Kako staviti slike!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
probaj pa javljaj.... ali bude išlo sigurno jer nije tako teško
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
||
Svima puno hvala! Uopće ne znam što sam tražila i gnjavila se na Imageshacku. Kad je CIF zakon |
|||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Bugica, baš mi je drago što si uspjela sa stavljanjem slika......
![]() |
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
![]() |
|||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
||
Ah, Milice, sad me sram
![]() |
|||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Bugica, važno je da si uspjela a za ostalo ne brini. Svi smo bili na početku i svima (meni je bilo teško) je bilo teško. Koliko se sada smijemo mojim trenucima kada sam se žalila da nemam toliki stol gdje ću pomicati miša.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
||
Admin ili tko zna, trebala i pomoc.Nemam kompjutor vec sve radim na mobitelu.Neznam kako da stavim slike preko mobitela, nemam ni photobucket ni image shack....htjela bi preko cif- a ali je problem kako staviti slike sa galerije mobitela na cif..lijepo molim pomoc jel sam laik u tome, a ovo mi je prvi forum.hvala unaprijed svima
![]() |
|||
Pozdrav iz Zagreba!
|
|||
![]() |
|||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||
a gdje zapne???
jesi pogledala video kako staviti slike na Cif, imaš na prvoj stranici |
|||
![]() |
|||
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
||
Jesam i opet nemogu.kad dodem do stavi sliku pise izaberi datoteku i onda pise nema datoteka.ne kuzim.
![]() ![]() |
|||
Pozdrav iz Zagreba!
|
|||
![]() |
|||
||
Dea, kako sam shvatila, u mobu trebaš izabrati datoteku gdje su ti smještene slike. Možda nisu u galeriji? Kad si slikala, možda si ih smjestila negdje drugdje?
|
|||
![]() |
|||
||
Draga Bugice sve slike su mi u galeriji cak je i moja kcer probala al pise nema datoteka.ma nema veze valjda cu do ljeta skuziti
![]() |
|||
Pozdrav iz Zagreba!
|
|||
![]() |
|||
||
Uh, ja nikad nisam stavljala slike preko moba na forum. Baš ti i ne mogu pomoći. Nadam se da će se javiti netko tko zna, voljela bih vidjeti tvoje cvjeteke.
![]() |
|||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 511 |
||
Meni uspije staviti sliku i dok je kopiram i preko linka, ali me zanima što je sigurnije i koji način preporučate? Hvala vam.
|
|||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 511 |
||
Tek sam sad pogledala filmić s prve stranice, stavljat ću tako. Hvala
|
|||
![]() |
|||
||
Ne znam gdje je greška????? Ne otvara mi se ona prva stranica sa koje mogu početi radnju za stavljanje slika.... Tko mi može pomoći.....?????
|
|||
|
|||
![]() |
|||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
||
milica7, misliš na ovu stranicu
|
|||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|||
![]() |
|||
||
Pčelice, da, mislila sam na tu stranicu. Hvala... Riješila sam problem... Kod mene je bila greška pa je onda sin obavio što je trebalo i sada je sve u redu....Veliko hvala!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
||
milice na vrhu ove i svake stranice klikni na portal i otvori ti se
|
|||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
![]() |
|||
||
Enrikova nona, hvala na savjetu ali ne vidim da na stranici mi negdje piše portal.....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
||
milice, portal ti piše skroz lijevo na vrhu stranice u zelenom pravokutniku, iznad Cvijetinfo forum
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |