Moji radovi-sve na jednom mjestu
Web: Cvijet.info
Kategorija: Hobistika - Forum za hobi
Ime foruma: Razni hobi
Opis foruma: Svi ostale zanimacije u slobodno vrijeme
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2292
Datum ispisa: 19 Srpanj 2025 u 20:37 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Moji radovi-sve na jednom mjestu
Objavio: dada28
Tema: Moji radovi-sve na jednom mjestu
Datum objave: 12 Listopad 2008 u 00:47
Pomalo se već gubim u razno-raznim temama o rukotvorinama, pa odlučih otvoriti svoju. Napravit ću malu galeriju svojih radova, jer sam stvarno pokušavala raditi svašta, pa da ne lutam okolo, evo sve na jednom mjestu.
Ovo je moj večerašnji uradak...još se nije boja skroz osušila, moram ih prelakirati, ali nisam imala mira dok ih nisam postavila na forum...eh kad sam nestrpljiva...
Ovi s perjem nemaju uporabnu svrhu, samo onako, poput ukrasa
Čestitke...
Ogledalo, ogledalce moje...
Kutija izrađena salvetnom tehnikom...
Nekoliko svijećnjaka...
Salvetna tehnika na crijepu
Kako obične svijeće pretvoriti u malo manje obične
Salvetna tehnika na keramičkim pločicama
Medek od prošlog Božića...nadam se da ću ih ove godine fotkati prije nego ih podijelim, jer sam prošle zaboravila...
Ima još nekih stvari koje sam izradila, ali o tome nekom drugom prilikom.
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Odgovori:
Objavio: Triša
Datum objave: 12 Listopad 2008 u 08:14
Dada, tvoji predivni radovi zaista zaslužuju posebnu temu. Iako sam nešto već vidjela, ovo na keramičkim pločicama mi je sjajno i odabir tema, odmah idem u potragu za salvetama, a pločica se uvijek nađe.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Objavio: Željka
Datum objave: 12 Listopad 2008 u 08:42
Bravo Dada ! Sve je prelijepo, ali meni se najviše sviđaju crijepovi i pločice, prekrasni detalji za kuhinju. Kako si rupe probušila za zid?
|
Objavio: iris
Datum objave: 12 Listopad 2008 u 10:32
super dado...čuči u tebi kreativac fora su ovi držači za slikice 
-------------
|
Datum objave: 12 Listopad 2008 u 12:29
Željka, rupe u keramičkim ploćicama i crijepovima bušilicom je probušio MM.
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Objavio: domingo
Datum objave: 14 Listopad 2008 u 11:20
I meni se jako sviđaju tvoji radovi, pogotovo ovi crijepovi...prekrasno. Moram malo više pogledati tehnike kako se to radi.....zima je duga a ja veliki veleposjednik vremena
|
Objavio: leonarda
Datum objave: 14 Listopad 2008 u 11:47
dada ..prekrasno
------------- The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
Objavio: sonjce
Datum objave: 14 Listopad 2008 u 22:37
Objavio: ljubica
Datum objave: 16 Listopad 2008 u 09:51
Predivno, sve je predivno !
A tek tvoje cvijeće, nemam riječi da ocjenim što je ljepše.
|
Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 19 Listopad 2008 u 08:43
Krasno
|
Objavio: hobotnica
Datum objave: 19 Listopad 2008 u 22:18
Divno je, baš imaš umjetničku žicu za te kreacije
|
Objavio: spring
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 08:40
Svaka čast.. super ideja za salvetnu trhniku na crijepu i poličicama... moram to probati!! A kada se buši rupa na crijepu ili pločicama.. i s čime?
|
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 16:31
Bušilicom
|
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 23:58
Ajme.. hvala.. pa morat ću se naučiti i bušilicom raditi!!
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 21:49
Dvije nove čestitke, izrađene salvetnom tehnikom...
i jedno novo ogledalce
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 22:00
slatko....
i predivno ogledalo
------------- The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
Datum objave: 24 Listopad 2008 u 19:07
Danas sam na poklon dobila jedan uradak na crijepu. To je djelo vrijednih i spretnih ruku moje mame...Slikala je uljanim bojama i "uživo" izgleda još bolje nego na fotki.
pogled izbliza...
Baš sam ponosna na nju!!!
|
Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 24 Listopad 2008 u 22:20
Bože, predivno, pa to je stvarno umjetničko djelo, gospođi mami!
|
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 12:42

ima još??????????

|
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 12:59
sad vidim na koga si ti nadarena predivna slika
-------------
|
Objavio: rose
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 19:40
fantasticno!
------------- http://tininkreativnikutak.blogspot.com/ - Moj Blog
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 23:09
Prvi pokušaj slikanja na staklu
Moram kupiti kvalitenije kistove jer mi ovi ostavljaju dlačice, a to baš i nije poželjno. Zadovoljna sam, za prvi uradak je dobro, bar mislim...
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 23:15
i više nego dobro ...a još motiv kave...ko da sam ja birala 
-------------
|
Objavio: cleopatra
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 07:33
moram priznat, pa ti si prava umjetnica, jel ti to samo iz hobija radiš il imaš neki biznis? lsve pohvale imaš od mene. .
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 07:43
Bravo, rad je po meni potpuno uspio. Vidjet ćeš kad kreneš dalje sa motivima, bojama, razrijeđivanjem, što se sve može napraviti.
Što se tiče kista, bolje je kupiti skuplji im kvalitetniji, znam taj problem s
dlačicama.
Očekujem nove radove, znam da je zarazno.
|
Objavio: proljeće
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 09:04
Radovi su super, a vidi se od koga si naslijedila tu umjetničku crtu!!!
I mamin rad je super!!
|
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 19:42
Hvala na riječima pohvale! Nemam nikakav biznis, to mi je zanimacija u slobodno vrijeme, tako se opuštam. A tko zna, možda jednog dana budem napravila nešto za prodaju...nemam baš neku trgovačku crtu...zapravo, ja to sve poklonim pa mi je to dvostruko zadovoljstvo. Ovu sliku ću sigurno zadržati za sebe jer mi je prva koju sam napravila. Nadam se da ću ih uskoro napraviti još.
|
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 19:01
dada28 jesi li sliku na staklu fiksirala pečenjem u pećnici? Ja svoje jesam, čini mi se da su nekako sjajnije nego kad se ne fiksiraju, a i trajnije. Budući da se ove slike ne stavljaju pod staklo (jer su na staklu i nacrtane) treba ih katkad obrisati, ovako fiksirane mogu se i prati bez problema.
|
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 19:27
odlicno,ovo me podsjetilo na moj prvi hobby,ja sam crtala po prozirnoj fascikli pa onda slike ljepila na prozor kao naljepnicu,i tako bi svaki put stavljala nove radove,a ovako nesto nisam jos nikad radila. dada,bravooo 
|
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 19:30
dada,gdje nalazis motive? ja ih imam pune 3 teke,a motive uzimam iz bojanki,knjiga,itd....
|
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 19:34
Dada čarobno.
------------- RIJEKA
|
Objavio: Šeflera
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 19:50
Fantastično! Crijepovi - prefantastično!
------------- Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 07:46
Pohvala za tvoju mamu.. stvarno krasan rad!! Tvoj prvi eradak na staknu mi se sviđa.. morat ću i ja probati nešto tako..kada potrošim nakupljene zalihe za decoupage!!
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 08:42
OTOK napisao:
dada28jesi li sliku na staklu fiksirala pečenjem u pećnici?Ja svoje jesam, čini mi se da su nekako sjajnije nego kad se ne fiksiraju, a i trajnije. Budući da se ove slike ne stavljaju pod staklo (jer su na staklu i nacrtane) treba ih katkad obrisati, ovako fiksirane mogu se i prati bez problema.
|
Nisam ju fiksirala zato što na mojim bojama ne piše da se to treba uraditi. Vidjela sam da neke boje treba, a neke ne treba fiksirati. Sliku neću prati, pa mi se čini da ne treba fiksiranje...ponekad se može prebrisati suhom krpom, a izgleda mi, da nakon sušenja, boja ne bi išla dolje čak i da je krpa vlažna...vidjet ću već.
rose napisao:
dada,gdje nalazis motive? ja ih imam pune 3 teke,a motive uzimam iz bojanki,knjiga,itd....
|
Motive sam našla na www.free-stainedglasspatterns.com
|
Objavio: hippy
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 19:22
dada28 napisao:
Danas sam na poklon dobila jedan uradak na crijepu. To je djelo vrijednih i spretnih ruku moje mame...Slikala je uljanim bojama i "uživo" izgleda još bolje nego na fotki.
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PA214614.jpg" />
pogled izbliza...
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PA214617.jpg" />
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PA214618.jpg" />
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PA214619.jpg" />
Baš sam ponosna na nju!!!
|
Draga moja, zaista i možeš biti ponosna na nju!
Ovo je prkrasna slika
Jel mama slika i na platnima?
Nagovori je da nam se priključi
-------------
|
Objavio: hippy
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 19:25
dada28 napisao:
Prvi pokušaj slikanja na staklu
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PA234623.jpg" />
[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PA234626.jpg" />
Moram kupiti kvalitenije kistove jer mi ovi ostavljaju dlačice, a to baš i nije poželjno. Zadovoljna sam, za prvi uradak je dobro, bar mislim...
|
A da ne ispadne da sam samo mamu pohvalila
svaka čast za ovaj tvoj uradak....Predobro izgleda
-------------
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 19:44
Mama slika i na platnu, ali jako rijetko. Ona je vrlo skroma i misli kako njeni radovi nisu ništa posebno, ali ja ne mislim tako. Imam kod sebe nekoliko njenih slika, na papiru, pa ću vam ih pokazati (čim napunim baterije na fotiću)
|
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 18:26
A evo i obećane slike (mamine)
|
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 19:26
Pa to je krasno.. to mami super ide.. vidi se da ima ono nešto!!
|
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 19:30
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 20:00
mama ti je preskromna jer slike su jako lijepe
|
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 20:02
Dada sve pohvale za tvoju mamu, slike su predivne, baš je nadarena i reci joj molim te da skromnost uopće nije vrlina.
------------- RIJEKA
|
Objavio: Anabella
Datum objave: 01 Studeni 2008 u 19:27
dada28 napisao:
Dvije nove čestitke, izrađene salvetnom tehnikom...
i jedno novo ogledalce
|
omg... koji talenat... pliz mi objasni sto si sve radila s ovim ogledalom... stvarno je mrak!
|
Datum objave: 01 Studeni 2008 u 19:34
dada28 napisao:
Pomalo se već gubim u razno-raznim temama o rukotvorinama, pa odlučih otvoriti svoju. Napravit ću malu galeriju svojih radova, jer sam stvarno pokušavala raditi svašta, pa da ne lutam okolo, evo sve na jednom mjestu.
Ovo je moj večerašnji uradak...još se nije boja skroz osušila, moram ih prelakirati, ali nisam imala mira dok ih nisam postavila na forum...eh kad sam nestrpljiva...
Ovi s perjem nemaju uporabnu svrhu, samo onako, poput ukrasa
Čestitke...
Ogledalo, ogledalce moje...
Kutija izrađena salvetnom tehnikom...
Nekoliko svijećnjaka...
Salvetna tehnika na crijepu
Kako obične svijeće pretvoriti u malo manje obične
Salvetna tehnika na keramičkim pločicama
Medek od prošlog Božića...nadam se da ću ih ove godine fotkati prije nego ih podijelim, jer sam prošle zaboravila...
Ima još nekih stvari koje sam izradila, ali o tome nekom drugom prilikom.
|
bijelo-crno ogledalo je premrak... takoder meni neukoj objasni postupak, kako i sta si sve miksala na njemu... eh da, ovi zlatni rubovi na cestitkama, sto je to?
|
Datum objave: 02 Studeni 2008 u 16:42
Anabella, ona zlatno na čestitkama je konturna boja, a postupak izrade ogledala ću objasniti slijedećih dana, korak po korak...fotkat ću postupak kad budem radila novo ogledalo...
|
Datum objave: 02 Studeni 2008 u 19:59
e hvala ti! ta ogledala mi se presvidaju, i sama jedno planiram napraviti vec dugo, ali ne nade se vremena... :(
|
Datum objave: 04 Studeni 2008 u 10:43
dada, ima li koja nova sličica na staklu?
|
Datum objave: 04 Studeni 2008 u 14:01
dada cekamo...
.korak po korak.....pokazi nam
|
Datum objave: 04 Studeni 2008 u 15:30
OTOK napisao:
dada, ima li koja nova sličica na staklu? |
Ima, ali nisam baš zadovoljna jer je nebo trebalo biti svjetlije plavo...tamno plava boja mi je na bazi vode, a bijela na bazi razrjeđivača i kako da kažem, nisu kompatibilne...ne miješaju se dobro. Ali, šta je, tu je...
Ogledalo ću danas raditi (ako budem našla slobodnog vremena), pa bi fotke mogle biti sutra.
|
Datum objave: 04 Studeni 2008 u 20:47
Nisam danas radila ogledalo, ali evo moj novi svijećnjak
|
Datum objave: 04 Studeni 2008 u 21:53
Krasan je ovaj sviječnjak!! To su kupila kalup i radiš s gipsom?
I ja čekam objašnjenje kak da napravim ogledalo ali ja nemam kockasto već okruglo u planu napraviti za svoju princezu da ne može tak lako strgati !!
|
Datum objave: 05 Studeni 2008 u 08:12
Baš mi je krasna sličica, to tamno nebo je lijepi kontrast bjelini kućica. Problem sa miješanjem boja ne vidi se na ovoj slici.
|
Datum objave: 05 Studeni 2008 u 17:22
Objavio: hoya
Datum objave: 05 Studeni 2008 u 18:15
Ovo je mala galerija. Svaka čast !!!
------------- Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
Datum objave: 06 Studeni 2008 u 13:54
eh dada prelijep ti je svijecnjak, bas sam kupila kalupe, nego cime ti bojas te kalupe, ja sam planirala sa svojom sestricnom to raditi pa ju pustiti da farba sama s temperama ili akvarel bojama, no jedan cu sama napraviti pa me bas zanima s cime si ti to farbala?!
|
Datum objave: 06 Studeni 2008 u 14:11
Anabella napisao:
eh dada prelijep ti je svijecnjak, bas sam kupila kalupe, nego cime ti bojas te kalupe, ja sam planirala sa svojom sestricnom to raditi pa ju pustiti da farba sama s temperama ili akvarel bojama, no jedan cu sama napraviti pa me bas zanima s cime si ti to farbala?!
|
ja sam te gipsane figurice bojala temperama, a na kraju polakirala, i dobro je ispalo, ali ne sa sprey lakom vec sa onim u limenci i pinelom....
|
Datum objave: 06 Studeni 2008 u 16:36
Anabella napisao:
|
Bojala sam Decor bojama...kao za salvetnu tehniku, a koristila sam i glitere i konturnu boju. S obzirom da su neke boje mat, kasnije sam koristila lak-ljepilo (salvetna tehnika) kako bi dobile sjaj. Ovaj zadnji svijećnjak je kombinacija antracit - zlatne boje, a obadvije su sjajne, pa ih nisam kasnije nisačim lakirala.
|
Datum objave: 06 Studeni 2008 u 20:29
Za sve koji su zainteresirani za izradu ogledala, pogledajte pod novu temu "Ogledalo ogledalce...postupak izrade".
|
Datum objave: 09 Studeni 2008 u 16:07
Danas sam se okušala u oslikavanju boce...evo kako je ispalo...
|
Datum objave: 09 Studeni 2008 u 20:10
Baš je zgodno.. meni se sviđa!!!
|
Datum objave: 10 Studeni 2008 u 08:13
Ispalo je sasvim dobro, na bocama je teže raditi nego na nečem ravnom
|
Datum objave: 12 Studeni 2008 u 22:41
Svi moji svijećnjaci na hrpi...prije nego ih prodaju na sajmu
I moja prva "kuglica" od špage...ali sigurno ne i posljednja, jer baš mi je fora...
|
Objavio: bubamara22
Datum objave: 13 Studeni 2008 u 16:54
svijećnjaci su za pet!!!!!!!
|
Datum objave: 13 Studeni 2008 u 19:25
Kugla od špage.... Wau!!!
-------------
|
Datum objave: 13 Studeni 2008 u 22:32
Još nekoliko kuglica od špage
|
Datum objave: 14 Studeni 2008 u 15:14
dada čime bojaš kuglicu u zlatno....sprejem?? i kakvu točno špagu koristiš?? sto pitanja.....
|
Datum objave: 14 Studeni 2008 u 17:15
Da, koristim zlatni sprej, a špaga je sasvim obična, ne predebela...iako nisam probala s drugom debljinom špage, možda bi i deblja ili tanja špaga bile dobre.
|
Objavio: SLAVONKA
Datum objave: 14 Studeni 2008 u 17:50
wow sve je super Ja nažalost nemam vremena takvo nešto radit,a nebi ni dugo bilo čitavo od mojih zloćkica!
|
Objavio: rena
Datum objave: 14 Studeni 2008 u 22:26
BRAVO!!!!BRAVO!!!!!Dada, stvarno su ti predivni i uredni radovi. A i mamino umjetnicko djelo je savrseno, ostala sam bez rijeci. Nastavite tako i dalje.Cestitam!
|
Datum objave: 16 Studeni 2008 u 23:23
Datum objave: 17 Studeni 2008 u 18:07
Znam da ovo nije pravo mjesto za salvete, ali MORAM se pohvaliti...dobila sam predivne, prekrasne, fantastične salvete...i sad sam jako, jako sretna
Nadam se da ću uskoro napraviti nešto lijepo s njima, do tada ću uživati i veseliti se
|
Datum objave: 17 Studeni 2008 u 18:24
Dada.. sretnice!!!
-------------
|
Datum objave: 17 Studeni 2008 u 18:26
A ja došla vidjeti šta si novoga iskemijala.. a ono imam šta i vidjeti!!
Očekujemo radove...evo malo čemo čarati.. neka ti što prije inspiracija proradi da vidimo tvoje krasne radove s ovim salveticama!!
-------------
|
Objavio: jassi
Datum objave: 17 Studeni 2008 u 19:05
krasne suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uzivaj cekamo radove
-------------
|
Datum objave: 19 Studeni 2008 u 15:01
Moram priznati da su ti salvete jedinstvene. Blago tebi. Sada barem imas materijala za kreativan rad. Dobru zabavu.
|
Datum objave: 19 Studeni 2008 u 16:21
...jao.....unikati...blago tebi...predivne su
|
Objavio: ančica
Datum objave: 19 Studeni 2008 u 17:16
no onoj prvoj imaš par šećera, zanima me imaš koju viška ili nikakva trampa nedolazi u obzir???????
-------------
|
Datum objave: 19 Studeni 2008 u 17:26
predivne salvete...a sad čekamo radove 
-------------
|
Datum objave: 21 Studeni 2008 u 11:42
Na žalost, nemam duplih za razmjenu...
|
Datum objave: 21 Studeni 2008 u 13:59
prekrasne salvete!! i sve dok nesto novo ne napravis ja cu te ovuda naganjati!
|
Datum objave: 21 Studeni 2008 u 17:51
Anabella napisao:
prekrasne salvete!! i sve dok nesto novo ne napravis ja cu te ovuda naganjati![IMG]smileys/smiley17.gif" align="absmiddle" alt="Tongue" />
|
Radujem se! Potrudit ću se uskoro nešto novo napraviti, sad sam još u pravljenu Božićnih kugli za sajam.
|
Objavio: Jazz
Datum objave: 23 Studeni 2008 u 16:37
Predivni radovi, svaka čast! Posebno mi se sviđaju ogledala i rado ću probati po tvojim uputama napraviti jedno :)
Pitanje - kako ti uspiju ove kuglice od špage ispasti tako okrugle? Jesu to neki posebni baloni, ili ih napušeš do pola, ili kako već ( jer su baloni obično jajasti) ?
|
Datum objave: 23 Studeni 2008 u 20:06
Jazz napisao:
Predivni radovi, svaka čast! Posebno mi se sviđaju ogledala i rado ću probati po tvojim uputama napraviti jedno :) Pitanje - kako ti uspiju ove kuglice od špage ispasti tako okrugle? Jesu to neki posebni baloni, ili ih napušeš do pola, ili kako već ( jer su baloni obično jajasti) ?
|
Napušem balon do pola i dobro stegnem...moraš paziti kod namatanja, jer ako se prejako stisne, balon se izvitoperi. Za promjenu smjera namatanja špage, poslužim se selotejpom, kojeg se kasnije lako skine.
Nadam se da ćemo vidjeti tvoje ogledalo, sigurno će biti lijepo!
|
Datum objave: 23 Studeni 2008 u 20:08
Ovo je samo mali pokus, prvi puta otvaram link za slideshow, pa me zanima kako to izgleda...baš me zanima da li funkcionira
http://s250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/?action=view¤t=f8a0ebaa.pbw
|
Objavio: Jazz
Datum objave: 23 Studeni 2008 u 20:24
Hvala na odgovoru i savjetu, sutra idem po balončiće pa ćemo vidjeti šta će biti od toga 
link ti radi, slideshow fercera odlično 
|
Datum objave: 26 Studeni 2008 u 23:34
Mojih ruku djelo...nisu kuglice ni zrcala, nisu čestitke ni bilo što od prethodnih radova...ovaj puta je to nešto njam i mljac...Kad ne šaram po staklu itd. šaram po medenjacima i uživam svim čulima....
|
Datum objave: 27 Studeni 2008 u 00:02
mmmmm, njam, njam.....tako su lijepi da bi mi bilo žao jesti ih...
|
Objavio: ančica
Datum objave: 27 Studeni 2008 u 07:09
fino
-------------
|
Objavio: roberta
Datum objave: 27 Studeni 2008 u 09:10
ančica napisao:
fino |
Potpisujem
|
Datum objave: 27 Studeni 2008 u 14:34
dada, čime si ih pofarbala, onim jestivim bojama??....mama mi viče da te žicam recept ak nije problem....pliiiz
|
Objavio: jassi
Datum objave: 27 Studeni 2008 u 14:42
jao koj aklopaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prelijepi su, bilo bi mi ih zao jesti....ali bi se brzo predomislila
hehehe da recept na vidjelo
-------------
|
Datum objave: 28 Studeni 2008 u 14:29
Baš sam gladan, baš sam gladan... u njam njam!!
-------------
|
Datum objave: 28 Studeni 2008 u 16:08
Dada ovo izgleda predivno, nisi samo uspješna u cvijeću i ukrasima, već si pravi majstor u pravljenju kolačića.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 28 Studeni 2008 u 22:04
Evo recept za medenjake...ako netko e bude mogao pročitati, napišite mi pa ću ga ponovo prepisati...U brašno, osim začina koji se navode u receptu, dodam još i KOTANYI -Začine za medenjake...ne bojte se, ne bude previše
|
Datum objave: 28 Studeni 2008 u 22:17
super se vidi, hvala dada!!!
|
Datum objave: 29 Studeni 2008 u 22:57
kolacici su stvarno medeni i nadam se da tako dobro prijaju. Kada citam recept, mogu si dobro zamisliti da je tako.Super!
|
Datum objave: 30 Studeni 2008 u 10:47
bubamara22 napisao:
dada, čime si ih pofarbala, onim jestivim bojama??....mama mi viče da te žicam recept ak nije problem....pliiiz
|
Recept si sigurno već vidjela, a što se tiče boja, to su one prehrambene boje...ja sam kupla boje na kojima piše Aromar d.o.o., a zgodne su jer na naličju kutije piše kako miješanjem boja dobiti druge boje (piše točno koliko kapi treba za smeđu, ljubičastu itd.).
|
Datum objave: 30 Studeni 2008 u 11:20
Vidim ti si prešla na slikanje na kolačima i moram priznati odlično ti uspijeva
|
Datum objave: 30 Studeni 2008 u 12:23
dada28 napisao:
bubamara22 napisao:
|
Recept si sigurno već vidjela, a što se tiče boja, to su one prehrambene boje...ja sam kupla boje na kojima piše Aromar d.o.o., a zgodne su jer na naličju kutije piše kako miješanjem boja dobiti druge boje (piše točno koliko kapi treba za smeđu, ljubičastu itd.). |
hvala dada!
|
Datum objave: 01 Prosinac 2008 u 15:55
dada, mama i ja smo sinoć radili keksiće po tvom receptu i mmmmm, tak su fini....još jednom veliko hvala.....moram se suzdržat da ih ne pojedem do ladimirevaca......
|
|