Duda -kupuje b.plumb. |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 13:27 |
duda ja sam nedavno kupila bijeli plumbago i baš se mislim priupitati stručnjake kako ožiliti koju reznicu
(mislim da je netko spomenuo sashine uspješne savjete baš u vezi toga) znači ako bi se koja primila na proljeće bi se mogle dogovoriti oko isporuke |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
probaj kontaktirati Denisa Bojčića u Splitu, on je uzgajivač bugenvila, hibiskusa, plumbaga i ruselija. Ima ludilo zbirku.
Potraži stranicu bugenvila.hr ili tako nekako imaš i broj. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bih rado kupila već užiljeni biljeli plumbago s obzirom da ga ovdje nikako nemogu naći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |