Botanički vrt Maribor |
Odgovori |
Korisnik | |
sequoiadendron
Upravo klijam Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 07:39 |
Evo nekih slika iz Botaničkog vrta u Mariboru :
http://www.panoramio.com/user/1010548 |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna drvca nema šta!
Pokazao si puno više od botaničkog vrta, vidim da voliš prirodu općenito, super. |
|
sequoiadendron
Upravo klijam Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na komplimentima. Pa da, volim. Inače sam ti više manje "sekvoja hunter", kao oni u u Americi, što love strije. Ako negdje nadjem sekvoju na netu u blizini, idem je u prvoj priliki posjjetit
|
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se pohvalama
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam, ali kao pravi "sekvoja hunter" možda ti nije interesantna metasekvoja visine od otprilike 2 metra, a takva ljepotica je kod mene u vrtu. Odlično je aklimatizirana, prekrasno i brzo raste, a plačena -sitniš za nekih 60-70 kn. Prekrasno je pratiti njezine listopadne nježnozelene nježne iglice od ranog proljeća do ljetnih tamnozelenih ili jesenskih svih tonova smeđe boje!!
Nevidim slikice, je li moja metasekvoja isto ko i tvoja sekvoja?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sequoiadendron
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa je, i metasekvoja je zanimiljiva. Dosta sam ih več video onih odraslih ali nešto manje onih mladžih po par godina starosti. Tako da, nikad se ne zna, možda nekad u budučnosti "ulovim" i tvoju mladu metasekvoju. Da. metasekvoje su prekrasne.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |