Kako se zove ovaj kaktus? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 18:30 |
Neri, s obzirom na izgled bodlji, sigurno je tvoj i kaktus od Lavandablue isti i cvijet im je rozi. Echinopsis koji ima bijeli cvijet ima nešto drugačije bodlje. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
NERI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam taj kaktus ali mi je cvat bio roza boje i trajao je jedan dan
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Imaš odgovor ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2502
Mislim da ti ne cvate jer nema period zimskog mirovanja.
|
|
![]() |
|
Mislim da se tu radi o nekom Echinopsisu.
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
ni meni jos nije cvetao.
zanima me koje je vrste.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
taj ti ja kaktus imam mislim ima ti bijeli cvijet kao neka trubica... neznam kako se zove i cvijet mu traje mislim jednu noc ili tako nesto... meni nije jos cvjetao ali mom tati i baki je
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |