Neka hrana bude tvoj lijek... | 

Odgovori  
   | 
  Stranica <12 | 
| Korisnik | |

Pustolovka  

Neukroćena biljka  
   Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162  | 

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 19:33 | 

| 

da se i ja prikljim oovj temi,mada ima vecih znalaca ovdje pa cu vise citati nego pisati.samo cu reci da sam i ja postala sam svoj ljekar za vecinu bolesti kako posjecujem ovaj forum.hvala gospodji F.Dazi na poducavanju o bilju   

neki dan sin mi sprzio ruku nije malo,a ni bas previse i sve sam sanirala sa kantarionovim uljem,pa ga poslije nekoliko dan odvela ljekaru doktorica zadovoljna pita cime si mazala ja kazem  kantarionovim uljem kaze samo nastavi i mjesto kreme mi to preporuca i dalje.redovno mi djeca piju hajducku travu ujutro i zadovoljna sam slabo su bolesljivi.isto sam s uvjerila u moc ovog ulja kod zenskih nekih problema (koristeno sa vana ).
    | 
 |
![]()  | 
 |
| Sponzorirani linkovi | |
![]()  | 
 |

Fermina-Daza  

Odrastao grm  

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 22:27 | 

| 

Hvala PUSTOLOV.Zapravo, mogla bih biti i aktivnija.Ali sam, nažalost, prezauzeta. 

Samo tako nastavi jer: GOSPOD OD ZEMLJE PRAVI LJEKOVE A RAZBORIT ČOVJEK IH NE ODBACUJE" ( Biblija, Knjiga Sirahova 38;4 ))  | 
 |
| 

Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.

| 
 |
![]()  | 
 |

Pustolovka  

Neukroćena biljka  
   Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162  | 

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 22:30 | 

| 

da sve je Bog potcinio na zemlji covjeku   

| 
 |
![]()  | 
 |

Fermina-Daza  

Odrastao grm  

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 00:45 | 

| 

Ovo je prestrašno 

.Kuda nas to vodi?Hoćemo li morati svoje ljekovito bilje i svoje povrće uzgajati skrivećki? http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/sad-zabranjuje-prodaju-oraha  | 
 |
| 

Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.

| 
 |
![]()  | 
 |

Pustolovka  

Neukroćena biljka  

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 09:45 | 

| 

Boje se moze doci do osvjescivanja sto veceg broja ljudi an planeti pa mogu tako njihove lijekove i bolnice zaobilaziti kao ludnice.  

| 
 |
| 

Trud je uzaludan, ako se priroda protivi. 

Seneka  | 
 |
![]()  | 
 |

Anaida  

Cvjetni guru  

Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297  | 

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 17:13 | 

| 

Predivna poznata priča ovog puta u varijanti sa sakupljačicom biljaka.

Na ulazu u jedno selo, putnik naiđe na staricu, koja je skupljala ljekovito bilje. 
-Dobar dan bako. Možeš li mi reći kakvi su ljudi u ovom selu? -Kakvi su bili tamo odakle dolaziš sine? -Bolje ne pitaj. Sebični, pakosni, samo na sebe misle i gledaju kako da drugome naude. -Eh, sine moj, takve ćeš i ovdje naći! -odgovori starica i nastavi sakupljati biljke. Malo kasnije naiđe putem još jedan čovjek i također joj se obrati. -Dobar dan, dobra ženo. Kakvi su ljudi u ovom selu? -K...akvi su bili tamo odakle dolaziš sine? -Dobri su bili bako. Gostoljubivi, srdačni i dobrodušni, spremni da pomognu, veseli… Baš mi je bilo žao kada sam morao nastaviti put. -Da, da… Takve ćeš iste i ovdje naći sinko.... Gdje god da pođeš pronaći ćeš i dobro i zlo. O onome što je u tvom srcu ovisi što ćeš u ljudima tražiti i pronalaziti od to dvoje.  | 
 |
| 

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." 

P.Bosmans  | 
 |
![]()  | 
 |

abutilon  

Novo sjeme  

Opcije poruke

Hvala(0)
      Citiranje   Odgovor

Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 16:37 | 

| 

Jako dobra priča o ljudima,biljkama i ljubavi. Jedni bez drugih ne mogu i jedni i drugi bez ljubavi ne mogu. Mislim na jedne i druge koji su srdaćni, dobrodušni, veseli i pozitivni. 

![]()  | 
 |
![]()  | 
 |
    Odgovori  
   | 
  Stranica <12 | 
|       

Tweet   	
    | 

| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja  ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi  |