Moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 505 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bijeli ljiljan mi uvijek prije procvjeta od jednog rozog.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 505 |
Slonovski češnjak u cvatu
![]() Procvala je i bordo dalija ![]() |
|
![]() |
|
Aco ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Moram priznati da prvi put cujem za taj cesnjak.
Ljepa je dalija |
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
![]() |
|
Aptenija, ovu biljku sam dobila
|
|
![]() |
|
Opet je na red došlo čitanje knjige Victoria Boutenko: Zeleno za zdravlje.
U toj knjizi piše važnost zelenih kašastih sokova. Naletjela sam na rečenicu: Divlje jestive biljke često sadrže više vitamina i minerala od komercijalno uzgojenih biljaka. Npr. maslačak, loboda, kopriva...
|
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Probaj popiti takav zeleni kašasti sok
![]() ![]() A onda od tih istih biljaka napraviti salatu, juhu, pesto, čaj, štrudl, omlet...
![]() |
|
![]() |
|
Lobodu i koprivu sam miksala,maslačak kao salatu.
Hvala na idejama, trebalo bi češće pripremati takve obroke.
|
|
![]() |
|
Vrtni sljez
![]() Suncokret obožavaju bumbari ![]() Prva cherry rajčica ove godine ![]() Počela sam skupljati sjeme lisnatog celera. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Bravo za vrijedne ruke
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Jučer sam izvadila češnjak, mali je, nikakav.Neznam zašto, gdje pogriješim. Nikako da stvori lijepu glavicu :(
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vidi se da imas zeleni palcic .... sve ti je jako lijepo .... ![]() Radi cesnjaka nemoj biti tuzna ... takva je godina ... to sam cula i na placu od ljudi koji se time profesionalno bave ...
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
Ovogodišnji drijen, dren drenjin, drijenak
![]() Napravila sam sok
|
|
![]() |
|
Rajčice su mi još zelene, pitanje da li će uopće stići dozrijeti
Volim skupljati sjeme. Evo krastavca kojeg sam ostavila i pobrala za sjeme, sjeme ću staviti da fermentira i onda staviti na sušenje ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Bit ce drinovace, jedre su drinjine
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Pobrala sam ih i napravila sok. Nisam htjela čekati da ne bi bilo kakvih pljuskova.
|
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Drijen za deset
![]() |
|
![]() |
|
Rajčica, ubrana jučer. Ovaj grm je rajčica Rotkapchen ili Crvenkapica.
![]() |
|
![]() |
|
Aco ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Te sve rajcice su rasle vani na otvorenom?
Pitam jer meni je ove godine plamenjaca unistila rajcicu skoro totalno. Posadio sam inace cherry bas iz tog razloga jer je puno ukusniji i otporan na plamenjacu, ali mi je naraslo nesto drugo, ona neka ruzna grbava sorta rajcice. |
|
S obzirom na obzir, da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir na dolazi u obzir.
|
|
![]() |
|
Da, rastu na otvorenom.Jedino mi ovaj grm raste u tegli.Još imam i sitnu cherry rajčicu, veličine špekule i ta sitna cherry je prošle godine rodila sve do listopada, sve ostale su propale.Ja sam jako zadovoljna s mini cherry.
Tko zna da li se sjeme chrry rajčice iskrižalo. Posadila sam rajčice nakon ledenih svetaca. I tek su sad počele dozrijevati, neznam hoće li ostatak uspjeti dozrijeti.Ponekad pošpricam otopinom domaćeg mlijeka i vode. |
|
![]() |
|
Još mi je bilo žao što sam sijala svoje presadnice i presađivala tako kasno,umjesto da sam kupila na placu gotove presadnice.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |