Jasenka-galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 11:19 |
prekrasno je ...... samo nastavi ....
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni se jako sviđaju |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Jasenka dobro nam došla, radovi su ti lipi
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predobro!!!!kako si radila ove okvire na slikama?
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
dobrodosla......
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Hvala puno još jednom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jasenka86 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro nam došla!nije me bilo neko vrijeme na forumu pa nism vidjela tvoje radove!odlično,samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Pozdrav i dobrodošlica mojoj novopečenoj jesenskoj swapici
![]() Vidim jako lijepih i zanimljivih radova, sviđaju mi se i motivi i izvedba, veselim se razmjeni, odoh sad škicnuti i blog iz potpisa ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro došla.
Radovi su ti lijepi i raznovrsni. Samo tako nastavi |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla...krasni radovi...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Jasenka86 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
e s tim raspucavanjem muku mucim,nekad ispadn e super,a nekad užasnno ništa raspucanog,sve isto radim,ali nekad bude dobro nekad ne
jesam li ja jedina kojoj se to događa? iva veća kutija bijela,je također raspucana,a možda se i ne vidi toliko,moguće i zbog salvete koja ima puno zlatnih detalja |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja ti želim dobrodošlicu
![]() odlični radovi već u startu! meni uopće ne izgledaju početnički ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
- dobro došla i zadovoljna bila....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Odlično za početak.Dobrodošla.Hoćemo još!!!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kako malo, ma to je pravi vatromet predivnih radova
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro nam došla!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
meni se crjepovi isto sviđaju. ljep mi je onaj tanjur sa ružama a onaj sa fuksijama,bože koji pitorico
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro nam dosla Jasenka,start ti je odlican,bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |