Rodila se nova ljubav, decoupage! ;-) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 20:45 |
Zdravo svima!
Evo mjesecima škicim u vaše galerije i sve skupljam hrabrosti da vam se i ovdje priključim (već sam u "ručnim radovima").. pa evo me, please budite kritične.. al ipak ne puno!
![]() ..eto me back s slikicama!
![]() |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla i dugo se sa nama druzila.....kutija je prekrasna,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
wow, hvala sarita za ovu brzu dobrodošlicu!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobro nam došla! radovi su prekrasni,meni je morska kutija naj naj
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prva kutija ti prva liga.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga Idana dobro došla u našu galeriju
-i ovi uradci su dobri kao i tvoj heklani nakit za koji sam dala komentar... |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro došla, i ne bi se reklo da si početnica.
Vrlo lijepo i vrlo uredno!!
|
|
![]() |
|
Rose, Sarita Banana, Kika '56 i ElzaBuba hvala vam na dobrodošlici!
Ovaj forum mi je veliki mentor za decoupage, pa hvala vam svima i na tome!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobro nam došla i dugo, dugo se družila s nama. Radovi su ti jako uredni pa se baš i ne bi reklo da si početnik. Nastavi tako i dalje
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...iz nakitiličke sekcije znam da i ovdje mogu očekivati krasne radove... nema potrebe za bojazan, krasno radiš draga Idana, a ovi prvi ovdje prikazani radovi to najbolje dokazuju...samo naprijed, fantastično to tebi ide
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
vau, kutije su super, osobito plava!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobro došla u tete salvete i dugo nam ostala. super kutijice
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Baš ste mi divne s ovakvim komentarima!
![]() Evo jednog sata što sam radila ljetos, i radila sam ga u zadnji čas prije nego što sam krenula na svadbu radnog kolege. Uh baš je bilo stresno, al valjda što Bik zacrta sebi, mora i uraditi. Elem, mladencima se svidio, kažu da su dobili najorginalniji poklon, što je i bio cilj.
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i ti bikica,ha? i ja sam! ajme sat je savršen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ovo je
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |