Ispiši stranicu | Zatvori prozor

stari recepti aloja vere lijek za rak

Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostale biljne vrste - Forum o biljkama
Ime foruma: Začinsko i ljekovito bilje
Opis foruma: Ljekovi i začini u mome vrtu.
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3039
Datum ispisa: 10 Srpanj 2025 u 14:59
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: stari recepti aloja vere lijek za rak
Objavio: barunica
Tema: stari recepti aloja vere lijek za rak
Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 12:13
Sesra mi je oboljela od raka DOJKE NEO MAMME SIN  I ČULI SMO DA ALOJA VERE LIJEČI PA MOLIMO ONE KOJI NEŠTO ZNAJU DA NAS UPUTE.
ZAHVALNI SA NADOM U BOLJE SUTRA

Odgovori:
Objavio: smrcko
Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 15:36
Pomoć kod raka

300 gr aloe vere, 400gr meda (proljetnog cvjetnog meda sa saćem), 7 dcl čistog vina , 500gr frankove cikorije, 500 gr čistog alkohola.

Alou v. samljet (biljka starosti od 1-5 godina) što starija to bolja. Biljku ne zaljevati 5 dana prije upotrebe.
Sve smiješati i staviti da stoji na tamnom i hladnom mjestu 5 dana (nekada su ljudi zakopavali u zemlju i ti su uvjeti optimalni).

Nakon toga 5 dana 3 puta dnevno (2 sata prije jela) uzimati kavenu žličicu.
Zatim sljedeće dane 3 puta dnevno (1 sat prije jela) jušnu žlicu.
Liječenje traje 3 tjedna, a najbolje bi bilo upotrebljavati 2 mjeseca.
**Preporuka da tečnost nakon 5 dana bude cijeđena koliko treba za taj dan. Ostatak neprocijeđen držati u hladnom.

Ova receptura pomaže kod:
Teških bolesti marernice,bolesti stomaka, crijeva, astme, kostobolje, začepljenja krvnih sudova,srca, povećanog tlaka, bubrega, koagulacije krvi, gripe, angine, zastarjelih bolesti, tuberkuloze, čira želudca, unutarnji upalni procesi.

-------------
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 15:40
I još jedna verzija lijeka za rak maternice i sve zloćudne tumore.

30 dk lista lovora ( svježeg samljeti)
40 dk meda
2 knajp cikorije ( tamnoplave kutije)
0.5 lit lozovače
7.5 dcl crnog vina

Sve smiješati da stoji 5 dana.
10 dana piti 1 žlicu kavenu 3 puta na dan. Poslije toga 1 žlicu veliku 3 puta na dan.
Naravno po mogućnosti da se koriste domaće stvari ,provjerene kakvoće.
smile138 Tražim recepte dalje.

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 15:42
Moja preporuka ti je da se sestra konsultira sa liječnikom prije upotrebe biljnih preparata. Ako uzima lijek klasične medicine ili kemoterapiju, biljni preparati mogu blokirati lječničku terapiju. A to nije dobro, možda ako dobija terapiju da nakon nje krene u tretman. I bilo bi dobro da konsultira dobrog travara. Moja prijateljica je zbog ciste u prsima išla na poseban režim prehrane, dobila posebne čajeve. Jedan od čajeva je bio neven kuhan u mlijeku. Eko prehrana je jako bitna, jer hormoni iz životinjske hrane pogoršavaju stanje. I ti se trebaš kontrolirati, to je tumor koji se nasljeđuje.

Rak dojke i prehrana  
http://www.poliklinika-harni.hr/teme/stil/01_dojka.asp - http://www.poliklinika-harni.hr/teme/stil/01_dojka.asp

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 15:42
Crvena djetelina ( glavice)- kod kašlja , bronhitisa, velikog kašlja,odstranjivanje šlajma,astma, kožne bolesti,psorijaza, ekcemi, borba kod kancera ( pogotovo žene), ima fitoestrogene te pomaže kod hormonalnih poremećaja i klimaksa.

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 15:51
NEO MAMME SIN- ovo bi značilo novotvorevina u lijevoj doj.Nadam se da će sve biti uredu.Approve

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 20:50
Zahvaljujem mnogo ste mi pomogli jer nisam znala da je ovaj tip nasljedni jer do sada nitko u porodici nje imao rak.Također nisam znala što znači NEO MAMME SIN  . Koliko je izlječiv.

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 21:37
Oprosti nisam mislila da je "ovo" nasljedno, u biti niti ne znam o čemu se radi.
Pogrešno sam se izrazila, oprosti.Kada žene imaju u obitelji rak prsa to je važna informacija kod uzimanja anamneze bolesnika. Moja baka je imala rak jajnika, na žalost kasno otkriven. Danas je i kod mene nađena poveznica sa mogućnošću tog raka. Ali to nije bed , ne živimo vječno.Važno je da nastojimo što zdravije živjeti i informirati se o bolesti i kako ih liječiti. Možda je bezazleno. Morate razgovarati sa liječnikom, i vidjeti točno o čemu se radi. Preventiva kod bolesti dojke spašava, i biti uporan u liječenju.
Znam slučaj liječnice kojoj je specijalista preporučio kiruški pregled (na ultrazvuku bezazlene tvorbe ), iako ona nije htjela na zahvat. Završila je odstranjenjem obje dojke i bila je mlađa od 30 god.Srećom da je njen liječnik bio savjestan i nije prepustio slučaju. Nevalja samo odgađati i vjerovati u nadnaravne sile.
 Ponavljam možda nije opasno. Wink

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2009 u 23:15
HVALA  VAM  FERMINA

Datum objave: 31 Ožujak 2009 u 23:11
Poštovana
Hvala vam na vašim savjetima i receptima.Neznam što ste mislili da vam pošaljem mp.Također Vas molim da mi pošaljete recept za Q10.
Sa štovanjem

Objavio: Fermina-Daza
Datum objave: 01 Travanj 2009 u 12:12
Koenzim Q10 ili ubikinon nije nešto za što se može dati recept.To je nešto kao vitamin koji utječe na staničnu energiju, poboljšava je.Ima ga u ljudskom tijelu ali često puta nedovoljno pa ga treba nadoknađivati.
Kupi se u ljekarnama.
Budući da nije biljni proizvod, nećemo ovdje opširno o njemu.

Objavio: griva1978
Datum objave: 03 Travanj 2009 u 20:45
barunice to ti je ono što se reklamira po medijima.... da je nešto što se može doma na neki način estrahirati ne bi trošili na reklame... :))) ...kao da reklamiraju sviježu koprivu za kupiti.. :)))

Datum objave: 04 Travanj 2009 u 12:49
hvala

Objavio: Mira K
Datum objave: 27 Siječanj 2011 u 18:08
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Crvena djetelina ( glavice)- kod kašlja , bronhitisa, velikog kašlja,odstranjivanje šlajma,astma, kožne bolesti,psorijaza, ekcemi, borba kod kancera ( pogotovo žene), ima fitoestrogene te pomaže kod hormonalnih poremećaja i klimaksa.

Koja  je to crvena djetelina?
Hvala smrcko!

Datum objave: 27 Siječanj 2011 u 18:19
Glavice od djetelineSmile

http://www.google.hr/images?hl=hr&biw=1024&bih=578&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=crvena+djetelina&btnG=Tra%C5%BEi&aq=f&aqi=g1&aql=&oq - http://www.google.hr/images?hl=hr&biw=1024&bih=578&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=crvena+djetelina&btnG=Tra%C5%BEi&aq=f&aqi=g1&aql=&oq =

-------------

Objavio: griva1978
Datum objave: 29 Siječanj 2011 u 22:56
....djeteline koja ima crvene glavice ima puno vrsta!!! A jedna je "Crvena djetelina" tj ona koju pod tim imenom podrazumjevamo; Trifolium pratense :))))))))))))

No uz put, onako, kod žena koje su imale rak grudi, rak maternice, endometriozu i dr  - NE smiju koristiti crvenu djetelinu, niti soju,anis, niti ništa što ima fitoestrogene BAŠ zato jer djeluju na hormonski sustav a rak dojke i žensih genitalnih organa je vrlo često HORMONSKI UVJETOVAN!!!

-------------
http://studio-martina-natura.hr/

Objavio: domingo
Datum objave: 28 Veljača 2011 u 16:27
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Pomoć kod raka

300 gr aloe vere, 400gr meda (proljetnog cvjetnog meda sa saćem), 7 dcl čistog vina , 500gr frankove cikorije, 500 gr čistog alkohola.

Alou v. samljet (biljka starosti od 1-5 godina) što starija to bolja. Biljku ne zaljevati 5 dana prije upotrebe.
Sve smiješati i staviti da stoji na tamnom i hladnom mjestu 5 dana (nekada su ljudi zakopavali u zemlju i ti su uvjeti optimalni).

Nakon toga 5 dana 3 puta dnevno (2 sata prije jela) uzimati kavenu žličicu.
Zatim sljedeće dane 3 puta dnevno (1 sat prije jela) jušnu žlicu.
Liječenje traje 3 tjedna, a najbolje bi bilo upotrebljavati 2 mjeseca.
**Preporuka da tečnost nakon 5 dana bude cijeđena koliko treba za taj dan. Ostatak neprocijeđen držati u hladnom.

Ova receptura pomaže kod:
Teških bolesti marernice,bolesti stomaka, crijeva, astme, kostobolje, začepljenja krvnih sudova,srca, povećanog tlaka, bubrega, koagulacije krvi, gripe, angine, zastarjelih bolesti, tuberkuloze, čira želudca, unutarnji upalni procesi.

POKUŠAJ NAĆI ULJE MARELICE ILI ULJE KAJSIJE ILI NAZOVI OVAJ BROJ MOBITELA 092-113-1522 javit će se Ivo Bačlija

Objavio: domingo
Datum objave: 28 Veljača 2011 u 16:35
U svakom slučaju sjetite se da mi u Osijeku prodajemo razne ljekovite stvari kao:
ulje crnog kima - nigella sativa
ulje konoplje
ulje marelice
ulje sjemenki crnog grožđa
ulje boljeg lana - camelina
a sada tražimo i biljku konopljiku.......ima li tko sijemenki???

Datum objave: 15 Ožujak 2011 u 22:29
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

U svakom slučaju sjetite se da mi u Osijeku prodajemo razne ljekovite stvari kao:
ulje crnog kima - nigella sativa
ulje konoplje
ulje marelice
ulje sjemenki crnog grožđa
ulje boljeg lana - camelina
a sada tražimo i biljku konopljiku.......ima li tko sijemenki???

Za ovo "ulje konoplje" bi mogao poći u zatvor.Ako je to " ona " konoplja.Confused

Ja imam sjeme konopljike ali sumnjam da bi ti uspjela u Osjeku.

-------------
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Datum objave: 15 Ožujak 2011 u 23:10
Evo na naslovnoj stranici njegove knjige je  orginalni recept za rak od patera Zaga ( ostali recepti nisu pravi nego varijacije na temu.. ):

-------------
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Datum objave: 15 Ožujak 2011 u 23:18
a ako se ne vidi pročitati, probat ću copy-paste recepta iz knjige:

1) POLA KILOGRAMA MEDA (OBRATITI
PAŽNJU DA SE NE RADI O UMJETNOM ILI
RAFINIRANOM MEDU)
2) 40 - 50 ml RAKIJE, VISKIJA ILI KONJAKA
SMIJE SE KORISTITI ČISTI ALKOHOL, VINO,
PIVO ILI LIKERI) NAPOMENA: 40-50 ml
ODGOVARA DOZI VISKIJA ILI ŠALICI KAVE.
3) 350 GRAMA LISTOVA ALOE ARBORESCENS.
DVA, TRI ILI ČETIRI LISTA, OVISNO O
NJIHOVOJ DUŽINI.
Osoba koja priprema preparat kod kuće, ne mora biti
sitničava. Tri elementa moraju se što više približiti gore navedenoj
količini. Ukoliko se malo pretjera s dozom ili se pak zaboravi kakva
pojedinost, time se ne riskira efikasnost preparata. Zato, trudimo se
izbjegavati previše precizno mjerenje upotrebljavajući vagu.
Gledajmo radije, da preparat naučimo pripremati slobodno, kao
da se radi o pripremi jednog dijela vrta za sijanje cvijeća ili povrća:
trudimo se procijeniti okom, služimo se zdravim razumom, bez
pretjerivanja. Bitno je da svi ovi elementi udu u sastav napitka.
Ono što donosi željene efekte je spoj tih elemenata.
Očistiti prašinu ili neku drugu nečistoću koju je priroda
eventualno ostavila na listovima. Upotrijebiti u tu svrhu stariju
krpu, suhu ili vlažnu, ili spužvicu, ali pazeći da se pritom listovi
ne smoče (budući da se, kao što smo vidjeli, voda ne koristi u
smjesi).
31

-------------

Datum objave: 15 Ožujak 2011 u 23:22
Pomoću oštrog noža skinuti bodlje koje se nalaze na
rubovima listova, lagano, jednim potezom, odozgo prema dolje.
Da bi se uspješnije ubacilo u mikser, narezati listove na
komadiće, kao da pripremate najnormalniji frape. Izmiksati sva
tri elementa.
Dobro izmiksati i samljeti sav materijal. U vremenu od oko
jedne minute (što ovisi o jačini aparata za miješanje), dobit ćete
nešto slično zelenoj kremi. Gotovo! Napravljeno je! Napravljen je
preparat koji liječi čak i rak.

-------------

Objavio: bubamara1
Datum objave: 20 Ožujak 2011 u 19:31

Zahvaljujem svima koji su pomogli savjetom ili receptom ,prošlo dvije godine nalazi su uredu.Nekoliko je puta pila aloja veru po starom receptu.

Lijep pozdrav

Datum objave: 21 Ožujak 2011 u 00:07
Ovo je zbilja lijepo čuti.Clap

-------------

Objavio: Božica Sukić
Datum objave: 16 Ožujak 2014 u 07:09

Voljela bih znati vaš savjet o ovoj mojoj bolesti: : ultrazvuk je pokazao dva dobroćudna  tumora u lijevoj dojci,od kojih je jedan širok 0.94,sa 1cm, a visok o,57, a drugi 2, 3 sa 3,06 i visok 1,55, te radi veličine drugoga da moram hitno na operaciju. U ponedjeljak idem hitno na pregled kirurgu. Kako od jeseni imam problema s limfnim čvorovima, sa srcem i visokim, a ponekad niskim tlakom tlakom ne znam da li je sve to povezano. U lijevoj ruci osjećam zatezanje, nekada bolove u mišićima, posebno lijevi limfni čvor i kao da nije moja, sve traje od jeseni, ali nisam prije dobila uputnice za preglede...Ima li itko saznanja o ovome i sličnih iskustava?U ponedjeljak je bila biopsija, i od tada me boli sve, posebno ruka i jako se umaram kada hodam i općenito.  Doktori kažu to je rutinski zahvat i za tri dana si kući. Neki su mi rekli da su imali istu operaciju prije više godina, da je sve prošlo uredu. Znam da su se neki javili kasno... No, nekima se dogodilo i da se s rutinske operacije ne vrate kući.... Ja sam pala trčeći na trgu ima godina dana i udarila se na istu ruku, i lijevi dio tijela, ali vjerojatno je taj tumor nastajao godinama? Postoji li ikakav lijek, osim operacije?Od srca hvala.Božica  Sukić

Datum objave: 17 Ožujak 2014 u 19:19
Poštovana ,
Kad je sestra saznala prije četiri godine da ima tumor dojke prvi dan je bio šok i nevjerica ,sutardan je rekla ja to idem odmah u bolnicu odstraniti ,treći dan operirana i prošlo četri godine hvala bogu nalazi su uredu.
Znači hitno kod doktora i ako je dobroćudno  hvala bogu a i doktor će Vas savjetovati dali su bolovi u ruci od dojke.
Lijep pozdrav

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk