Moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna je. Ja bih takvu penjačicu. To je boja kojoj baš ne mogu odoljeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 505 |
Nestaju mi slike, neznam zašto.
Ponavljam sliku ljiljana s prve stranice. Čekam dan kad će procvasti.
![]() |
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 505 |
mini ruža ruže hortenzija sedum, ali nisam sigurna koji... engleska pelargonija |
|
![]() |
|
dalija
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
..dobro došla u svijet ljubitelja cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Menta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Predivne boje.zar onaj" sukulent" nije kameni cvijet?
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Možda je kameni cvijet i možda bih ga trebala presaditi.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Pozdravljam tebe i tvoju novu temu! I prijavljujem ranojutarnju šetnjicu tvojim cvjetnim vrtom. Divno cvijeće imaš, no ruže su me fascinirale...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve je jako lijepo, ruže predivne, a sukulent kojem ne znaš ime nije kameni cvijet, više mi liči na neku vrstu eševerije
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja mislim kao i moon da ono nije kameni cvijet, više mi liči na eševeriju. Ali jako lijepo izgleda.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoj mali vrt je lijepi vrt ! Meni se je dopalo i doci cu opet !
![]() |
|
![]() |
|
Bijeli ljiljan procvao prije tri dana
|
|
![]() |
|
Kadifa
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3642 |
Uranili ljiljani ove godine. Moj već ocvao,a do antunova još ima dana.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ljiljan je predivan.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Dalija
![]() |
|
![]() |
|
Dalije su jako lijepih boja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Jako ti je lijepo cvijeće, svidjela mi se šetnjica tvojim vrtom!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cinija
dalija |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |