Pinus Densiflora |
Odgovori |
Korisnik | |
bvlgari76
Nedavno posijan Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 22:30 |
Dear all,
nabavio sam sjeme japanskog red pine. Ako ima neko nekakvih iskustava sa klijanjem, kako kad i gdje, bio bi zahvalan... |
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa što se tiče te tvoje vrste nisam sigurna ali s obzirom da spada u četinare tj podsječa na naš bor i ima šišarke pretpostavljam da se sije tj. proizvodi kao i np. bor tj posadese sjemenke na dobro pripremljeno zemljište i to vani i tek nakon 2 godine te sadnice se prenose na stalno mjesto barem sam ja i moj m.m. tako prizveli sadnice bora i te dvogodišnje biljke sadili na stalno mjesto i fala bogu sad su ogromni, ako uspije pikam se za barem jednu sadnicu
|
|
bvlgari76
Nedavno posijan Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da javim...
3 komada u fazi nicanja :-) |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo bvlgari76. Daj neku sliku da vidimo te male boriće.
|
|
bvlgari76
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cek jos dan dva. sad izgledaju kao klice
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |