SlavujVK - Prodajem trajnice |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@miska, daš mi da prepisujem
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
SlavujVk mi vec cekamo u redu
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Uh, baš vas je puno!
![]() Hvala vam! Biti će i ove godine svakakvih biljaka ali je još uvijek rano, neke biljke još nisu ni izašle. Uskoro ću staviti popis biljaka koje mogu odmah slati. ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Juhuuuu
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Evo mene sa popisom biljaka koje imam u ponudi
![]() Neke biljke još uvijek ne mogu slati jer se nisu ni pojavile, od nekih imam samo nekoliko komada i opet ponavljam, za one koji očekuju nešto novo, egzotično i posebno - da prodajem samo one biljke koje imam u vrtu, da nisam profesionalni uzgajivač i da nemam plastenik. Sve biljke koje imam možete vidjeti u Slavujevom vrtu, pa ako neka biljka nije na popisu, možemo se dogovoriti preko pp. Ako vam se sviđa neka biljka dok popis nije potpuno objavljen, možete ju rezervirati. Sve biljke koje će biti objavljene u ovom postu su 10 kn + poštarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljke - 10 kn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljke 10 kn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljke 15 kn
|
![]() |
|
Penjačice i grmovi 25 kn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova kerria Golden guinea je niza rastom nego Pleniflora ili su iste?
|
|
|
|
![]() |
|
Golden guinea je niža od Pleniflore.
Visoka je oko 1.20, ima zbijenij grm i može se orezivati i oblikovati tokom cijele godine. Jedna stara slika guinee ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na informaciji! Nadala sam se da je drugacija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18302 |
Evo mene zanimaju ove biljke sa slika koje si stavila. Pretpostavljam da se radi o sadnicama ne sjememenu.
Penisetum (prosenjak) Red barun Lysimachia clethroides Lysimachia punctata Chasmatium latifolium Perunika Iris japonica Lonicera japonica Lonicera caprifolium |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko, sve biljke koje si navela su sadnice stare godinu dana i sve su preživjele zimu u vrtu.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18302 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Evo i mene:
perunika ona mala žuta - ona je niska jesam li u pravu sedum matrona red barun. Ponuda ti je fantastična. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Meni za sad rezerviraj
Kerria Golden guinea Campanula garganica Zuta perunika Ophiopogon Geranium Heuchera Pratim ponudu i dalje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima i molila bih vas da mi biljke koje želite napišete u pp jer ću stavljati još slika pa će biti jednostavnije za pregled.
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
[QUOTE=SlavujVk]ovako je izgledala kada je cvjetala, poslije cvjetanja ima crvene bobice.
prošle godine je 3 puta cvjetala. ovo stabalce je staro 6 godina i nikada ga nisam orezivala. ![]() ovako izgleda sada ![]() [/QUOT ] Bilježim se za ovu ljepotici. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |