moj mali vrt
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4353
Datum ispisa: 06 Svibanj 2025 u 21:43 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: moj mali vrt
Objavio: AMRA.E
Tema: moj mali vrt
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 00:17
ĆAO JA SAM NOVA NA OVOM PREDIVNOM FORUMU.ZA POČETAK POSTAVIT ĆU MALO SLIKA IZ CVIJETNJAKA KOJEG SAM POČELA UREĐIVATI.RADO PRIHVATAM SAVJETE I NOVE IDEJE.
http://picasion.com/">
JUKA U POČETNOJ FAZI CVJETANJA
SAD SE VIDI SVA RASKOŠNA LJEPOTA.....
Preparing your BBCode...
|
Odgovori:
Objavio: primorka
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 07:49
Dobro nam došla draga Amra!
Rado ćemo pomoći savjetima i sugestijama, a i diviti se ljepoti tvog cvjetnjaka.
Molim te samo kad pišeš postove isključi velika slova jer to znači vikanje.
------------- Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
Objavio: baka
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 09:32
Pa početak je kraljevski.
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Objavio: Štefica
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 09:36
Kad je juka tak lijepa mogu si misliti kak je tek drugo tvoje cvijeće lijepo.Ja imam tri juke i još mi nikad nisu cvale .
Dobrodošlica i od mene .
|
Objavio: mimar
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 09:49
Dobrodosla!
Samo napred, svi smo bili na pocetku  . Krene od jednog cveta...traje dozivotno 
------------- Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
Objavio: minimode
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 10:01
Dobro došla Amra, po ovim prvim sličicama vidim da je jako lijepo u tvom vrtu!
------------- «Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 10:07
Amra dobro nam dosla
|
Objavio: shasha
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 10:19
Dobro nam došla no nemoj nas više tako"ljutiti" sa 3 slikice a u pozadini se nazire puno toga lijepoga. Yuka je prekrasna no ja nikako da skužim kako one cvatu.Jel tebi ,ta ista,cvate svake godine?Moje,nekako mi se čini,cvatu svake druge(zato ih imam nekoliko da naizmjenice cvatu)
|
Objavio: korijenko
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 10:31
pozdrav i od mene
Dobro kaže shasha, tri slike nisu dovoljne da zadovolje ovoliku "četu" posjetitelja , ajde sad malo više cvjetno........
------------- Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije)
|
Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 11:37
srdačna dobrodošlica i od mene, drago mi je da si nam se pridružila.
veselim se što ćemo uživati i u tvojem malom vrtu.
Lijepi pozdrav
|
Objavio: niho
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 11:42
Ma dušo dobro došla i za početak si nam baš lijepu juku postavila -ma prekrasna -e sad idemo dalje
------------- ** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 11:51
Hvala vam svima na toploj dobrodošlici.
slika će biti još dok malo skužim postavljanje.vjerovatno će biti i grešaka
ali vi će te me razumijeti jer sam početnik.
što se tiče juke-stara je 8god.i prvi put je ljetos procvjetala.
ima još raznog cvijeća a biće i slika.
|
Objavio: proljeće
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 12:15
Amra dobro nam došla, jedva čekam slike ostalog cvijeća.
|
Objavio: stefkaja
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 12:17
Dobrodošla Amra..jedva čekam nastavak slika iz tvog vrta jer ovo što si nam pokazala je jako lijepo
|
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 13:27
lanjske (proljetne) pripreme za cvijetnjak...
zemlja spremna, sjetva i sadnja slijedi.....
umjesto klasičnih podzida ovaj je urađen s betonskim saksijama...
moji zečevi...
|
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 13:28
Amra ako izbrišeš sliku na photobucketu, nestaje i na forumu. Ja sam na početku tako stavila slike i onda... dok nisam skužila, odnosno upozorili me stari forumaši!
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 13:49
najljepše hvala, upravo sam shvatila u čemu je problem...sory tek učim, a mislim da mi je dobro krenulo...
|
Objavio: Jurica
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 14:50
Dobro došla Amra!Krasna juka za početak,a ostale slike bude znatiželju...strpljivo čekamo!!
|
Objavio: alisa
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 16:15
Amra dobrodošlica i od mene.yuka extra.Imam ja dvije male.Imala sam tri ali sam jednu poklonila,bila je u saksiji, nije bilo mjesta za nju u bašti..Nadam se da će nekada cvjetati ove moje male...Sviđaju mi se tvoje saksije.Mogu zamisliti kako če ove godine kod tebe biti rascvjetano i lijepo!
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 16:53
I ja ti želimdobrodošlicu. Već vidim po ovim slikama da će biti vrlo zanimljivo. Jedva čekam da vidim kako izgleda ovaj betonski vaza/zid kad se potpuno rascvate.
|
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 17:08
Ma svaka čast nemam riječi
|
Objavio: Triša
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 19:48
Amra, evo me da ti najprije poželim dobrodošlicu a onda sve pohvale za tvoje predivan vrt.
Bravo, obraduj nas još kojom slikom - ne mora biti nova, rado ćemo gledati i stare slike tvog cvjetnog raja.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Objavio: kockavica
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 21:43
dobro nam došla i dugo se družila sa nama, slikice su super...
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 02 Veljača 2010 u 21:59
Dobrodošla Amra, bit će ovo još jedan lijepi vrt, s interesantnim detaljima
------------- život je more
|
Objavio: nata07
Datum objave: 03 Veljača 2010 u 07:51
dobrodošlica i od mene i veselimo se tvojem novom vrtu - vidimo da ima mjesta za štošta novo a vjeruj mi družeći se ovdje s nama uskoro će ti sve to biti premalo ....
------------- ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
Objavio: mali gogo
Datum objave: 03 Veljača 2010 u 09:09
Dobrodošla! Zanimljive ideje u vrtu. Samo daj što više detalja iz vrta da pokupimo kakvu zgodnu ideju . Ovo sa zidom-saksijom mi se jako sviđa.
------------- Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
Objavio: kontesaa
Datum objave: 03 Veljača 2010 u 10:32
Amra evo i mene da ti poželim dobrodošlicu  ovo se zove pravo planiranje vrta i početak mi se sviđa, zato jedva čekam još slika 
------------- Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi
|
Datum objave: 03 Veljača 2010 u 21:27
pozdrav svima!imam ja svakakvih ideja ali ipak novčanik je šef svega pa tako i mog vrta.pokazat ću i kakvo je to sve bilo.kuća mi se nalazi u brdu ali zahvaljujući mom suprugu,od kojeg imam veliku podršku,sve smo poravnali.to su bili dodatni trškovi a najgore je to što je on"platio"to svojom kičmom(morao je operisati).neke stvari što bih i uradila ili dodala ne mogu sad jer imam i malog dječaka koji je veoma nestašan.ali za par god.biće drugačije.odoh sad malo šetati po vašim vrtovima....
|
Objavio: Mari,5510
Datum objave: 03 Veljača 2010 u 22:06
lijepo i pregledno
samo nastavi tako
-------------
|
Objavio: Lora
Datum objave: 03 Veljača 2010 u 22:53
upravo sam pogledala tvoje slikice, dobrodošla.....vrt ti je veoma lijepo skiciran i zamišljen, bit će tu puno ljepote....
-------------
Rijeka
Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
|
Objavio: shasha
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 00:35
Prekrasan vrt no meni je nekako staklenik(to je staklenik??) zapeo za oko(valjda zato jer mi je to veeeelika želja ),ko zna šta sve u njemu ima
|
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 12:35
nažalost to nije staklenik shasha iako bih ga i ja voljela imati ali to bi mi zauzelo puno mjesta.to je volijera moga supruga.pošto je on veterinar obožava životinje.tu ljeti drži svoje ljubimce(razne vrste ptica:papige,zebe,golubove...).
|
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 14:46

slike (lijevo) prije i (desno) poslije ravnanja brda...
|
Objavio: josipa
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 21:46
Dobrodošla Amra,juka ti je prekrasna nema šta. Vidim da si iz Bosne, podnosi li naše hladne zime.
|
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 22:18
hvala josipa.iz bosne sam,tačnije iz bihaća.za sada su moje juke dobro zimu podnosile(snijeg pogotovo).manje podnose hladovinu pa sam morala jednu jabuku posjeći(koju je neko davno prije mene neplanski usadio).prošlo proljeće nisam joj odmah ošišala propale listove nego tek nakon što je završilo njeno cvjetanje.tako ću i ove god.pa da vidim hoće li mi ove god.opet cvjetati.možda sam do sad negdje griješila..vidjet ćemo...
|
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 11:06
pozdrav curama....
napokon stiže proljeće i naše biljke se bude iz zimskog sna.
evo mojih prvih vijesnika proljeća, toplih dana i početka prave uzgojne sezone...
neizbježni prvi vijesnik proljeća
izbijaju tulipani...
|
Objavio: primorka
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 12:15
Vidi se da je uloženo puno truda, ali sad izgleda prekrasno.
Mogu si tek zamisliti kako je lijepo kad sve procvjeta.
I ona ideja za podzid od betonski vaza je odlična 
------------- Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 12:28
. .iris već procvjetao, to znači da je kod tebe toplije.Kod mene nema još cvjetova samo lišće.
|
Objavio: magnolija
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 13:02
amra dobrodošla, sve ti je super čestitam, ali moram priznati da je ovaj plavi cvijetić pored cuke najvrijedniji i najljepši.
|
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 13:27
One slike prije i poslije.... Lijepo ste to uredili!
|
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 13:38
podzid od betonskih saksija je praktičniji jer nije bio potreban majstor, sami smo to uradili, nije siromašan kao običan zid i lijep ja kad sve procvijeta.
irisi su procvijetali prije desetak dana, pa je pao na njih snijeg (nadam se zadnj), koji se sad polako topi.
draga magnolija, onaj plavi cvijet pored cuke je sad dječak od dvanaest godina, ali imam ja drugog istog onakvog , istog uzrasta kao na onoj slici samo mnogo nemirniji koji mi pomaže u cvijetnjaku...
sporo smo vrt sređivali zbog nepristupačnosti i stvarno je mnogo truda uloženo, ali sad uživam i samo pomalo dotjerujem...
|
Objavio: Triša
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 15:53
Prekrasno je, ali plavi cvjetak je moj izbor.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 21:53
kako je prekrasno -a kod mene još snijeg sve što je niklo sad se našlo pod snijegom ne mogu ni rukom da razgrnem da vidim šta se dešava -s mojim biljkama ima ga previše
|
Datum objave: 15 Ožujak 2010 u 22:43
budi se i tvoj vrt
|
Objavio: forzicija2005
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 23:03
Zdravo Amra imaš super dvorište i mogu ti reći da sam se odmah zaljubila u onaj ukrasni zid od betonskih saksija jer i ja tako nešto slično planiram uraditi u mom dvorištu
|
Objavio: rosa2
Datum objave: 17 Ožujak 2010 u 14:38
preljepi su ti ovi primjerci vjesnika proljeca ,svaka cast imas preljep vrt
------------- cvijet za cvijet=buket
|
Datum objave: 17 Ožujak 2010 u 17:05
-prekrasno ali sad treba dalje
|
Datum objave: 21 Ožujak 2010 u 19:44
hvala svima...i naravno idem dalje..dosadila mi je ova zima.po kući su saksije(rasadnici)a moj mali dječak misli da je trava pa samo čupa.
draga forzicija ove betonske saksije su ti najlakši i najjednostavniji podzidi.kod nas ih ima i u bojama kupiti ali ja nisam htjela jer još nemam fasade na kući pa se zbog toga nisam odlučila za boju,ali ove se mogu farbati pa ću to ostaviti za kasnije.
pozdrav svima tko pregleda moj nezavršeni vrt....imam još slika ali mi je muž zauzet a ja još nisam naučila kako se stavljaju slike..
|
Datum objave: 21 Ožujak 2010 u 21:43
Ejjjjjjjjj dušo moja ja opet sve ponovila sa hodanjem po tvome vrtu i stvarno sam zadivljena sa njim--ma prekrasno je -ali evo i napokon smo dočekale i mi da nas sunce ogreje kako mi Bosanci kažemo -sretno draga moja a vidim baš da ću uživati kod tebe
|
Datum objave: 22 Ožujak 2010 u 20:47
hoćeš,hoćeš niho i to uživo!!još malo ove kiše i kad nas popravo sunce ugrije(za 20-tak dana),i kad tulipani počnu cvjetati doći ćeš jedne subote ili nedjelje na kafu(tad ne radim).posadila sam i neke ruže pa da vidiš...
|
Datum objave: 22 Ožujak 2010 u 23:08
Ma znaš šta toliko si me iznenadila pa to za ne povijerovati-još sam šokirana od tebe -ali prihvatiću te još sa onom zbunjenošću -----zinula sam ko tele --ali bar sad imam skim ići na druženja uopće nam ljudi ne trebaju-a moraću da navratim do tebe ---možda uskoro - -a luda si neznam šta da više kažem -pa presretna sam
|
Datum objave: 22 Ožujak 2010 u 23:33
Amra što se tiče jezerceta o kojem smo "pričale" u mojoj temi ja mislim da bi se mogla staviti mrežica ispod koje bi bile ribice i onda preko mrežice sipati još vode tako da se ona možda ne bi baš ni primijetila valjda me razumiješ. A tako mace ne bi mogle doći do ribica neznam ti razmisli ali ja bi tako pokušala da je moje jezarce veće ali obzirom da je jako malo nema svrhe da ja bilo šta pokušavam ali ti probaj .
|
Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 16:04
ne bih htjela veće jezerce draga forzicija,manje je uvijek ljepše.tvoje mi je baš lijepo.ja bih sprovela i pumpe za pročišćavanje vode a to sve onda zahtjeva više mjesta.možda i probam tako kako si rekla i stavim one "zlatne ribice".njima ne smeta ništa....hvala na savjetu....
ps.da vidiš samo kako je moja forzicija procvjetala.ovo joj je prvo proljeće.....
|
Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 17:39
A ko će da ti stavi kad ti je tm sav ukočen--mislim kičma--------- -imam za tebe ruže pa vidjećemo sad koji dan da dođeš i nosi samo da malo otopli-baš eto vikend-važi.ako ja ne zapucam dole--------do tm--pa mogla sa i njemu dati .-šta misliš-haaaaaaaaa-
|
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 11:23
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3190034.jpg">
polako se budi iz zimskog sna
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3190035.jpg">
a tek kad sunce ugrije...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250039.jpg">
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250040.jpg">
okupana rosom...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250042.jpg">
vazdazelen je procvjetala...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250043.jpg">
i u betonskim saksijama je krenuo život...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250038.jpg">
forzicija je sovjom žutom bojom ukrasila vrt....
|
Objavio: inaja
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 11:38
bas je sladak zivot u betonskim saksijama sve je nekako slatkjo i uredno
|
Objavio: Pecika
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 11:55
Forzicija mi je bas slatka!bas lijepo
|
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 22:48
forzicija slavi tek prvi rođendan...ali nadam se da će ih još puno dočekati.....ima još jedna u drugom ćošku..
draga niho,hajde što je moj muž ukočen(zna se zbog čega)al što je tvoj ukočen???(eeee za njega ću još postaviti dijagnozu...hihihih) 
|
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 22:52
Divni cvjetići ali forzicija je WOW obožavam je!!!
|
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 22:57
znam,bila sam u tvom vrtu...vidjela sam da voliš forziciju...i meni je lijepa jer proljeće mi je omiljeno god.doba,a kako ona među prvima cvjeta privlači najviše pažnje.
|
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 23:30
AMRA.E napisao:
forzicija slavi tek prvi rođendan...ali nadam se da će ih još puno dočekati.....ima još jedna u drugom ćošku..
draga niho,hajde što je moj muž ukočen(zna se zbog čega)al što je tvoj ukočen???(eeee za njega ću još postaviti dijagnozu...hihihih)  |
nećeš imati vremena draga jer sama dolazim ----a spremila sam ti usput i neke biljke samo da znaš -pa kad mi se da da krenem nosim ti
|
Objavio: nuna
Datum objave: 26 Ožujak 2010 u 00:00
Amra prije svega da ti poželim dobrodošlicu i da se što duže družiš sa nama. Sviđa mi se kako si uredila dvorište i jedva čekam tvoj zidić od saksija sav u cvatu.
|
Datum objave: 26 Ožujak 2010 u 06:49
AMRA.E napisao:
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3190034.jpg">
polako se budi iz zimskog sna
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3190035.jpg -
a tek kad sunce ugrije...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250039.jpg -
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250040.jpg -
okupana rosom...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250042.jpg -
vazdazelen je procvjetala...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250043.jpg -
i u betonskim saksijama je krenuo život...
http://s1015.photobucket.com/albums/af271/elez70/?action=view¤t=P3250038.jpg -
forzicija je sovjom žutom bojom ukrasila vrt....
|
Neka mi se nitko ne smije  , ali što je ovo?
Inače  za slikice i malih cvjetića i forzicije!
|
Objavio: luna
Datum objave: 26 Ožujak 2010 u 11:49
Ono šta cvate odnosno još je u pupu je šafran ako se ne varam.
|
Objavio: inaja
Datum objave: 29 Ožujak 2010 u 09:43
ooooo eto to je to proljece je ucinilo svoje
|
Datum objave: 29 Ožujak 2010 u 11:00
Amraaaaaaaaaaaaa-stavljaj slike znam da si radila i sadila cvijeće --
|
Datum objave: 02 Travanj 2010 u 23:25
eeeevo me opet malo.možda sutra stavim koju sličicu...sve se je probudilo...
draga baka,ono jeste šafran.ovo proljeće ih nešto nije bilo puno.inače izbijaju ispod snijega ali ove god.ga je bilo i previše pa je sve polomljeno.ima ih u različitim bojama.ove jaseni ću tražiti samo narandzaste jer sam ih vidjela...predivni su....
draga nuna hvala ti na dobrodošlici...a vidjet ćeš za par dana kako izgleda moj zid.....
|
Objavio: sarajka
Datum objave: 03 Travanj 2010 u 09:50
i od mene dobrodošlica zaista lijep vrt i nadam se da ćemo dugo uživati u tvom vrtu
|
Datum objave: 03 Travanj 2010 u 18:24
ja cekam na nove slike
|
Datum objave: 03 Travanj 2010 u 19:38
-nove slike -znam da ima cvijeća --------i neću doći draga moja -jako sam umorna
|
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 19:32
evo malo slika kao što sam i obećala....
i na kraju moj mali pomoćnik...
|
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 19:37
krasno Amra,  šta ti ono cvjeta na prvoj slici?
|
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 19:39
Ej Amra pa ovo je prekrasno vidi kod tebe -kako lijepo pa gdje sam ja onda u vraga dospijela pa prekrasno pravo krenulo cvijetati a ja sve obigram da nađem koji cvijetić kod sebe
|
Objavio: antun007
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 19:59
Prekrasan vrt
------------- Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 20:42
krasno, a najljepše je obojeno plavo, prava plava rapsodija.
lijepi pozdrav
http://www.glitter-graphics.com">
|
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 21:35
ZABORAVILA SAM ČESTITATI USKRS,SVIMA KOJI SLAVE: SRETAN VAM USKRS!!!! 
|
Datum objave: 05 Travanj 2010 u 09:15
bravo za pomocika
i tebi SRETAN USKRS!
|
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 23:25
Hoću još slikicaaaaaaaaaaaaaaa
|
Objavio: smrcko
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 00:40
Prekrasno cvijeće, i baš mi se sviđaju te posude za cvjeće u kao stepenice
------------- Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|