Topiari umjetnost oblikovanja živih skulptura |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih voljela imati ovo, samo moja nana gracilis je sad možda 10 cm velika...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je fenomenalno!!! |
|
Tena 28.3.2010
|
|
poznanovec
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim vas, prije desetak dana posadio sam nekoliko arizonskih čempresa koji su formirani u obliku pom pona i nekoliko čempresa mislim da se zovu zlatni stup ili tak nekaj formiranih u obliku spirale. visine su dva metra i do sadnje su bili u teglama, iskopao sam veće rupe i dodao poprilićno humusa, rdovito ih zaljevao i lijepo su krenuli. mislim da nju godinu niso orezavani.
dal bi bio preveliki šok za njih(s obzrom na nedavnu sadnju), da ih sad malo pošišam. |
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poznanovec, budi strpljiv i daj vremena biljkama da se dobro zakorjene. Ove godine niš ne rezuckaj.
|
|
sequoiadendron
Upravo klijam Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sequoiadendron,za naše prilike zbilja krasan primjerak niwakia. Ispred kuće i ispred mojih „velikih“ borova rastu dva Pinus sylvestris bora. Želja mi je da i oni jednog dana izgledaju kao ovaj sylvestris sa tvoje slike. E sada to je želja a što će od toga biti tko zna .... ?
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li netko zna čime se namažu dijelovi sa kojih su skinute grane da više na tome mjestu ne rastu nove grane.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
sequoiadendron
Upravo klijam Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinuse, to je onaj sa Ptuja, što sam ti jedno rekao. Čovjek mu samo picira na prolječe one mlade izbojke.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretpostavljam da je ovaj sa slike stari oko 15 god. Možda ga je kupio već oblikovanog a zatim nastavio samo uzdržavati pinciranjem novih svijeća ?
|
|
sequoiadendron
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čovjek je rekao, da je isčupao iz šume taj bor, sigurno prije više od 10 godina i sam ga je oblikovao do tog stupnja.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A dobro kako se oblikuje taj bor?
Na koju visinu se prikrati, zakidaju li se grane na vrhovima da se zguste? I jeli to bor koji raste na višim nadmorski visinama? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon dugo vremena vratila sam se na ovu temu i nanovo uživala u svakoj slici
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |