Moj vrt - teraca |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka baš mi je drago da si otvorila ovu donatinu temu, no na žalost nje već dugo nema, ali sam našla kako se zovu žute ivančice, a dobila sam od Hoye i iste ali bijele.
Super biljka, koja i kod nas cvjeta, ali je ipak treba spremiti po zimi, jer je meni dvije zime smrzla i onda opet na proljeće obnavljam. Ove godine ide unutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma zasluga nije moja, netko prije mene je otvorio a ja uletila jer mi je bilo nepoznato. i oduševila se tim žutim cvijećem. Zamisli ovako gsto naizmjence žuto, bijelo...Predivno.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka ne znam dali ti imaš te žute ivančice, koje se btw zovu doroncium orientale (lora će biti ponosna na mene-zapamtila sam) jer za tebe ću spremiti jednu već posađenu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna velika terasa i divno cvijeće, jedno ljepše od drugoga. Očarana sam.
Čuvar je pravi!!! |
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su te žute ivančice--ako se tako zovu,voljela bi ih imati
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teraca za 10! tu je pravi gušt kavu popit!
|
|
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teraca je za desetku, sve je bujno i rascvalo, ocemo i od ove godine slikice donata ...
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,cekamo nastavak
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |