Početna stranica Početna stranica > Registracija novog člana
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava


Registracija novog člana


Pravila Foruma

Registracijom na Cvijet.info portalu i sudjelovanjem na forumu prihvaćate ova FORUMSKA PRAVILA i UVJETE KORIŠTENJA. Administratori zadržavaju pravo njihovog mijenjanja bez prethodne najave i obrazloženja. Za pojedine podforume administrator može donijeti i dodatna (posebna) pravila.

Administratori i moderatori nisu odgovorni za sadržaj postova (osim svojih) jer su u njima izražena mišljenja i stavovi njihovih autora. Eventualne savjete iz postova koristite na vlastitu odgovornost.

Postovi (tekst i slike) članova Cvijet.info foruma i nakon njihovog eventualnog prestanka sudjelovanja ostaju na forumu kao njegov sastavni dio. Te je iste zabranjeno brisati i uklanjati bez dopuštenja administratora, a ukoliko dođe do ovoga moderatori ili administratori će trajno ili privremeno banirati člana.

1.) Zabranjeno vrijeđanje članova foruma. Možete kritizirati nečije postupke ali ne i vrijeđati ih na osobnoj razini, vjerskoj / nacionalnoj pripadnosti, ili seksualnoj orijentaciji. Takav post će automatski obrisani ili sakriveni, a ukoliko se ponovi ista stvar biti ćete izbačeni sa foruma, bez mogućnosti ponovnog povratka.

2.) Najstrože su zabranjeni uvredljivi avatari.

Pogotovo isticanje bilo kakvih nacionalističkih obilježja i političke orijentacije u avatarima i potpisima! Na ovo imamo nulti prag tolerancije i tako nešto odmah uklanjamo uz opomenu. Grbovi sportskih klubova ne podliježu ovom pravilu.

3.) Otvaranje novih tema podliježe dolje opisanim pravilima.

Molimo vas da prije nego otvorite novu temu prvo PRETRAŽITE forum jer postoji mogućnost da je netko već postavio isto pitanje i dobio odgovor. Time sebi skraćujete vrijeme čekanja tražene informacije. Također, strogo je zabranjeno spamanje izvan sekcija predviđenih za to i postavljanje više poruka istog sadržaja za redom unutar iste ili različitih tema u svrhu ''isticanja'' nekog zahtjeva. Nije nam u interesu da forum postane zatrpan i nepregledan te vas stoga molimo da umjesto dvostrukog slanja poruka (jedna za drugom u nizu unutar iste teme).

4.) Poruke koje su na pogrešnom mjestu biti će obrisane ili preseljene tamo gdje pripadaju.

Ako ne znate gdje da postavite pitanje pitajte članove u brbljaonici.

To što je netko prije vas već skrenuo s teme ne znači da to trebate činiti i vi.

Ukoliko primijetite skretanje sa teme pokušajte priču vratiti natrag na pravu temu molbom ili

tako da napišete odgovor vezan uz samu temu.

Za razgovaranje nevezano za cvijeće i ostalo koristite Brbljaonicu.

5.) Naziv teme mora biti smislen.

Osmislite jasan naziv, tako da se već iz samog naziva vidi šta vas zanima ili što tražite.

Loš primjer imenovanja teme je: upomoć, HELPPPP, Moje, Hitno, Tražim,...

Dobar primjer izgleda ovako: upomoć vene mi cvijet, „administratorovo“ cvijeće, određivanje pH u tlu …

6.) Pišite malim slovima

Svi dobro znamo da velika slova (ogroman font slova ili upotreba Caps Lock funkcije) u informatičkom žargonu znače dernjavu te su stoga neprimjerena, osim u izuzetnim situacijama o kojima ćemo mi prosuditi.

7.) Teme otvarajte u za to predviđenom forumu.

Molimo vas da teme otvarate u za to predviđenom forumu

8.) Zabranjeno reklamiranje drugih stranica.

Reklamiranje stranica je zabranjeno, osim uz odobrenje administratora. Ukoliko tražite recenziju ili se samo želite hvaliti , sve se može dogovoriti, i pomoći Vama i vašoj stranici. Uz uvijet da postavite link ili banner od www.cvijet.info .Napominjemo: Samo se uljudno javite i pitajte a nemojte iskorištavati i spamirati forum i članove foruma PP.

9.) Zabranjeno je voditi rasprave na temu vjerske opredjeljenosti i crkevnim razlikama. Zabranjeno je raspravljanje o politici i političkim strankama. jer svatko ima izbor na vijeru i političku stranku. ALi na cvijet.info portalu vijera i politika nisu bitni.

9.1) Zabranjeno je žicanje bilo kakvih predmeta ili biljaka na forumu!

Ukoliko želite nabaviti pojedinu biljku ili cvijet onda objavite oglas u kategoriji Oglasi, svaki post sa traženjem pelcera i sl. izvan ove kategorije ce se kažnjavati.

10.) Prijavite nam prijestupnike.

Ukoliko primijetite da se netko ne pridržava ovih pravila, prijavite nam. Kako? Iznad svakog posta imate link za prijavu (Opcije posta -> Prijavi poruku), pa se ne ustručavajte kliknuti i obavijestiti nas ukoliko smatrate da postoji kršenje pravila. Vaša prijava ostati će u tajnosti. Zabranjeno prijavljivanje postova ukoliko nema potrebe za tim!

11.) Voditelji foruma donose konačne odluke.

Svaki post za koji moderatori ili administratori smatraju da je spam biti će obrisan!!!! Bez razlika i povlastica!!!! Inzistiranje na objašnjenju i raspravljanje o tome zašto je post obrisan nakon što smo već izložili razlog brisanja je također zabranjeno. Za spam postoje predviđene sekcije foruma, ali umjerenost je poželjna i tamo.

Administratori i moderatori su oni sa kojima nema svađe i prepiranja. Svaka svađa sa njima može rezultirati neugodnostima i sankcijama.

12.) Strogo je zabranjeno bilo kakvo kršenje pravila foruma.

Za svako kršenje dobivate opomenu. Ako i poslije druge opomene nastavite nepoštovati pravila dobivate kartone, a ako ustrajete u grubom kršenju pravila ne gine vam ban. Prije bana, imate i više nego dovoljno upozorenja i prilika da popravite svoje ponašanje.

13.Najveći prekršaj je vrijeđanje drugih članova cvijet.info foruma.Namjerno izazivanje svađe i prepiranja.Podbadanje i omolovažavanje članova, Te bilo kakav drugi nacin uzrokovanje problema i svađa na forumu i stranici Cvijet.info

14.) Za daljnja pitanja i nedoumice, provjerite rubriku FAQ (Pomoć oko foruma).

Kad prvi put posjetite forum, ovo vam je definitivno najkorisnija adresa:

POMOĆ OKO FORUMA


Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.