenike i decembri dotučeni do kraja,same gole stabiljke,ruža penjačica ispred kuće smlavljena,očerupana bugenvileja pola nema,fuksije.. pustoš eto,a tačke sam napunila s cvijećem i još nisam završila,krov od garaže nam izdubljen..sve otišlo k vragu...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 09:45
šteta, žao mi je.. možda su se bar penjačice spasile uz onaj zid što ih imaš
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 09:41
Ajoj,žao mi jeShockedDisapprove
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 09:25
Zaista je užasno gledati ove fotografije i samo si mogu pokušati zamisliti
kako se osjećaš, draga Angell. Protiv prirode ne možemo, tu smo zaista bespomoćni. S jedne strane velikodušno daje, a s druge okrutno uzima.
                   Vjerujem i nadam se, da ćeš bar nešto spasiti i da će se cvijeće donekle oporaviti, tako da već za koji dan bude malo bolje.
Lijepi pozdrav
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 08:51
Potpisujem sve izrečeno. Teško ti je gledati pustoš (teža je ona u duši), razumijem te, no pogledaj koliko nas ima... bit će vrt opet lijep, možda samo malo drukčiji.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 07:47
Ovo je strašno! Toliko ljepote, sklada i reda nestalo u trenu! Mogu samo zamisliti kako se osjećaš!

Ali glavu gore Angell, ovo je "samo" šteta, ljudi počinju ispočetka i nakon životnih oluja koje su katastrofa. Sigurna sam da na ovom forumu ima puno onih koji će ti pomoći da tvoj vrt opet zablista u punom sjaju! LOL

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:59
Majko mila, tako mi je žao tvog vrta. 
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:16
ne moogu vam cure opisati svoju tugu,grad je katastrofa,voda,vočnjaci,vrtovi,usjevi sve propalo,tuča veličine oraha i padala pola sata...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:04
Draga Angell, vjerujem da misliš kako je sve uništeno,ali bilje zna iznenaditi. CryIako ti se čini da nema spasa možda za par dana ipak bude bolje! No, gdje si ti, tj. gdje je danas padala tuča!? Uopće nisam ništa čula o tome!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:50
Ajme majko vjerujem da ti se srce para jer stvarno gadno izgleda,tesko je kad u nesto ulozis svu svoju ljubav,trud i novac a onda ti se ovako nesto dogodi u par minuta.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:34
Otok popucale mi sve posude,sve bile na zemlji,poplavljena garaža,sve otišlo...vrat nisam mogla otvoriti koliko je leda bilo prema vrtu osjećam veliku tugu i jad,suze samo klize..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:28
Ajme Angel, kakva šteta. Svake godine nekoga pogodi tuča, poplava, nevrijeme.
Sad izgleda strašno, ali vidjet ćeš za par dana, možda nije baš tako strašno
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:22

ima još,al nisam imal više snage slikati,slomila sam se..
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:09

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:04
pravim gresku,htela sam reci 'utrosi'
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.