Stubasto voće |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sabi
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su jabuke, moja je imala 1 plod :-)
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erikova nona, orezujel se to voće? Mi imamo krušku i jabuku. Baca bočne grane.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad vidim od trave odgovor.
"""Plodovi su na mjestima gdje bi trebala biti grana.To su kratke grančice,rodne grančice ili rodni pupovi,kako ih gore nazivaju rodni kolači.One ne rastu velike,one cvjetaju i donose rod,treba paziti da se koja ne polomi ili ošteti. Grane koje izrastu duge u principu se odsjeku do osnove.Ili se mogu odsjeći na pola pa vidjeti slijedeće godine da li će na toj grani izaći rodni pup,pa ako je neki blizu stabla njega ostavimo a višak grane odsjećemo. To više u slučaju da je velika praznina na deblu.Tu granu koju ste odsjekli na pola možete slobodno odrezati do ploda,da nebi potjerali u rast drugi pupovi koji su na toj grani." |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Anemon
Novo sjeme Pridružen: 24 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ih imam drugu godinu, u teglama - dvije jabuke sorte Zeleni dragulj. Sada tek kreću sa listanjem, jedna je počela cvijetati. Ne očekujem nekakav urod, štosne su nam, poput limuna, mandarine ili masline u tegli...
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam 6 jabuka različitih vrsta, ali ne znam kako se zovu. Dvije izgledaju kao tvoja od 10-og rujna 2013, a jedna je crvena kao gore. Mene silno vesele iako ne daju hrpu plodova.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |