Višak sjemenki i biljčica s korjenom |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može Skitnice, mislila sam da ćeš doći ovaj vikend u Rijeku, pa da ćemo se vidjeti, ali ako ne dolaziš pošalji adresu, pa ću ti sutra poslati, jer sam svima ostalima poslala danas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
još nije ništa sigurno,naime izgleda da če u zagreb doći duda-lav i ja se nadam da će mi donijeti biljku banane.dakle ovisi o tome da li ću doći i ako dođem kada.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stiglo sjeme žute frajle - hvala
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
stigao i cosmos...tnx
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pošiljka stigla
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša, jučer sam išla malo u vrt, 3 ili 4 sadnice tayberrya mi dobro izgledaju, a vidjeti čemo kada malo zatopli možda bude još. Ne mogu otvoriti tvoj vrt u Skradniku, odnosno ne pokazuje mi slike, pa neznam koju površinu bi htjala zasaditi sa njima. Za ovo proljeće će biti to, a ako budeš htjela još, to čemo pisati za iduče.
Ja bih te molila ako još imaš žutih margaretica.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša imaš li još i za mene sjemenke žutih margareta?
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
nuno, treba li ti jos sta od sjemena?
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
MOŽE MENI KAMENI CVIJET
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
Ja uvijek kasnim, tek sam otkrila ovaj forum, pa ko luda lutam njime
![]() Ako ima, voljela bih udomiti kalifornijski mak i pasifloru
![]() pozdrav..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |