Mira K je postala baka |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 12:38 |
Svima veliko hvala na čestitkama! Još malo pa će napuniti 2 mjeseca, ma velik je već to dečko! Lijepo napreduje, zdrav je a to je najvažnije.
Uživamo u njemu, jer nam se već smije a ja ga obožavam što voli jesti jer je njegov tata bio jako težak za jesti a eto i danas je mršavko. Sliku sam vam stavila, ali roditelji neznaju i neka neznaju, neka to bude naša mala tajna... Imate još jednu sličicu u temi slike naših članova obitelji ili kako se već zove.. ako vas zanima ( htjela sam da ga barem na jednoj slici doživite...) ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga miro evo sad tek vidim da si dobila još jednu titulu neka ti je sa srečom i tebi i roditeljima a bebici mnogo zdravlja i sreće u životu |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga Miro, primi moje iskrene čestitke!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro presladak je Karlo...Uživaj s njim u svakom trenutku kad ti je prilika...Ne brini, doći će i cvijeće na red...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baka je svoje malo sunašce smjestila između suncokreta
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Znam da uživaš,Miro, uz tvoga slatkiša......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Wiz, draga puno ti hvala
![]() Gdje nađeš tako lijepe sličice, divne su!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
MiraK, čestitam ti na unuku...imam ih dvoje..nema veće radosti od tih malih slatkih životića...evo za Karla(Drageca) mali poklon, |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga MiroK,samo ti uživaj u svojoj novoj ulozi,jer vrijeme tako brzo prolazi.
V ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Samo ti ljuljaj svoga maloga princa i ne gubi niti jedan trenutak njegovog odrastanja jer prebrzo ptićima narastu krila i odlepršaju .....Svaki trenutak je dragocjen i svaki čas nešto novo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dargi cvjetni prijatelji i prijateljice zahvaljujem se na čestitkama i lijepim željama.
![]() ![]() Kuham im ručak, ljiljuškam moju malu ljubav i mazim se sa njim! Joj kako mi je lijepo, kako sam sretna! Sada razumijem tu ljubav koju opisuju sve bake, none... I svaka faza njegovog odrastanja će biti nova radost za mene, mnogi znaju o čemu pričam. Moje cvijeće strpljivo čeka da dođe na red da mu posvetim pažnju i ljubav koje nikada neće proći! Ne stignem obići vaše divne vrtove koji su sada u jesen dobili zlatne boje i nemojte mi zamjeriti zbog toga. Ma znam da me razumijete ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Miro, već sam ti čestitala, ali moram opet. I ja sam se uz tebe rasplakala čitajući predivne želje. Valjda zato što i u mene raste uzbuđenje.
Još jednom sve najljpše želim malom Karlu i njegovim roditeljima, a tebi i TM samo lijepe trenutke i osmijehe u svim godinama koje slijede! Pusa svima! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Čestitam bakici i cijeloj familiji, a dečec neka dugo i sretno živi
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Draga Miro čestitke Tebi i TM na unuku prelijepog imena. Malom Karlu moja obitelj i ja želimo svu sreću ovog svijeta.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Baki Miri iskrene čestitke, a dječaku s predivnim imenom želim svu sreću ovoga svijeta.
|
|
Seka
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Pridružujem se lijepim željama i svako dobro svima vama!
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mira
dobro dosla u klub nas baka ! Kad god te budu sin ili snaha pitali "MAMA MOZES ........." nemoj nista pitati nego odmah u akciju ....... mazi ..... cuvaj ...... vozi ..... skaci ...... pjevaj ....... plesi ...... pricaj ili citaj bajkice ........ ah kako je to lijepo ! C E S T I T A M ! ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Čestitam bakici! Puno zdravlja i sreće malom princu!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |