Transfer fora |
Odgovori |
Korisnik | |
madder
Novo sjeme Pridružen: 31 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:37 |
Cure pomagajte!!!
Jel netko upoznat s transfer forom...Mislim da je to krenulo u Lumosu prije nekoliko dana..posto sam ja daleko od Zagreba,pa ne mogu doci na tecaj, da li netko zna kako se to radi pa da mi objasni..... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokazi bar kako izgleda rad
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ukucaj u tražilicu - transfer teksta, naći ćeš blog naše Izzy sa objašnjenjem postupka
|
|
madder
Novo sjeme Pridružen: 31 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nasla!!!!Hvala!!!!
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel netko probao?
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam probala i uspjela od prve. ovo je taj moj prvi pokušaj transfera
samo prati uputstva što je Izzy na svom blogu napisala i ne možeš pogriješiti. evo link na njen blog i uputstva ua transfer http://izzycreations.blogspot.com/2010/03/diy-shall-we-transfer.html |
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probala sam i ja... dobro je ispalo :)
|
|
cicamica
Novo sjeme Pridružen: 12 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pomagajte...ovaj link vise ne radi....moze neko da mi objasni transfer na drvene kutijice :)
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radila sam transfer u boji i ispalo je super na željeni predmet nanese se miješavima drvofiksa i laka (koristila sam obični lak na vodenoj bazi) u poprilici jednakom omjeru ,na sliku sam stavila istu tu miješavinu pazeči da je nanesen na sve dijelove spojila sliku i predmet,pažljivo prešla sa krpicom po svemu da se dobro zaljepi i ostavila preko noči sljedeći dan sam namočila papir i lagano ga kružnim pokretima skidala dok se nije pojavila slika.sve skupa ponovo prelakirala i to je to.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam dugo imala sačuvan stari link na koji se moglo doći i pogledati kako nam je draga Izzy opisala transfer tehniku ali nikako ne stižem napraviti sve što želim i u međuvremenu je postao nedostupan.....Moja draga prijateljica želi napraviti nešto tom tehnikom pa sam se malo potrudila i ponovno sam pronašla detaljne upute kako se radi. Izzy ima prekrasan blog i puuuuno toga se može tamo lijepoga vidjeti i naučiti, pa zavirite malo! Evo linka da ne morate puno tražiti:
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postoji li ikakav način doći do njene stranice i objašnjenja jer kako god da krenem ne mogu je otvoriti, kod njih je "inventura" na blogu |
|
Karoll
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 10 Studeni 2013 Lokacija: Ilok Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali je netko probao transfer tehniku na staklu?acetonom
|
|
Lilly71
Novo sjeme Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
...možeš li mi reći da li se printa na laserskom ili ink jet pisaču, papir obični ili transfer... (link koji je ponuđen je mrtav ) ...u biti: ako imaš vremena molila bih te detaljnije objašnjenje (a vidim da nisam jedina zainteresirana) |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |