Zicam, balkonsko cvijece |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Groovy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 18:33 |
Dragi biljkoljupci, da li tko kojim slucajem ima viska kavih balkonskih biljcica tegle su spremne, pa ako tko ima viska, nitko sretniji od mene :)
Unaprijed puno hvala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja imam ljubičaste ukrasne papričice ako te zanima , šalji pp
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Groovy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Ima mozda jos netko cega, plizzz takoder moze i lovor visnja treba mi za jednu cijelu stranu
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Jel ti stiglo moje pismo? |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Groovy hajde ti lijepo napiši šta ti želiš, pa ćemo vidjeti. Ja ti recimo imam sjeme dalija, osteospermuma, gaillardie...to je sada onako na prvu, ali ću se vjerojatno još sjetiti.
Ako želiš pošalji pp sa adresom.
|
|
![]() |
|
Antun007, hvala ti puno, stiglo je :)
Proljece, ma joj kada neznam ni sama, ja bi svega :) samo ne nesto za bas prezahtjevne nisam nesto posebno iskusna :) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |