Kako staviti slike!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ih sve smanjim u photoshopu,vrlo brzo radi,a onda na forum.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Možeš i tako,no ja hoću da meni slike u kompu budu u originalnoj veličini,pa mi je ovako najbolje i najjednostavnije jer ih on sam smanjuje kod prebacivanja.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18300 |
Pokušavala sam i ja. Ako je u photobucket stavljena pod određenim formatom više neda smanjiti ( ne zapamti promjenu ). Sljedeće slike savi u pravilnu veličinu. A ako itko zna način mijenjanja dimenzija i mene zanima.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Iznad slike ti piše "edit" sitnim plavim slovima. Piše još štošta,ali te ne zanima. Klikni dvaput brzo na edit. pojavi ti se nova stranica sa raznoraznim kvadratićima i ima jedan sa velikim X unutra. Kod njega piše "resize". Stisni ga i izaberi kod "new size" upiši nove dimenzije 480x640 ili ispod imaš "preset sizes". Izaberi gornji format. Ako hoćeš sliku u obadvije veličine klikni na "Save a copy" ili ako ti je jedna dosta na "replace original" kad se ovako piše izgleda komplicirano, ali nije.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18300 |
Ne dozvoljava veće dimenzije samo manje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Slike na photobucket ubacim bez problema,cak sam probala i sa drugim imenom,rekoh da onak moj stari nick nema kakvih problema.ali nista!!
Znaci iz mog albuma prebacim slike na photo..,kopiram,vratim se na forum i tu nastaju problemi..opcija"kopiraj"nije aktivirana-samo ona "izbrisi"..
Pokusavam evo vec par dana..instalirala sam Adobe Reader 9; Adobe Flash Player 10 ActiveX i Adobe AIR...ali nista..nista,nista...
Hvala Unaprijed!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
to mi se nije dešavalo
![]() kad udješ u odgovor u svom postu probaj ubaciti sliku kraticama na tipkovnici
Ctrl + C - Zamjenjuje "Copy" naredbu
Ctrl + V - Zamjenjuje "Paste" naredbu |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
I ja se po prvi put susrecem s tim..Hvala ti Iris,pokusat cu..!!
Vidjet ce se da li sam uspjela
![]() Ako je neko od vas imao ovakav problem,MOLIM za pomoc!!!
Hvala!!!
![]() PS.Iris,pokusala sam..nista,Hvala ti najljepsa!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....a probaj jos opciju DIREKTNOG copy.....znas da se ponekad moze zaljepiti da se jednostavno slika kopira i zaljepi ili isto to sa Ctrl +C +V
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Vjeruj mi da sam sve probala..i nista..Adobe AIR je instaliran,JavaScript.. uspjela sam prebaciti slike kopirajuci ih direktno(iako su male),ali i to nekad zeza..Hvala ti ipak..Hvala!!
Nemam pojma sta dalje..
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...probaj sa "zabicom", mislim da se nemoras niti registrirati samo uplodaj i copy-paste
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
WoW Rijeka(izvini sto te tako zovem,ne znam ti ime ali znam da zivis blizu mene..USPJELA SAM!!!
![]() ![]() ![]() HVALA TI!!!!!!!!!
![]() |
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ako se slika obrise obrisati ce se svugdje!!!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Moj problem sa Photobucketom ja što ja ne vidim svoje slike u svom albumu. Znači uđem u Phot., logiram se, stisnem my albums i onda umjesto da vidim slike u svom albumu kada postavim miša gdje bi trebala biti slika imam 1. Email&IM, 2. Direct Link, 3. HTML Code, 4. IMG Code,
na4. sam stisnula copy i[IMGhttp://i382.photobucket.com/albums/oo267/glogoski/CopyofP7270021-1.jpg[/IMG]
kopira mi adresu ali ne i sliku
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat Rea,stvarno ne znam.2 godine sam tamo,na photobucketu,i nikad mi se ništa slično nije desilo.Sorry,ne mogu pomoći no eto da vidiš da sam ti moralna podrška
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Kat.rea,probaj kopirati opciju pod brojem 2-direkt link.Tako je bar kod mene.Ne mogu staviti slike na forum kada kopiram opciju 4 ali zato uspjeva sa opcijom 2.Probaj,možda to uspije
|
|
![]() |
|
Jasminaaa,njoj nije problem prebaciti slike,nego to što ih ne vidi uopće u photobucketu.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Točno Shasha, uopće ih ne vidim pa napikavam. Pokušam pa stavim krivu, ne onu koju sam htjela, pa brišem, ... uh živa muka. Ovu zadnju sam stavila preko Ptičice. Hvala na moralnoj podršci.
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Ako si u mogućnosti da probaš sa nekog drugog računara da odeš na ph i da vidiš hoće li se tamo pojaviti slikice.Možda ti je do compa.Vrijedi probati
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Ja sam isprobao nekoliko web stranica za prebacivanje slika ,evo ovaj mi se svi+a samo je na njemackom.Skroz je jednostavno i brzi je.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |