Haworthia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dugo nisam stavila niti jednu slikicu, red je da se malo aktiviram:) evo dio mojih haworthia (nadam se da su i nazivi tocni): ![]() h. retusa ![]() h. truncata ![]() h. pumila ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ova je još ljepša
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Haworthiu sam dobio prije 6 mjeseci,odlična je!Nevoli direktnu svjetlost!Vrlo zahvalna biljčica!!!
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala ti Pinus,ja ih stvarno volim.Truncatu sam kupila kod Bešlića.Rekao mi je da će u proljeće biti dosta toga novoga u prodaji,a sad će početi dopunjavati svoju int.stranicu.
|
|
![]() |
|
Haworthia truncata, Haworthia reinwardtii, lijepu kolekciju havotia a i ostalih sukulenata si nam predstavila @Camellia.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Haworthia truncata |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Natalija bravo ! Stvarno aloa cosmos, baš i je neka svemirska, a što je super ona spiralna, ha ? E da mi je takva !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a mogla bi biti i aloa, uguglaj aloe cosmos |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i moje ljepotice
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() Haworthia reinwardtii |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Možda neki hibrid križanac između aloe i hawortie već ih ima prilčno.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mogla bi biti, ma više ne znam , kad u tim trgovačkim centrima ima nabildanih biljaka, samo da se proda. Meni se ova svidjela, a sad sam zbunjena. Valjda će se naći netko ko zna 100%.
|
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Meni vise liči na neku aloju.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Recite, da li je ovo hawortia?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da se i ja oglasim ovdje, imam nekoliko hawortia pa zato, i ja sve odrežem odmah nakon cvatnje jer ružno izgleda, nakon što sam ovo vidjela više to neću raditi.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |