POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182> |
Korisnik | |
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima li netko bijeli KUKURIJEK ( Heleborus ) ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
I ja ga tražim.
![]() ![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
ima li netko za prodati grančice adeniuma u nekoj drugoj boji a da nije roza. Za kalemiti naravno. Hvala!!!
Ponavljam na novj strani :) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 510 |
Da li netko zna gdje se može nabaviti hodajući luk?Hvala
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pošalji mi adresu, odvojiti ću ti od moga :) |
|
![]() |
|
Ante00 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Kupujem sadnicu dvije... campanule glomerate superba i divokozjaka doronicum orientale... inbox hvala
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 381 |
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Ima li netko medvjeđi luk i srdašce bijelo?
![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 510 |
Pozdrav.Ima li netko sjeme bijelog sljeza?
|
|
![]() |
|
Ima li netko sjeme Crvenolisna šljiva (Prunus cerasifera – nigra) ?
|
|
![]() |
|
Ima li netko sjeme bijele kadife ili presadnice?
|
|
![]() |
|
Ante00 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Molim pomoc... jedan proizvodac je na ovogodisnjem floraartu imao odlicnu ponudu visokih ploxova... 10tak sorti... cijena sadnice je bila 25 kn.. dali netko ima kontakte proizvodaca?? Hvala...
|
|
![]() |
|
Pozdrav. Tražim sjeme radiča, poriluka i salate Dječja glave.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Ante, ne znam za tog proizvođača, ali u Zadarskom Bauhausu sam vidjela visoke phloxove, baš krajem prošlog tjedna. Krasni, bujni i znatno skuplji, po 69 kn su.
Ako ti je usput koji Bau, prošetaj po vrtnom odjelu. |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ja sam prekjučer bila u Bauhausu u Zgb - Škorpikova i u Buzinu i ni traga od phloxova. Nemaju oni u ponudi istovremeno iste vrste biljaka u svim svojim prodavaonicama.
|
|
![]() |
|
Tnx.. za info.. bas sam bio za vikend u zd..ali ne i u bauhausu.. znam za moj dalmatinski vrt otici u onaj rasadnik koji se nalazi na glavnoj cesti izmedu bibinja i sukosana..i jedan mali rasadnik u samom sukosanu znamo naletit na zanimljive sadnice i za kontinent ne samo za dolje... nasao sadnice dalmatinskog buhaca konacnooo po 30 kn...
|
|
![]() |
|
Ima li netko spatifilum?
|
|
![]() |
|
O, znači blizu budeš u slobodno vrijeme. Osim Čičvarde i Vencija, oko Zadra su i Magnolija, Gardenija, Geront... Cerodole od Nasada i Kiwiko... Obično drže biljke za mediteransku klimu, ali sigurno se nađe i koja pogodna za kontinent. 30 kn kn buhač? Nije baš povoljno, vjerojatno su poveće. Ponekad bakice na tržnici znaju imati male sadnice po 10ak kn. Eno moj buhač upravo otišao u sjeme pa ako trebaš, mogu ti sačuvati sjeme. |
|
![]() |
|
Ima netko ehinacee za prodati.. ne roze i bijele..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |