Malo ukrasnih trava |
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Sponzorirani linkovi | |
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je dali je to nova.i gdje si je nabavila ,jer mi se ćini da su ti prijašnje se smrzle.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da , kupila sam je na proljeće na placu , i veli žena da ova ne prezimi . Probat ću je posijati na proljeće pa da vidimo .
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E za travama sam doslovce luda, to je nešto posebno, koliko ih ima i tako su prekrasne, sve od najnižih onih baš minijaturnih do ogromnih pampasica koje krase mnoga dvorišta, a ovo je isto neka posebna, obojena, baš je prekrasna..
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |