sjeme paulovnie |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 13:10 |
ima još sjemenki?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Stigle su! Stigle su!
![]() Hvala ti puuuno, Otok. |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
stigle sjemenke.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mojih još nema
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i meni su stigle- HVALA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Stigle sjemenke! Otok, hvala!!!! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas šaljem sjemenke paulovnie svima koji su se javili.
Posijati ga treba naravno na proljeće. Sjeme je vrlo sitno i ima ga dosta, tako da ga možete dijeliti dalje.
Paulovnie koje su ljetos kod mene same isklijale, danas imaju cca 60 cm, stabljika im je debljine olovke i upravo im je otpalo lišće (bilo je na tako mladim biljčicama veličine dlana). Nadam se da će preživiti zimu.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je ogromno drvo.
Sjemenki ima za svakog tko pošalje adresu
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
da li je to drvo ? da li se može obrezivati da bude grm,jer nemam mjesta za drvo.
![]() |
|
![]() |
|
Mogu li se ja ubaciti na spisak za koju sjemencicu
![]() |
|
![]() |
|
Sazrele su čahure paulovnie, pune sjemenja
Tko god želi neka pošalje adresu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |