moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 22:03 |
Ostavljam samo trag , cekam i ja nove slikice !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
metni koju slikicu da vidimo kako cvjetići napreduju
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Panda,floramye,desert rose i temzi,hvala vam od srca na šetnji i pohvalama!
Draga desert rose,ona ljubicasta puzavica mi prezimljuje u kući,na hladnome. Lagano raste cijelu zimu,ponekad ju zalijem,a orezat fy ju u proljeće,kad očistim suhe listiće i grane. Sumnjam da bi prezimila vani kod mene... Jučer sam pospricala,okopala i pognojila vockice,sutra obrezujemo. Malena drvca su isto okopana i pognojena,ružice osisane i nahranjene,klematis posisan do pupoljaka... Lagano se čeka proljeće :) i kaktusici su danas dobili vode,lagano se bude iz zimskog sna. Veliki vam pozdrav svima! |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lijep vrtić, samo tako nastavi dalje i razveseljavaj nas lijepim slikicama tvog vrta.Pozdrav!
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Zanima me, ona ljubičasta tradescantia koju imaš u kamenjaru pokraj lavande - da li preko zime ostaje vani? Imam takvu ali je držim u vazi. Narasla mi je preduga pa sam je najesen porezala i unijela u kuću. Baš me interesira da li može preživjeti minuse...
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Samo da prijavim
![]() ![]() ![]() Ostavljam ti pozdrav!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
leonata vrt ti je prekrasan sve ukusno i lijepo uredjeno svaka cast sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Naravno da sam ga shvatila dobronamjerno, pa tu smo da bodrimo jedni druge, svim oružjima! ![]() Ovo si sve super napisala, slažem se i mislim isto- to mi je relaksacija i korist u isto vrijeme! Ne bih željela pretjerati u veličini, pa da opet nemam vremena kvalitetno ga održavati, kao prošle godine, kad mi skoro ništa nije bilo kako treba biti. A za tvoj vrt ne sumnjam, bitna je volja, pa će sve biti kako treba, uz poneka odstupanja ![]() Hvala ti, draga! |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Draga Carol, hvala ti što navratiš, i oprosti što češće ne objavljujem ![]() Razočaranja su nešto normalno u životu, pa tako i među našim biljkama, i zapravo je u svemu tome super ako shvatimo i naučimo dal smo i gdje pogriješili. Meni je uvijek žao, zapravo se osjećam nesposobnom, ako nešto izgubim, a ne skužim zašto... A javor je ipak otišao u vječna lovišta. MM misli da sam ga kupila bolesnog, može i biti to. Nosila sam uzorak lista u poljoprivrednu, pa nitko nije znao točno što bi to moglo biti. Dalje bi zahtijevalo neki institut, a to mi se nije dalo. Uglavnom je on, nakon što je skroz očelavio, ponovo malo počeo pupati, al se i to sušilo, pa sam ga šišnula, presadila među jagode, pa što bude-bude. Onda je pustio granu ispod cjepa, pa sam se poveselila da ću barem imati običan javor, ali je onda suša pokosila ga. ![]() Vidimo se, Carol, u šetnji! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hej draga moja sunceeee, nadam se da ste vi svi bolje. Nisam na žalost u toku, al često te se sjetim... Žao mi je i tvoje maze, a ništa ne pričaj o čovjek-ljubimac odnosu, i meni je grozno, jer je preprazno bez životinjice. Njega smo i uzeli iz skloništa u Dumovcu, i nevjerojatno je koliko je takva životinjica zahvalna. Nadam se da će ti se sin izvući iz onoga s čim se bori... Šaljem ti pusu najveću na svijetu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Drago mi je što si moj komentar shvatila dobronamjerno (jer takav je i bio)...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga LeoNata, prošetala sam već par puta tvojim vrtom, od početka stvaranja do danas. Uz sav tvoj trud, uvijek tu bude i po koje razočaranje, a to je, ja mislim, kod svakog od nas neizbježno, na taj način i učimo. Ne znam dal ti je japanski javor, sa početka tvoje priče, ostal živ, ili mi je nešto promaknulo? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Jako mi je žao što ste ostali bez čupave mazilice.
I mi smo prije zime ostali bez svog ljubimca- mene još danas stisne oko srca. Nevjerojatno koliko čovjek može voljeti životinju-e. Pogledaj malo miceke u raznim udrugama, azilima... preporučila bi ti Prava šapa iz Zagreba. Nemaju svoju net stranicu već su samo na facebooku. Dvije osobe rade čuda. Ja na žalost dok mi je god sinovljevo zdravlje takvo kakvo je ne mogu razmišljati o novom ljubimcu ili više njih. Šaljem vam svima topli pozdrav i najnježniji zagrljaj. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Draga ane6, hvala ti od srca na posjeti i pohvalama!! Navrati mi opet! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga desert rose, kao prvo velik ti pozdrav i hvala ti na vremenu koje si posvetila mojim stranicama! Ma nemoj se brinuti da sam odustala od ičega, pa ni povrtnjaka, ma ja sam ti ovnica, ne ubije me samo tako neka loša godina! ![]() ![]() ![]() ![]() A kamenjar je fotogeničan, ali ZREO za friziranje :) Hvala ti na posjeti, pa se sretnemo opet! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga blue sky! Ljubav je jedina konstanta, jedva čekam lijepo vrijeme da mlade posađene biljkice krenu! Malo po malo ima ih sve više, lagano se uokviruje prostor, iako još ima puno posla, kako sam i pisala, ali polako, bit će sve! ![]() Sada kad si me našla, nadam se da ćeš sa zanimanjem opet navratiti kada krenu proljetne slikice i proljetne radosti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga gute fee, hvala ti na posjeti i komplimentima! A maleni Mucek je zaista bio prava maza, nešto nevjerojatno koliko je volio ljude, ali na žalost jednog dana, kada smo došli s posla, nije se pojavio, i nakon dana i dana smo shvatili da smo ostali bez njega... ![]() Navrati draga opet! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,pridružujem se pohvalama.Sve ti je lipo a kamenjar savršen.
![]() |
|
![]() |
|
Sram me priznati da sam prvi puta na tvojoj temi - uopće ne znam kako mi je promaknula!
![]() Što da napišem osim: I ![]() Kako je kamenjar u kratko vrijeme postao pravi ljepotan doista je fascinantno! ![]() Ipak, pošto mi je povrtnjak br.1, on me se najviše dojmio. Prve godine je bio savršen... pravi bio vrt! Žao mi je što je kasnije došlo do razočarenja i neuspjeha. E, tu te sada moram malo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Stvarno neznam kako sam te mogla mimoići
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |