Lavrania (trichocaulon) cactiforme |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Srpanj 2015 u 08:28 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ružo dali imaš trichocaulon ili ga namjeravaš kupiti ? Može trichocaulon jedno i drugo. Ako raste u polusjeni ili samo na jutarnjem suncu tada je meni ljepši, svježe zeleni a od sunca se brani antocijaninom i malo poplavi, neki bi rekli posivi. Sami izaberemo kakav nam je ljepši, uglavnom možemo sa njime na sunce ili u polusjenu. Paše mu i jedno i drugo. Nije kompliciran u uzgoju. Kod mene je preko zime na prozorskoj dasci i bez zalijevanja a preko ljeta sa njime baratam kao sa kaktusom. Svakih 10tak sunčanih dana ga zalijem. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Ide li na sunce ili polusjena?
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
teško da ćeš ga vidjeti ikada neki ozbiljniji uzgajivači imaju mrežaste kutije s pčelama za to pošto su jako mali cvjetovi neki uzmu vlas kose i time ih oprašuju.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tekel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
zgodan sukulent,vidim da obilno cvate a dali stvara sjeme
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
moje počeo pupati nadam se da će stići otvoriti bar koji
|
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
pinus prekrasno
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pomirisao sam ga i ništa ne mirišem. Čitam da ga u prirodi oprašuju muhe pa
pretpostavljam da bi i on morao "mirisati" ali evo .....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A "miris "? Jel kao kod stapelije ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
ovo je predivno
![]() |
|
![]() |
|
sjemenom i izdancima
|
|
![]() |
|
Dini55 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Slažem se s natalijom, prelijepa je!
Kako se razmonožava? |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prelijepa biljka
![]() |
|
![]() |
|
Da imam ga i moj je stigao iz inozemstva prijatelj je dobio dva od nekog pa je jednog dao meni eno ga živ, zdrav i bucmast. Lani mi je cvao prvi put i to dosta kasno tako da se nisu otvorili svi pupovi.
|
|
![]() |
|
Miss M. ako
se dobro sjećam mislim da ga imaš i ti. Čini
mi se da sam ga jednom vidio na nekoj
tvojoj slici. Ako nije tajna gdje si ga kupila ? Moj je kupljen kod Plappa. Možda je
razlog prijevremenog cvjetanja njegov položaj prema suncu. Držim ga na direktnom
suncu cijeli dan. Vidim da mu to ne smeta, naprotiv lijepo raste. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |