Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj sretni kutak...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj sretni kutak...

Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: moj sretni kutak...
    Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 22:03
Ostavljam samo trag , cekam i ja nove slikice !    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 21:18
metni koju slikicu da vidimo kako cvjetići napredujuSmile
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 00:15
Panda,floramye,desert rose i temzi,hvala vam od srca na šetnji i pohvalama!
Draga desert rose,ona ljubicasta puzavica mi prezimljuje u kući,na hladnome. Lagano raste cijelu zimu,ponekad ju zalijem,a orezat fy ju u proljeće,kad očistim suhe listiće i grane. Sumnjam da bi prezimila vani kod mene...

Jučer sam pospricala,okopala i pognojila vockice,sutra obrezujemo. Malena drvca su isto okopana i pognojena,ružice osisane i nahranjene,klematis posisan do pupoljaka... Lagano se čeka proljeće :) i kaktusici su danas dobili vode,lagano se bude iz zimskog sna.

Veliki vam pozdrav svima!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2014 u 12:34
Lijep vrtić, samo tako nastavi dalje i razveseljavaj nas lijepim slikicama tvog vrta.Pozdrav!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 16:43
Zanima me, ona ljubičasta tradescantia koju imaš u kamenjaru pokraj lavande - da li preko zime ostaje vani? Imam takvu ali je držim u vazi. Narasla mi je preduga pa sam je najesen porezala i unijela u kuću. Baš me interesira da li može preživjeti minuse...smile204
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 13:01
Samo da prijavim smile200, već  smile105 da će to biti prekrasan vrt! Ti si prava vrijednica pa će i vrt biti ovako smile64!

Ostavljam ti pozdrav!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 11:55
leonata vrt ti je prekrasan sve ukusno i lijepo uredjeno svaka cast sve pohvale smile141

Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 21:39
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Drago mi je što si moj komentar shvatila dobronamjerno (jer takav je i bio)... Wink Baš se pitam kakav će ove godine biti moj povrtnjak. Prvi i do sada jedini, nije bio neko ludilo ali ako i ove godine bude od svega po malo, biti ću zadovoljna. Dakle, podršku imaš, to je za početak važno, a onda kada kreneš nema povratka! LOL Kod mene je isto sve to malo (kada vidim koliko siju druge forumašice) ali da imam mrvicu više od toga, moje vrtlarenje bi postalo opterećenje umjesto veselja i dobrodošle relaksacije. Kopati ćemo koliko nam to dopušta slobodno vrijeme i to je to! smile160

Naravno da sam ga shvatila dobronamjerno, pa tu smo da bodrimo jedni druge, svim oružjima! Wink
Ovo si sve super napisala, slažem se i mislim isto- to mi je relaksacija i korist u isto vrijeme! Ne bih željela pretjerati u veličini, pa da opet nemam vremena kvalitetno ga održavati, kao prošle godine, kad mi skoro ništa nije bilo kako treba biti.
A za tvoj vrt ne sumnjam, bitna je volja, pa će sve biti kako treba, uz poneka odstupanja Wink
Hvala ti, draga!

...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 21:23
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Draga LeoNata, prošetala sam već par puta tvojim vrtom, od početka stvaranja do danas. Uz sav tvoj trud, uvijek tu bude i po koje razočaranje, a to je, ja mislim, kod svakog od nas neizbježno, na taj način i učimo.
Ne znam dal ti je japanski javor, sa početka tvoje priče, ostal živ, ili mi je nešto promaknulo?

Draga Carol, hvala ti što navratiš, i oprosti što češće ne objavljujem Embarrassed
Razočaranja su nešto normalno u životu, pa tako i među našim biljkama, i zapravo je u svemu tome super ako shvatimo i naučimo dal smo i gdje pogriješili. Meni je uvijek žao, zapravo se osjećam nesposobnom, ako nešto izgubim, a ne skužim zašto... 

A javor je ipak otišao u vječna lovišta. MM misli da sam ga kupila bolesnog, može i biti to. Nosila sam uzorak lista u poljoprivrednu, pa nitko nije znao točno što bi to moglo biti. Dalje bi zahtijevalo neki institut, a to mi se nije dalo. Uglavnom je on, nakon što je skroz očelavio, ponovo malo počeo pupati, al se i to sušilo, pa sam ga šišnula, presadila među jagode, pa što bude-bude. Onda je pustio granu ispod cjepa, pa sam se poveselila da ću barem imati običan javor, ali je onda suša pokosila ga.Cry

Vidimo se, Carol, u šetnji!
smile78
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 20:46
Originalno poslano od člana sunceeee sunceeee napisao:

Jako mi je žao što ste ostali bez čupave mazilice.
I mi smo prije zime ostali bez svog ljubimca- mene još danas stisne oko srca. Nevjerojatno koliko čovjek može voljeti životinju-e.

Pogledaj malo miceke u raznim udrugama, azilima... preporučila bi ti Prava šapa iz Zagreba.
Nemaju svoju net stranicu već su samo na facebooku.
Dvije osobe rade čuda.

Ja na žalost dok mi je god sinovljevo zdravlje takvo kakvo je ne mogu razmišljati o novom ljubimcu ili više njih.

Šaljem vam svima topli pozdrav i najnježniji zagrljaj.

Hej draga moja sunceeee,
nadam se da ste vi svi bolje. Nisam na žalost u toku, al često te se sjetim...
Žao mi je i tvoje maze, a ništa ne pričaj o čovjek-ljubimac odnosu, i meni je grozno, jer je preprazno bez životinjice. Njega smo i uzeli iz skloništa u Dumovcu, i nevjerojatno je koliko je takva životinjica zahvalna.

Nadam se da će ti se sin izvući iz onoga s čim se bori...

Šaljem ti pusu najveću na svijetu!
smile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 20:34
Drago mi je što si moj komentar shvatila dobronamjerno (jer takav je i bio)... Wink Baš se pitam kakav će ove godine biti moj povrtnjak. Prvi i do sada jedini, nije bio neko ludilo ali ako i ove godine bude od svega po malo, biti ću zadovoljna. Dakle, podršku imaš, to je za početak važno, a onda kada kreneš nema povratka! LOL Kod mene je isto sve to malo (kada vidim koliko siju druge forumašice) ali da imam mrvicu više od toga, moje vrtlarenje bi postalo opterećenje umjesto veselja i dobrodošle relaksacije. Kopati ćemo koliko nam to dopušta slobodno vrijeme i to je to! smile160
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 19:54

Draga LeoNata, prošetala sam već par puta tvojim vrtom, od početka stvaranja do danas. Uz sav tvoj trud, uvijek tu bude i po koje razočaranje, a to je, ja mislim, kod svakog od nas neizbježno, na taj način i učimo.
Ne znam dal ti je japanski javor, sa početka tvoje priče, ostal živ, ili mi je nešto promaknulo?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 18:02
Jako mi je žao što ste ostali bez čupave mazilice.
I mi smo prije zime ostali bez svog ljubimca- mene još danas stisne oko srca. Nevjerojatno koliko čovjek može voljeti životinju-e.

Pogledaj malo miceke u raznim udrugama, azilima... preporučila bi ti Prava šapa iz Zagreba.
Nemaju svoju net stranicu već su samo na facebooku.
Dvije osobe rade čuda.

Ja na žalost dok mi je god sinovljevo zdravlje takvo kakvo je ne mogu razmišljati o novom ljubimcu ili više njih.

Šaljem vam svima topli pozdrav i najnježniji zagrljaj.
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 17:33
Originalno poslano od člana ane6 ane6 napisao:

Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,pridružujem se pohvalama.Sve ti je lipo a kamenjar savršen.Thumbs Up

Draga ane6, hvala ti od srca na posjeti i pohvalama!!
Navrati mi opet!

smile78
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 17:31
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Sram me priznati da sam prvi puta na tvojoj temi - uopće ne znam kako mi je promaknula! Embarrassed

Što da napišem osim: I Heart it!

Kako je kamenjar u kratko vrijeme postao pravi ljepotan doista je fascinantno! Clap

Ipak, pošto mi je povrtnjak br.1, on me se najviše dojmio. Prve godine je bio savršen... pravi bio vrt! Žao mi je što je kasnije došlo do razočarenja i neuspjeha. E, tu te sada moram malo smile232jer smatram da nisi trebala tako lako dići ruke od njega. Nisam ja baš mjerodavna osoba za raspravljati o tome pošto sam lani tek prvi puta imala svoj ali vrtlarstvo je kolo sreće, sad si gore, sada dolje. No, važno je da nisi potpuno odustala, od proljeća pratim razvoj tvog povrtnjaka bez obzirana njegovu veličinu! 

smile113

Draga desert rose, kao prvo velik ti pozdrav i hvala ti na vremenu koje si posvetila mojim stranicama!
Ma nemoj se brinuti da sam odustala od ičega, pa ni povrtnjaka, ma ja sam ti ovnica, ne ubije me samo tako neka loša godina! Wink  Ne mogu zamisliti da nemam baš ni jednu gredicu povrća u svome dvorištu. A prve godine je bio diiiivan, mali ali super! I sad kad gledam slike divim se Embarrassed, jer tada sam imala vremena proučavati sve moguće simbioze i biti stalno u njemu (bila sam na porodiljnom), i stvarno sam uživala svakoga dana, i to se vidi. Sada će biti reduciran, kvadraturom i vremenom, toliko da komadić koji ću onbrađivati i njegovati bude baš kako treba, i što se tiče zalijevanja, jer velik je problem kad nemaš bunar za vrijeme ljetnih suša, a ovoliki kolikog sam pripremila neće "puno koštati", a i bit će ga, uz posao i klince i sve, lako održavati. Obećavam ti da te neću razočarati! Smile (eto šta malo špotancije znači- sad nema da ga nema Smile)
A kamenjar je fotogeničan, ali ZREO za friziranje :)
Hvala ti na posjeti, pa se sretnemo opet!
smile78
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 17:21
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Stvarno neznam kako sam te mogla mimoićiEmbarrasseda tako si lijepo prikazala napredak tvoga dvorišta vidi se da ti sve super napreduje i buja  znači da ga pratiš sa velikom ljubavljusmile55

Hvala ti draga blue sky! Ljubav je jedina konstanta, jedva čekam lijepo vrijeme da mlade posađene biljkice krenu! Malo po malo ima ih sve više, lagano se uokviruje prostor, iako još ima puno posla, kako sam i pisala, ali polako, bit će sve! Smile
Sada kad si me našla, nadam se da ćeš sa zanimanjem opet navratiti kada krenu proljetne slikice i proljetne radosti.
smile78
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 17:17
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Malo sam prosetala tvojim vrtom (prije nisam stigla) i sve vidjeno mi je jako lijepo a posebna mala bijelo-siva tigrasta maza !

Draga gute fee, hvala ti na posjeti i komplimentima! 
A maleni Mucek je zaista bio prava maza, nešto nevjerojatno koliko je volio ljude, ali na žalost jednog dana, kada smo došli s posla, nije se pojavio, i nakon dana i dana smo shvatili da smo ostali bez njega... Cry Tako da čekamo da se popuni to prazno mjesto... Klinci, pogotovo Leon, su bili ludi za njim!
Navrati draga opet!
smile78
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 17:42
Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,pridružujem se pohvalama.Sve ti je lipo a kamenjar savršen.Thumbs Up
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 16:46
Sram me priznati da sam prvi puta na tvojoj temi - uopće ne znam kako mi je promaknula! Embarrassed

Što da napišem osim: I Heart it!

Kako je kamenjar u kratko vrijeme postao pravi ljepotan doista je fascinantno! Clap

Ipak, pošto mi je povrtnjak br.1, on me se najviše dojmio. Prve godine je bio savršen... pravi bio vrt! Žao mi je što je kasnije došlo do razočarenja i neuspjeha. E, tu te sada moram malo smile232jer smatram da nisi trebala tako lako dići ruke od njega. Nisam ja baš mjerodavna osoba za raspravljati o tome pošto sam lani tek prvi puta imala svoj ali vrtlarstvo je kolo sreće, sad si gore, sada dolje. No, važno je da nisi potpuno odustala, od proljeća pratim razvoj tvog povrtnjaka bez obzirana njegovu veličinu! 

smile113

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 16:07
Stvarno neznam kako sam te mogla mimoićiEmbarrasseda tako si lijepo prikazala napredak tvoga dvorišta vidi se da ti sve super napreduje i buja  znači da ga pratiš sa velikom ljubavljusmile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.