Lisianthus - eustoma grandifloruim |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nikad nisam ovo vidjela.lijepa je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam tu biljku kupila na placu prošle godine, tražila informacije po netu i našla skoro pa ništa. venula je kao i vaše pa me naljutila i lijepo sam je posadila van u vrt gdje je skroz do zime izgledala ko siroče i ja sam ju otpisala kao bačen novac. tamo je i ostala i zamislite čuda prije par dana skidam malč, kad ono evo nje ... puno mladica viri iz zemlje i očito se sprema da mi dokaže da sam u krivu... a sada vrijedi samo malo još čekati, pa ćemo vidjeti...
|
|
belica,zagreb
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo vidim da sam joj se čudila i prošle godine.
buket od bijelih je prekrasan.vidjela sam ga ,ali nisam prepoznala cvijeće.
svakako ću ga pokušati naći
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaufland ih ima u proljece, cak je bilo i na pocetku zime....ja sam vec dva puta uzimala, drzim na stolu dok ocvate i bacim jer mi je tlaka zezati se sa sjemenkama, a budu preruzne nakon cvatnje....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali ima netko ovaj lijepi cvijet, posijala sam ga a sjeme sam naručila preko ebay-a , da mi bar nikne nitko sretniji od mene.
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, imala sam ih ja.... cijelu zimu su mi bili lijepi, dobili po 2-3 mlada izdanka iz korijena i unazad 3 tjedna su mi samo počeli propadati..... ne znam zašto.
U stvari, mislim da znam gdje sam pogriješila. Nisam ih posadila van, nego sam ih držala u kući. Danas sam ponovo posijala, doduše samo plavi, i ako nikne, grešku neću ponoviti.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, zašto si se mučila s sijanjem, bit će ih na placu uskoro i to za stvarno sitne novce... Meni ipak nije uspjelo s sadnjom vani... pročitajte post prije.. samo je kilavio i na kraju sam ga iskopala i bacila.
|
|
belica,zagreb
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dopada mi se jako pa sam probala posijati, možda on i nije za naše podneblje, vidjet ću pa ću znati za ubuduće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ovaj cvijet ne padne u zaborav...
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan je
|
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala EN, ima dosta pupoljaka pa se nadam još cvjetova samo se nekako sporo otvaraju
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa boja cvijeta
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijala sam ih ove godine.sad su već lijepe biljčice.baš me zanima šta će od toga biti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |