rukotvorine |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao!
Oduševljena sam! Imaš li neku šablonu za makramee? I ja bih malo petljala! Špaga je izvrstan materijal za izradu svega! Imam i ja nekih djela od špage- pa jednom prilikom uvalim i sličice! javi mi molim te gdje si to i kako naučila? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može i PP!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tek sada ovo vidjela, pa bravo za teme. Inače strašno cjenim "spretne ruke" šivam, pletem, heklam, ali nisam nikada napravila makrame, a znaš da bi mogla, nadam se tvojoj pomoći.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida ostale radove na sunce, jer ovo što sam vidjela je prava stvar!!!
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, dugo nisam svratila ovdje...sorry šeflera što nisam
odgovorila na tvoje pitanje...evo sad cu...makrame sam naucila ( i
zaboravila masu čvorova) jos u OŠ...a nemam nikakve mustre nego sama
izmisljam od onoga sto jos znam...
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trenutno se bavim izradom lavandinih vrećica...malo vezem..ova je
prva pa je malo neurednija, ali ostale su super ispale i zapakirane su.
...i izradom autohtonih suvenira ( ulje gospine trave, lavanda vrećice i na slici nedostaje teglica ukiseljenog motra) |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek vidjela...frida super lijepo.......
ja sam upravo u potrazi svega potrebnoga....
idem uzgajati lavandu...ali bih proizvodila lavandino ulje
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Frida!!!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |