Prepelica - razmjena
Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Oglasi
Opis foruma: Poklanjam - Kupujem - Darujem
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3970
Datum ispisa: 05 Kolovoz 2025 u 07:16 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Prepelica - razmjena
Objavio: prepelica
Tema: Prepelica - razmjena
Datum objave: 09 Listopad 2009 u 12:45
Dakle dragi moji, nemrem naći svoj prvi ulet u forum gdje sam nudio i fektao, ali evo zato novoga nudim tražim. Za početak, imam sjemena. - raznih vrsta kadifica - lijepe kate - cinije - slak tamno plavi - kadulja kontinentalna širokog lista - matičnjak - ukrasnih tikvica - šapike - medvjeđeg dlana i sadnice: - sljezolike - grma ljubičastog i bijelog, - narančaste tekome, - matičnjaka, - biljke koja tjera krtice, - lijeske, - gloga... Volio bih imati, te tražim sjeme ili sadnice: - stevije - goji berry - aloje raznih vrsta, najviše one starinske s dalmatinskih prozora, - šeboja - stare sorte Ispričavam se ako sam kome zaboravio nešto poslati ili sl. javite se da ispravim grešku.
|
Odgovori:
Objavio: SilveK
Datum objave: 11 Listopad 2009 u 21:59
Mogu ti poslati sjeme šeboja i jednu mali alou, pošalješ mi adresu na pp?
|
Objavio: manči
Datum objave: 11 Listopad 2009 u 22:38
Da li mogu dobiti sljezolike, obe boje?
Imam nešto aloja. Koja je to sa dalmatinskih prozora?
|
Datum objave: 27 Listopad 2009 u 23:08
Ona najjednostavnija, tamnozelena, što joj zna biti dosta visoka stabljika do rozete, ali primam rado i nove vrste. Već imam dvije (fala Marine i Silve)
|
Datum objave: 27 Listopad 2009 u 23:09
I pošalji mi adresu za sljezolike.
|
Objavio: sasafras
Datum objave: 29 Listopad 2009 u 15:47
Ja ti imam sjeme Lycium barbarum. Pošalji adresu.
------------- Ništa mi ne pada na pamet
|
Objavio: TaTjana43
Datum objave: 03 Studeni 2009 u 17:27
bilježim se za biljku protiv krtica i sjeme ukrasne bundeve. adresu šaljem na pp.
|
Objavio: floraifauna
Datum objave: 17 Studeni 2009 u 13:45
imam 3-4 vrste aloa ako te zanimaju pošalji adresu..
|
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 00:04
Super, može, iako mi ove dobivene stagniraju, jer je temperatura neka čudna - ni vrit ni mimo, ali uz minimalno zalijvanje, nek one meni samo prežive zimu. Poslao sam adresu, ako se mogu kako odužiti - reci.
|
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 00:09
I hvala sasafrasu za Lycium. Sijem na proljeće. A danas sam se natrijebio sjemena, sve mi se fino posušilo, pa sam slagao u vrećice. Najviše imam lijepih kata, cinija, kadifica i slaka. Javite se tko ih treba. I još nisam nabavio steviu, a volio bih je imati...
|
Objavio: luna
Datum objave: 29 Ožujak 2010 u 12:21
Da li imaš još sjemena kadulje i sadnice tekome i bijele sljezolike
|
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 21:09
Imam još sadnica sikavice, sjemena kadifica, cinija i lijepih kata, dosta mladih biljaka koje tjeraju krtice, pa javite se kome treba i oni kojima nisam do sada poslao. Pozdrav
|
Objavio: TaTjana43
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 21:19
zabilježi me za biljku protiv krtica!
|
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 08:39
Može, javi adresu na pp, ili ako si blizu Siska možeš i doći
|
|