Zrinka nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može li za mene koja sjemenkica suncokreta?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
halo zrinkice.. i ja sam nova i također iz vž. nudim ti neven za malo lavandice... i kavica naravno, da se to ne šalje sa poštom.
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
i malo crnjike, da ne zaboravim
|
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
i ja bi crnjiku i lijepi decko ako jos moze ....pogledaj u moj popis mogu li ja tebi stogod poslati...
|
|
![]() |
|
pozdrav zrinkice... si me zapisala za lavandu? ako jesi molim te dodaj i japansku dunju... dolaziš na kavicu u četvrtak????? e da, imam sjeme nevena ako još uvijek trebeš???
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Zrinka moli ako netko ima Sabal palmu ( Sabal serrulata) u bilo kakvom obliku za pokloniti, za prodati, informacije gdje je ima za nabaviti i slično? Bilo kakva informacija dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Poslala danas par pošiljki ( Goga-zg, Maslačak7, Tweety, Kontesaa, Željka23)
Mamaa, Rosa i Tatjana43 za vas veliki paketi, drugi tjedan ![]() |
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
stiglo...
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
stiglo je.
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
stiglo i meni...hvala ti
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hmm meni je stigla koverta sa grančicama, ali pošto ne piše pošiljatelj, pretpostavila sam da si to ti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |