nudim "godišnju" zalihu lista lovora |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 00:14 |
Pa da se bar na neki način odužim svim Vama sa foruma jer ste uveliko pomogli i još pomažete da povećam svoju zbirku cvijeća...
Moram ipak napomenuti da se lovor koji šaljem bere na otoku ( malom otoku) na kome nema automobila, a kamoli tvornica...sve čisto... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovora prosim, kod mene se trpa u skoro sve - super ti je ponuda
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Može Andrea, a mogu ti i odmah kad se vratim s praznika poslati jer cu biti na otoku...
Volila bih da se javi tko treba jer sljedeci vikend pa tjedan iza nece me biti u gradu ( ni na forumu)... |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Šteta što se nisam sjetila ranije na ovu temu, ali ja već davno potrošila prvu pošiljku!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo podižem temu...
I dalje vrijedi ponuda za listove lovora....ja ih toliko imam da bih se trebala javiti u neku firmu koja se bavi začinima ![]() Aj, tko želi nek se javi pa pošaljem...što ćete to kupovati kad ovdje ima... |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Baš mi je drago da se primila ![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Hele, znas li da je magnolija cvjetala...staviti cu slike , ali sam stigla vec na kraj ... bojala sam se da je neću ni vidjeti jer sam bila nešto bolesna i nisam mjesec dana bila doli....
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Super. Malo ću sačekat jer je tek zasađen , a onda prženje. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
bez brige, ide na sunce....kod nas je i sušno i sunčano i rastu
bez preblema...njihovo "kožno" lišće sprečava isparavanje...
još uvijek ima lovora u listovima ( grančicama) pa tko želi nek se javi.... |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Pa valjda ide kad sam ga donijela s mora gdje raste uz cestu i prži se. Kod mene je ljeti vani na jako sunčanom balkonu.
|
|
![]() |
|
Ide li lovor na direktno sunce ?
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Evo slike mog ljubimca
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja svakog ljeta nosila s mora male sadnice isčupane ispod stabla i nikako nisu preživjele. Jedne godine ih odmah posadila u zemlju i to onu istu u kakvoj su rasli i ništa
. Posijala sjeme i šipak.
E onda sam donela reznice, umočila u hormon za zakorjenjivanje, pokrila prerezanom plastičnom bocom ( od vode 5l) i čekala pola godine dok nisu krenuli novi listići.
![]() Baš danas slikala ,poslije stavim sličice.
Sad je već dvije godine kod mene i po zimi stoji u kući na prozoru. Mislim da ne bi preživio kontinentalnu zimu vani.
Reznica donešena prošlog ljeta još ne pokazuje tragove ni kretanja ni ugibanja.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Hana, može, a za svaki slučaj pošalji mi adresu još jednom...
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
ajoooj, toliko mu treba
ja sam skoro odustala od svog sjemena jer nije ništa niklo već mjesec dana
sva sreća da sad znam da ni neće još neko vrijeme
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Usput, o sadnji lovora iz sjemena: sjeme niče nakon 3-4 mjeseca, a ponekad treba čekati i duže..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Frida može i meni? Adresu imaš a ako ne pošaljem ti je. Ja tebi još čuvam magnoliju......ali još je malo prerano
|
|
![]() |
|
ma može....samo pošalji adresu...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |