Kukurijek - Helleborus |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Slažem se, divni su....
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ne zna se koji je ljepši od kojeg. Prekrasno
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kukurijeku je počelo padati sjeme.Da li je netko sijao sjeme?
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=813&PN=5&title=kukurijek-helleborus
Na toj stranici sam opisala kako se "školski" uzgaja kukurijek iz sjemenja. Ja sam kao početnik tako i napravila, ali sam kasnije sjeme ubirala i odmah pobacala po zemlji uokolo kukurijeka sa koga sam uzela sjeme i samo malo rukom prešla po površini zemlje da sjeme ne ostane na površini i ne isuši se. Sjeme sam posijala uokolo biljke mame, a nalazi se pokraj hortenzija pa je od sunca taj dio zemlje bio zaštićen hladom listova kukurijeka i hortenzije. Preko ljeta sam zalijevala sve cvijeće pa je i taj dio bio zaliven i sjeme se nije isušilo. Slijedeće godine su niknule mlade biljčice i to pregusto pa sam ih morala prorijediti. Sada im je tri godine, list im je dobio izgled lišća odraslog kukurijeka, ali još nisu cvjetale. Čini mi se da još sigurno godinu-dvije neće cvjetati.
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |