branka202 - poklanjam smreku u tegli... |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:24 |
... nasu dragu smrekicu koja je tri godine vrijedno odradiila bozicne duznosti, a sad joj je jadnoj tegla vec zaista pretijesna (i balkon takodjer), poklanjam u dobre ruke koje ce ju odnijeti i posaditi u vrtu ili sumi, da se konacno moze "razmahati"...
lokacija balkona - zagreb, ravnice (maksimir)...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..ja ne trabam smrekicu ali mi žao što se nitko ne javlja na ovako divan poklon... :))) smrekice su osim toga što su krasne, divne, zahvalne i ljekovite i to pogotovo njihovi mladi vršci koji će potjerati sada na proljeće ( možda će ovo ipak zainteresirati nekoga :))))...
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
hvala ti griva na podrsci!
ma da i meni je zao najvise zbog smrekice koja se jadna muci u tegli...
na zalost nemam dvoriste da ju posadim, a od dvije smrekice koje sam prije pokusala posaditi ispred zgrade jedna se nije "primila" (pretpostavljam zbog konstantnog "zalijevanja" od strane ravnicarskih kucnih ljubimaca...), a druga se primila ali je sljedeci bozic "dobila noge"... tako da sad vise ne zelim riskirati...
eto ako nitko nije zainteresiran da ju preuzme za svoje dvoriste, mozda netko ima info da li postoji kakva sluzba koja bi ju preuzela i posadila? (zvala sam u zrinjevac koji odrzava nase parkove ali oni mi rekose nek ju sama posadim gdje god hocu...)
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
koliko je visoka? ako mi stane u auto,dolazim odmah po nju.imam puno mjesta.
![]() |
|
![]() |
|
wow gogic, super!!
sori tek sam sad nasla tvoj odgovor (vec sam izgubila nadu pa nisam ni provejravala je li se netko javio).
nije previsoka, oko 175-180 rekla bih skupa s teglom, kad ju izvadimo u vrecu bit ce i manje... mislim da stane u prosjecan auto ak se spusti zadnji sic (ili ak imas terenac jos bolje, hehe..)
ak si jos zainteresirana javim ti na pp adresu da dodjes!
![]() |
|
![]() |
|
evo sve je dogovoreno, izgleda da je smrekica udomljena, hvala goga-zg!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |