Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Ivnin dnevnik

Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Dnevnik radova
Opis foruma: Pročitajte šta su danas radili naši članovi cvijeću u vrtu ili kući
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4444
Datum ispisa: 10 Svibanj 2024 u 02:33
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com


Tema: Ivnin dnevnik
Objavio: ivna
Tema: Ivnin dnevnik
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 09:08
Već dugo vremena razmišljam da počnem voditi ovaj dnevnik ali preko zime mi se nekako nije činilo vrijeme zato.
Pošto sam jučer započela radove u svom vrtu, čini mi se da je to vrijeme konačno i došlo...Ali kao prvo da naglasim, nemojte mi zamjeriti što u početku neću stavljati fotkice, jasno mi je da se na fotografijama najbolje pobliže objasni ono o čemu govorimo ali svi koji su se raspitivali o mom vrtu znaju o čemu pričam pa će mi za početak biti oprošteno Embarrassed, bar se nadam.
Kao prvo moram se zahvaliti Shashi, Lantani i drugim curama koje su me na mojoj prvoj špancir kavici ponukale i ohrabrile da počnem nešto činiti sa mojim problematičnim dijelom vrta u kojem je preko dana većinom sjena pa je tu do sad bila samo trava (ali niti ona nije baš ravnomjerno rasla, doduše znala sam i otprije u čemu je problem ali nisam ništa činila).Kao drugo moram se zahvaliti i Inoxu, našem forumašu kreativcu na odlasku koji me je ohrabrio u započinjanju mog definitivno za sad najvećeg pothvata u dvorištu :pečenjare.Ja i mm, moja desna ruka i u životu i u vrtu Wink želimo i nju napraviti sami, jer sudeći iz iskustva više ćemo uživati u njoj.Šta ćete, takvi smo...
E sad pokušat ću ja ovdje pisati nekim kronološkim redom ali stavljat ću i ono što sam prikupila i učinila i ove zime pa stoga, najte zamerit Wink.
P. S. Shasha: Embarrassed, ispravljeno Wink...Eh, to ti je kad je čovjek dotepenec LOL



Odgovori:
Objavio: shasha
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 09:33

Eto još jednog dnevnika.Baš me interesira pečenjaraLOL

I šta ti mi imamo zamjeriti u tvom dnevniku,tu ti zamjeraš nama(kad smo već kod toga.Ako si napisala"zameriti" trebala si i "najte" a ne"nemojte"LOL)
smile78


Objavio: kontesaa
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 09:40
mene zanima i pečenjara i vrt Wink
Shasha, znaš da je Ivna još na privikavanju u Zagorju, mlada je bu naučila LOL
sad samo čekamo daljni razvoj događaja i naravno s vremenom i.....slikice (to kad prođe probni rok Wink)



-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 09:56
Vas dvije me posjećate na ono oko iz "Gospodara prstenova", ama baš niš vam ne može promaći Wink LOL.
 E tako a sad nastavljam sa dnevnikom!
Izvještaj o posijanom (mada sam i tu dobila špotanciju da je još jaaako rano).
U prvom mjesecu sam posijala ostiće i to jednu turu na početku a drugu jer sam ostavila nešto sjemena za "ne daj Bože" pred kraj mjeseca.Izniknulo je dosta ali mi se čini da je ova druga tura puno jača i čvršća, čak je prestigla ove prve. Znači, ostići imaju po dva listića.Držim sama sebi palčeve Thumbs%20Up, jer kako sam već rekla , nemam baš zelenu ruku .
Većina zna za moju akciju sa ricinusom LOL, torbom i vlažnim maramicama, e pa uredno sam ih prebacila u zemlju ali oni ni makac.Možda bi bilo bolje da sam ih ostavila u torbi ali torba mi treba a ne mogu i gigantskog ricinusa još nosati uz sve drangulije Wink.Posijala sam u prvom mjesecu i lantane, mirtu i bušin ali od toga (bar za sad) još ništa.Osim što mi neki vražić nije dao mira pa sam otkopala jednu lantanicu da vidim što se događa Embarrassed i primjetila kako jedan mali sitni crvić papa sjeme Confused.Nadam se samo da nije toliko ambiciozan i poslao rođake u sve teglice. Ali i za ovaj problem imam ja kvisko ! Nije M.M iz Zadra ali s mora jest Big%20smile.


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 12:56
IVNIN DNEVNIK!
 
Ajde, neka sam i to dočekala, idem još jednom pročitati riječ po riječ!
smile141


Objavio: ivna
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 19:56
Sarić, sva sam se zarumenila Embarrassed ! E pošto je danas cijeli dan bilo jaukanja od jučerašnjih akcija u dvorištu (o kojima još ni riječ, ali imam ja cajta Wink) nisam do popodne nastavila s vanjskim radovima.Primjetila sam da mi je jedna difenbahia pustila korijenje kao i nekakva lozica koju sam dobila od Stefkaje ( nisam upamtila ime Embarrassed) pa sam se dala u presađivanje i pregledavanje sobnog cvijeća. Sve se za sad dobro drži ali moja ogromna monstera, jedan od mojih prvih cvijetova od kad sam ga rasadila je počeo žutjeti i to svi listovi odjednom Confused, begonia se drži na dva lista, ostali povenuli a ficus deltoidea i dalje glumi listopadno drvo, do proljeća mislim da neće imati niti jedan, jedini listić Confused. E već u kasno popodne  udružene snage mene i mm izašle su van pošto za divno čudo kod mene nije pala ni kap kiše te krampali, kopali i razvozili zemlju na druga mjesta u dvorištu jer na njeno mjesto ćemo dovesti crnu zemlju. Ali o tom kasnije...


Objavio: kat.rea
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 20:08
Bravo za dnevnik i vrijedne ručice.
Ali šta sad to znači, Nije M.M iz Zadra ali s mora jest Big%20smile.
šta nije "ortodoksni slavonac" ?  


Objavio: ivna
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 21:07
  Kate , mislila sam na joker , kvisko , ma znaš onaj Zadranin koji razvaljuje na svim  kvizovima LOL, spas u zadnji čas, Mirko Miočić (nisam ni skužila ovo  koliko sam se raspisala da su skraćenice skoro pa iste LOL). Stvar je u tome ako meni lantane ne uspiju, ima dobrih forumskih dušica koje uvijek uskaču,a koje su s mora .A mm je imaš pravo ortodoksni Slavonac Wink !S tim sam se već pohvalila Big%20smile.


Objavio: kontesaa
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 22:26
pa normalno, zato i hoće pečenjaru Big%20smile
sad si mi dala misliti...bit će da sam ja onda ortodoksna ličanka kad toliko volim janjetinu Wink
za muskulfiber je odlično nastaviti vježbati tj. kopati...samo hrabroooo naprijed Wink i ne boj se...i mene čeka isto LOL

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 22:28
Koooonte, znaš kako Shasha kaže:ne misliti Wink! I da, kopala sam i danas Approve i imaš praf, prolazi LOL.


Objavio: kontesaa
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 22:36
eee da mi je neka nerabljena  glava pa da se odmorim i ne mislim Tongue
evo vidiš...zato i sutra druženje sa alatkama Wink



-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 02 Ožujak 2010 u 22:41
Pa normalno, pravi se pečenjara, ma što god nevjerne Tome (čitaj Shasha) pričale smile188 !


Objavio: stefkaja
Datum objave: 03 Ožujak 2010 u 13:41
Evo draga stigla ja i do tebe i tvog dnevnika..Baš mi je drago da ti je već koja biljčica pustila korjenje..nadam se da če se sve primiti...Sve ti to nama lijepo opisuješ kako teku radovi u tvom vrtu sada još fale slikice..ali bit če i toga uskoro nadam se..smile79


Objavio: nata07
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 07:59
ej Ivna ako trebaš koju sliku pečenjare - javi! moja je završena prošle godine, sve ručni rad, prije toga bilo valjda 50 izvidnica kako to kod koga izgleda, šta je dobro a šta ne itd itd itd
i nakon cca 3-4 mjeseca sklepali oni to (MM i MT)


-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: ivna
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 09:11
Kao prvo, Štefi i Nata hvala na posjeti. Slikica će biti ali kako Konte kaže kad prođe probni rok Wink a Nato, svaki savjet je dobrodošao.
E pošto sam jučer bila sva negativistički raspoložena nisam se mogla niti pohvaliti, na mojim novim zelenim prijateljima.Kolekcija se opaaaasno povećeva Embarrassed.
No, idem ipak nekim redom LOL...Vidjela sam da se približava ova ružna promjena vremena a i trebala mi je radna terapija LOL, pa sam izašla kako mm kaže na našu bauštelu u dvorište Wink i skidala, tj. "motikala" travu na dijelu koji je predviđen za popločavanje i pečenjaru.E da ljudi moji, da ne bi danas ovog kijameta, sutra bi se stavljala suha glazura (valjda se tako to zove stručno)...e ali pošto kod mene danas pada snijeg, bojim se da ću stvarno danas imati jezerce u dvorištu Confused.Možda smo malo preuranili s poslom ali neki vražićak mi nije dao više da dangubim u kući...Pošto ni radna terapija nije pomogla promjeni mog raspoloženja, mm je pronašao izvanredan lijek za to! Šoping ali cvijeća, naravno Big%20smile.I tako se ja vratim doma sa tri kapitalca.Uf, kako volim rasprodaje, tamo nađem primjerke koje u normalnim okolnostima nikad si ne bih mogla priuštiti, bar ne odjednom Big%20smile. Drvo benjamina (aha, pravo drvo, toooliko je visok), ficus (ne znam mu ime, moram guglati, ma onaj koji je sličan oleanderu Embarrassed, uh, što sam stručna) i naravno kesten! Sobni kesten, koji sam "prepisala" od naše Shashe smile184! Predivan, mali zanimljivi stvorić!
E ali nisam još nešto rekla! Jučer mi je stigao paket našeg jokera s mora LOL! Lantana se pobrinula da ja imam što raditi dok je ružno vrijeme a možda i da uživamo svi u okolišu kad se jednom skupimo oko moje pečenjare Wink. Lantana , draga još jednom ti hvalasmile78 !


Objavio: kontesaa
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 09:22
nato, stavi ti negdje tu sliku svoje pečenjare slobodno...ima nas još zainteresiranih za izradu Wink ili šalji na mail

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 09:33
Pa dobro Konte ,jel se nismo dogovorili da ćemo kod mene koristiti pečenjaru a kod tebe kotlovinu LOL? Normalno, da će Nata staviti ovdje slikice, ja sam prva ponuđena smile102LOL !


Objavio: kontesaa
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 09:44
err...dogovorili smo da ćeš ti sama pojesti sadržaj tanjura za kotlovinu Wink a mi ostali će mo sa kruhom počistiti ostatak LOL

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 10:07
Pa dobro, novi krug pregovora slijedi ako nisi zadovoljna prethodnim LOL.


Objavio: bromelija
Datum objave: 04 Ožujak 2010 u 11:46
hoćemo li vidjeti slikice prinova,,,dok se čeka poboljšanje vremena da se nastave radovi



Objavio: nata07
Datum objave: 05 Ožujak 2010 u 09:59
evo Ivna pa se divi smile227 , kopiraj i pitaj ako želiš detalje
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/varazdin_u_slikama_/pecenjara1/6074.aspx">


-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: nata07
Datum objave: 05 Ožujak 2010 u 10:03
i još jedna ali drugi profil
 
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/varazdin_u_slikama_/pecenjara/6073.aspx">


-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 05 Ožujak 2010 u 14:28
ajme Nata, koja monumentalna i impresivna "pečenjara".
kada se otvara sezona? http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: ivna
Datum objave: 05 Ožujak 2010 u 14:55
Kad ja i Shasha poberemo kestene sa onih sobnih koje smo kupile LOL, moja će biti manja pa neće svi stati LOL...


Objavio: nata07
Datum objave: 05 Ožujak 2010 u 22:26
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

ajme Nata, koja monumentalna i impresivna "pečenjara".
kada se otvara sezona? http://www.glitter-graphics.com">
 
otvorena je sezona prošle subote - orada od cca 3 kg na žaru


-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: ivna
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 09:47
Ispada da sam veliki lijenčina ako već toliko vremena nisam niš radila  koliko je prošlo od mog zadnjeg javljanja.Ma jesam, jesam ali ništa spektakularno, ovaj snjeg je sve zeznuo Confused.Nadam se samo da su mu ovo bili zadnji trzaji...
Jučer sam malo sijala-e to je dobro zabilježiti i ostaviti pisani trag jer ja nikad ne znam ni što ni gdje Embarrassed.Ne kažu džabe:pametan piše, lud pamti Wink-u mom slučaju primjenjivo,vrloooo.E pa da, posijala sam papriku ljutu,euphorbiu marginatu,i malo kokotića.Presadia svoju miljenicu jacobiniu jer raste kao luda i činilo mi se da je staru posudu odavno prerasla, pa možda sam imala pravo,korijen joj je bio ogroman.A nadam se bar da sam imala pravo, inače ako mi ode Unhappy... I da, mm me iznenadio s par trajnica i pogodio:nemam ih, a valjda je ipak nešto zapamtio od mog svakodnevnog mantranja što mi treba Big%20smile.


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 13:55
draga Ivna, pa reci konačno koje su to trajnice kaj si dobila!
lijepi pozdrav
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: ivna
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 20:12
smile176, evo me Sarić da izvršim "dužnost" Wink.E pa ima dosta (jedno 5 Confused) koje nisam uspjela prepoznati Embarrassed jer im je lišće još malo a ovi što ga prodaju ne znaju staviti etikete na njih, tj. ne pada im na pamet Angry a prepoznala sam:geum, papmpasicu, phlox,digitalis purpurea, dicentra.


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 21:17
vidi ti naše najdraže plavuše kako je naučila gradivo!
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: ivna
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 21:50
smile184



Objavio: kontesaa
Datum objave: 16 Ožujak 2010 u 22:30
meni je danas moj samo u baumau rekao...tamo imaš trajnice po 7 kn Wink skoro sam se onesvijestila..pa to se skriva inače LOL

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 17 Ožujak 2010 u 09:21
Viš, viš kako smo i njih polako navukli na cveteke LOL, uče oni polako ali sigurno Approve.
E a kako je ovo sunce sve sjajnije i duže ja polako, ali pooolako krećem sa sijanjem.Posijala sam malo danas i sjemena žute kamenjarke od našeg jockera s mora, kako ju ja volim nazvati, Lantane Wink jer ona tako nesebično dijeli cvijeće uokolo sebe tako da se uvijek možemo osloniti na nju. ali, pošto sam ipak malo skeptična da je još rano, veći dio sam ostavila za ono kak se kaže ne daj Bože Wink.


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 17 Ožujak 2010 u 20:57
Smileivna, molim te ako tebi uspije sijanje žute kamenjarke, sačuvaj koju biljkicu za mene, javljam se odmah da preduhitrim ekipu, ja sijala već dva puta doma i ništa... tebi sretnoSmile


Objavio: ivna
Datum objave: 17 Ožujak 2010 u 21:14
Joooj a stalno te hoću pitati za nju.Znači kod tebe niš nije izniklo? Možda im je ipak prerano Confused.Ali naravo, ako iznikne išta, dijelimo Wink.


Objavio: kapetanica
Datum objave: 18 Ožujak 2010 u 19:50
Daj mi šapni, a gdje je tvoj vrt?


Objavio: ivna
Datum objave: 18 Ožujak 2010 u 20:11
 Jooj forna si mi ali stvarno.Nema ga još.Nisam ti niti ja dugo na forumu (ali ja ti jako bla, bla pa sam grm smile190 Wink) pa nisam smatrala za shodno da ga otvaram jer nemam još šta pokazati ai snježina je prekrila sve i što je bilo Confused.Ali, otvorenje je uskoro LOL.Najavit ću Wink.


Objavio: kontesaa
Datum objave: 19 Ožujak 2010 u 09:58
otvorenje vrta ili pečenjare? WinkLOL

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: ivna
Datum objave: 19 Ožujak 2010 u 10:25
Draga, bit ćeš obavještena među prvima Wink.Ako treba na tvoj breg ću staviti jumbo plakat, samo za tebeLOL 


Objavio: pasha
Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 11:12

Ivna , pročitala sam sve na tvom dnevniku , od početka da kraja... Ma ni zarez mi nije promakao . Sad čekam te slikice , nadam se da će biti uskoro ovdje.

Moja pečenjara u poređenju sa ovom gore prilično jadno izgleda. Ali da se i to popraviti , sad imam ideje. Smile

 
Pozzz! 


Objavio: ivna
Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 21:03
Pasha, hvala na posjeti i drago mi je da si dobila ideju za pečenjaru, svašta čovjek nauči na ovom forumu,jel Wink.

Ovih dana sam sve više vani, vrijeme napokon dozvoljava akcije pa mi je i red da opišem svoje djelovanje.U subotu po onom vjetru glavnina akcije je započela.Toliko sam bila ljuta što puše da i nisam mogla biti zadovoljna učinjenim a učinilo se dosta.Pošto sam nakupila dosta cviječa, lukovica, sjemenja koje ne mogu smjestiti u ovaj dio vrta koji počinjem sređivati ispočetka, red je bio da mijenjam sliku ovog južnog dijela dvorišta za koje sam se još prošle godine klela da je to to LOL, točno onakav kakvog sam zamislila.Kako sam promjenjivog stava kad je u pitanju vrt Embarrassed. E da, radovi, najprije smo rasformirali jedan dio travnjaka i to tako da smo travu rezali na kocke i sa zemljom ju premještali na onaj dio gdje mi je bila uništena još prošlo ljeto, pošto susjed čini uslugu jer taj dio je bez ograde  i kosi, tj. flaksa do temelja a ja nemam srca da ga zaustavim ,trava je doslovse spaljena i uništena.Ambiciozno počevši, radovi se odužili i to seljenje je trajalo više od dva sata.Hi, hi, kao da uređujemo nogometno igralište LOL.E onda je došlo na red štihanje, kopanje i usitnjavanje zemlje (radove izvodila moja druga polovica, ocjena 5).I ja došla na gotovo, sađenje cvijeća i lukovica.Strateški posadila zlatoglavicu, tritome, frezije-crvene i bijele boje, crocosmiu-lucifer, prekrasne crvene boje, dalije-blackred naravno, preselila narcice klasične i mini jer su mi počeli truniti u tegli i još nekakve biljčice koje sam dan prije dobila na špancir kavici ali ne mogu se sjetiti kako se zovu Embarrassed.E ali to nije sve Big%20smile, dok nisam imala zaduženja posadila i nekoliko tegli između ostalog i dracunculus vulgaris na kojeg smo mi špancirke sasvim sličajno naletjele.I to je to što se tiče posađenog za sad!


Objavio: bigmamma
Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 21:08
Bogmeć si se i ti narintala, draga!
Jel buš kaj poslikala? Ti i ja smo malo slabe s tim slikanjem, očito. Skrivamo to dvorište ko zmija noge!


Objavio: ivna
Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 21:12
Aha Wink, još maaaalo!Jesam draga, narintala sam se ali vrijedi, jedino kaj ja ne mogu sjesti na cestu i diviti se jer bi me pokupio auto još pri pokušaju sjedanja LOL


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 24 Ožujak 2010 u 17:14
otkuda li je ta zlatoglavica?
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: ivna
Datum objave: 24 Ožujak 2010 u 18:46
O draga moja, pa kako otkud? Moja dobra vila se pobrinula Wink, znaš ti tko je ona Big%20smile!


Objavio: ivna
Datum objave: 25 Ožujak 2010 u 10:32
E danas se ne prčka po zemljici, svetac je ali me je poštar jutros obradovao(uostalom kao i jučer) smile213.
Jučer mi je stigao paketić schizanthus pinnatusa-pošiljatelju sam već zahvalila Embarrassed i sad čekam toplije vrijeme jer ne bih eksperimentirala sa sijanjem u tegle a danas su mi stigle sjemenke passiflore cinnabarine i caesalpinie Big%20smile.Jedva čekam da ih posijem samo se nadam da će niknuti Wink


Objavio: ivna
Datum objave: 26 Ožujak 2010 u 19:50
Uf , danas sam si dala oduška i tek me je mrak natjerao u kuću.Iznijela cvijeće na terasu stalno škicajući na dhmz da li će ove predivne temperature pasti...Zasad ga ostavljam vani. Posijala crvenu passifloru i caesalpiniu i sad mi preostaje čekati.Posadila šefleru koja je konačno pustila zavidno korijenje, par tegli lukovica, hoyu sa Vž kavice, presadila jasmin koji mi se počeo sušiti i još dosta toga  a onda trk na moju bauštelu, počela čerupati kamenjar i seliti na drugi, počela orezivati penjačicu jer nisam prije stigla (Embarrassed)...Znači dosta još toga ima što sam počela i nadam se da će mi nebo dozvoliti da sutra nastavim...


Objavio: forzicija2005
Datum objave: 27 Ožujak 2010 u 01:26
Ah ženo draga pa ne drži nas u toooolikoj neizvjesnosti daj barem jednu slikicu da vidimo šta radiš u vrtu pliiiiiiz!!!!!Smile


Objavio: rosa2
Datum objave: 29 Ožujak 2010 u 23:35
Ma vidi ti ovo zalutala ja u dnevnike i sta nasla tvoj ,vec sam toliko toga pretrazila da vidim dal si nekamo nesto stavila i nigdje nist kad ono ti se tu sakrilaLOL,hajde daj pocasti nas sa par slikica  dvorišča da vidimo kak si ti zriftala svoj gruntek.Wink

-------------
cvijet za cvijet=buket


Objavio: ivna
Datum objave: 29 Ožujak 2010 u 23:43
Drage moje još saaaamo malo Wink, bauštela nikako da mi se makne s grunteka a ti Rosica moja znatiželjna već si ga mogla stoput vidjeti uživo, ne ideš na moju stranu nikako Wink?!


Objavio: rosa2
Datum objave: 29 Ožujak 2010 u 23:57
ma slabo sam dolje al kad cu ici sljedeci put obecavam da cu se javiti da se nađemo.

-------------
cvijet za cvijet=buket


Objavio: ivna
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 09:37
Ma danas neću pisati o nikakvim radovima već samo to da me je na Uskršnje jutro obradovao pgled na reznice bugenvilije, primile su se i tjeraju listiće smile213.Tako sam sretna, priiiimile su se.


Objavio: shasha
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 16:14
Samo ih ne diraj još.Nek se dobro prime a onda ih presađuj,prčkaj,radi kaj hoćešWink


Objavio: montokuc
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 16:43
Tek sam sada otkrio tvoj dnevnik!Bas mi se svidja,samo tako!


Objavio: ivna
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 23:11
Shasha, ne diraaaam Embarrassed, samo ih gjedam (stalno LOL) i to dok ti ne kažeš:diraj Approve.
Monty, hvala na lijepim riječima Embarrassed.


Objavio: proljeće
Datum objave: 04 Travanj 2010 u 23:42
Ivna kada si posadila sadnice bugenvilie, i da li si stavila plastičnu bocu preko njih?


Objavio: ivna
Datum objave: 05 Travanj 2010 u 00:13
Proljeće,posadila ja njih u dvije ture Wink, ove dvije reznice o  kojima sam ovdje pričala su iz druge ture koja ja zadnja posađena i to 23.3,sad sam gledala.Stavila ih u hormon, pola reznice uronila u zemlju i stavila najlon vrećicu i na prozorsku dasku u srednje toplu prostoriju.Prije par dana sam primijetila da mi se na njima stvara plijesan ali sam ih pomoću savjeta spasila (bar mislim da jesam time) jer sam izbušila čačkalicom par rupica na najlonu.Eto to je formula (bar što se mene tiče ovaj puta LOL) za zakorijenjivanje.Ali ova prva tura posađenih bugica čini mi se da još uvijek stoji, zašto, iskreno nemam pojma Confused.


Objavio: skitnica
Datum objave: 05 Travanj 2010 u 08:20
ivna dnevnik je u redu ali i ja kažem,gdje su sličice.koliko god vi žene bile rječite slika ipak vrijedi tisuću rijeći.što se tiće bugice hvala na savjetu morat ču probati tako jer do sada ih nisam uspio uzgojiti.

-------------
mi smo djeca cvijeća


Objavio: stefkaja
Datum objave: 05 Travanj 2010 u 09:35
Bravo ivna, tako sam i ja zakorjenila svoje bugice i hibiscuse..i za sada se sve primilo..


Objavio: ivna
Datum objave: 05 Travanj 2010 u 10:07
Skitnica, znaš onu staru strpljen-spašen Wink, ma poooolako učim se tek LOL, tehnika je vražja stvar LOL.A viš kak mi žene pričamo sto na sat, pokušavam bar malo do tad dočarati ono što radim Big%20smile. Štefi, Thumbs%20Up.


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 05 Travanj 2010 u 10:24
bormeč se razvijaš u pravu majstoricu vrtlarku!
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: kontesaa
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 12:30
ja to niš ne vjerujem dok ne vidim LOL

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: shasha
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 17:27
Ja vidla pa opet ne vjerujemsmile96


Objavio: ivna
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 20:28
O nevjerne Tome, blaženi oni koji ne vidješe a vjeruju smile198!
Shasha, pssst, gledala si susjedino dvorište a ne moje smile103, smile195!!!
P.S. Tražim dobrovoljca za obuku mislim u svezi ovog s fotkama WinkLOL, plaća u kavi, kolačima i "bockalicama" smile198


Objavio: rosa2
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 20:39
Hej ,hej pa kaj ste mi napale suseduLOLLOL ja bila kod nje i sve vidjela  sve je istinaLOLWink

-------------
cvijet za cvijet=buket


Objavio: ivna
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 20:57
Evo konačno me netko razumije, rosa :pusaaa smile78 !


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 22:13
kakvi sad opet dobrovoljci, molim  lijepo?
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: ivna
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 22:28
Uživo Sarić, uživo Wink da ne bi bilo smile229 i na kraju smile228


Objavio: bigmamma
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:08
Aj ti kuhaj kavu, dolazim ja da te naučim kad nitko drugi neće!
smile96


Objavio: ivna
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:11
I koga vodiš sa sobom da nas obje nauči smile156?!?


Objavio: shasha
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:11
Ak bu onih finih kolača,ni "bockalice"nebudu trebale(samo jedan onaj"visuljak"iz podrumasmile198)pa bumo nekako svladale tu opaku tehnikusmile229


Objavio: ivna
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:17
Shasha , dogovoreno smile177, bude i visuljak, i kolači i ono što si zaboravila iz podruma-ne visuljak već ono što je počelo tjerati Wink!


Objavio: kontesaa
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:21
pfff pa trebala si shashu iskoristiti neki dan kad ti je bila sa natom (gibam nalijevoooooo) Tonguesmile156

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: shasha
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:23
Okidoki,sam da još najdem prevoz(kak sa busevima stojimo ak mi "šoferka" bu zauzeta?!)smile98
pssst...Bigi sam ti dojuri nisam ja nikakvi znalac sam se guram zbog kolača i zato kaj mi je zaboravila nekaj iz podruma dati(škrtica).Znam ja puno čudnih riječi koje ,kad ih izgovorim,zvuče  ko da znam kaj radim.Ja bum pričala a ti radilaLOL


Objavio: ivna
Datum objave: 06 Travanj 2010 u 23:30
Nije stigla ni približiti se kompu koliko je jela kolače i bockala bockalice a kad ni to nije radila, pušila je i pila kavu Approvesmile96 !
Ali moram biti fina (dok ne prođe obuka Wink) !


Objavio: nata07
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 07:51
šoferka je uvijek za - pa to već znate (ako nisam prezatrpana papirima, naravno) a i zbog kolača i bockanja se i isplati Wink Wink Wink

-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: shasha
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 09:32
Ma dajte najtesmile96
Pa nije imala aparat još onda.Kak da joj pokažem kak da slika ,i stavi slike,sa aparatom kojeg nemasmile96smile96


Objavio: ivna
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 09:47
Ti si Shasha jedna obična izdajica smile102, al da se Nata nije žurila doma vidjele bi ga to veče Approve.Naaaato Hug, spasi meeee!


Objavio: shasha
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 10:33
Daj ženo,delaj nekaj da to pišeš u dnevnik,(ovo je nisko bilosmile191,no ti znaš od koga je  i kak mislimCool)a ne da vičeš na menesmile220


Objavio: ivna
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 10:36
Shasha smile79, idem nekaj delat, a što ću kad me zapričavate Embarrassed.


Objavio: nata07
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 13:49
a čuj Ivna bile, bi mi i ostale ali je bilo rečeno da ga nebu to večer !!! A ništa sad bum riskirala još jednu vožnju u "velegrad" (iskreno rečeno više zbog kolača i meze) pa da i to riješimo a onda samo probaj NE stavljati slike pa bude smile232

-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 22:50
ne dirati "visuljak"!!!
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: ivna
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 23:01
Nato, to je bilo :iznenađenje, đenje smile213! Nisam niti ja znala!
E sad, pošto sam bila špotana,pokupila sam svoje krpice, svoju bolju polovicu (čitaj jaču Wink) i van na moju bauštelicu.Nestrpljiva kakva jesam,nisam dočekala brdo zemlje koje sam si zamislila da bi tu trebalo ići i obavila posao kako sam znala i umila Approve.Rezultat radova je i plavi prst (dobro sam i prošla Wacko) ali i posađeni:
-dva rodendrona:crveni i bijeli,
-skimia, riječka ljepotica, Triša još jednom hvala Embarrassed
-javor (mali, malecki)
-ukrasni ribizl, najnoviji poklon MM Wink
-10-tak heuchera
-šumska iva by Lantana(ne znam dali sam dobro upamtila ime Embarrassed)
-digitalis purpurea
-mini gladiole
-i još bar biljčica koje ne znam kak se zovu, valjda ću skužiti kad procvjetaju LOL
-posadila crvene i bijele astilbe (gomolje) i par oxalisa!
I sad sam skužila da sve ove sjemenkice koje sam revno skupljala na našim kavicama nisam još ni pipnula a nemam više mjesta.Ma ugurat ću ja to do posljednje trunke, bar se neće vidjeti trava LOL.A slikice, dragi moji će biti kad padne prva kiša, tak sam obavještena Wink, moram čekati kad će picekica najaviti kišu i onda je valjda taj dan obuka Embarrassed!


Objavio: shasha
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 23:15
Saro,pa taj "visuljak" je i namjenjen diranju-"degustaciji".To mu je i jedina namjena.E sad,to kaj Ivna ne dira "visuljak",kaj sad to znači da ga nitko nesmije.Čemu onda uopće visismile96
Pa ti si stvarno bila vrijednasmile55
Kaj se plavog prsta tiče,ma ko da ništ nije bilo,ja se uvijek bojim za tebe kad veliš da ideš nekaj raditi jer se nikad ne zna kaj buš slomila,natukla,pretukla....LOL
Picekica veli da bi u subotu mogle  obaviti obuku.
(hmmmm,kaj mislite,koliko bi ljudi skužilo o čemu mi uopće pričamo....koji visuljak,koja picekica,obuka,povrede na radu,i neradu....LOL)


Objavio: Lantana
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 23:36
Ja mislim kad Ivna prođe ovu intelektualnu obuku da neće više lopata u njene ruke Wink, zato bolje da sve posadi i prekopa prije obuke LOL
Šalu na stranu vidim ja da si bila jako vrijedna, i mislim da ćeš nas uskoro iznenaditi sličicama Clap


-------------
život je more


Objavio: ivna
Datum objave: 07 Travanj 2010 u 23:40
smile96, eto ja počnem ozbiljno i dođe ova, ova i počne ...Ma samo ti daj,dnevnik i jest ovdje zato Approve! A visuljak je na pol smile187
Lantana, hvala na posjeti smile78


Objavio: nata07
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 07:35
joj stavrno smo lude u ovim našim frazama - pa to ni Bog nebi skužio o čemu mi klaframo.......
e Ivna a da ti dođeš (onak kak se razmatralo) i odradiš jedan školski sat obuke sa aparatom i još jedan obuke sa onim mackanjem a ja dođem u kontrolu poslije smile187


-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: ivna
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 08:34
smile68, Naaato neeemoj mi to raditi, moooolim te, imam osjećaj da će biti smile108 ako ne bu slikica.A fotkala sam ja već, ima se šta stavljati Approve


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 08:48
ponavljam, ne dirati "visuljak", jedino ga možda nekam spremiti da se ne presuši...
i nemojte mi molim vas za subotu dozivati kišu, jer idemo u Senj pokositi i posaditi nekaj!
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: shasha
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 09:04
R.Saro,niko ne zove kišu,picekica se prijeti.smile63


Objavio: nata07
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 12:02
Čuj Sarice, 
sad je već vrijeme da se visuljak skine jer ako to stoji od jeseni ne misliš i ti da je došlo vrijeme jer bi uslijed ovih temperaturnih razlika moglo doći do kvarenja


-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: ivna
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 14:08
Curke ne brinite se, riješavam ja taj problem , niš mu neće bit, ma neće ni njega bit smile195!


Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 14:21
Nata, imaš prav, zato sam i prije napisala da bi ga trebalo pospremiti dok mi ne dođemo  videti jeli dobar. Jer ak je "visuljak" , tak jadničak, već dugo sam i obešen, ne bu mu baš dobro. Niko ne voli biti sam, svima paše dobro društvo, a zna se gdje je dobro društvo!
Nismo zabadave Zagorci!
http://www.glitter-graphics.com">


Objavio: shasha
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 22:23
Natoooo,pa znaš kaj smo zaboravile!!!!
A di je temelj za roštilj i dodatke????Ja to nisam vidla
Sjetil me ovaj smajlić http://smiles.int-world.com/smile.148290.html">


Objavio: ivna
Datum objave: 08 Travanj 2010 u 22:53
Kak si mogla i vidjeti kad su ti oči bježale prema podrumu cijelo vrijeme LOL ?!
E i danas sam bila vrijedna Approve i zamislite niš nisam slomila, natukla, pretukla kak bi rekla plavuša u srcu, ona će se prepoznati Wink! Već duže vrijeme, tj. cijelu zimu smišljam kako napraviti kamen pješčenjak po receptu by mali gogo i danas smo se odvažili probati.Hmmm, bolje da vam ne kažem na čeg mi liči ova probna tura, ali vidjet ću sutra što će biti od svega toga LOL.Posadila danas hrpetinu cvijeća, većinom gomolje, još neke biljčice koje su čekale na balkonu da ih konačno smjestim u zemlju, od svega izdvajam roze astilbe (crvene i bijele su već u zemljici), ha što reći prekrasno mi izgledaju na fotki.Nisam ih do sad nikad imala pa jedva čekam što će od svega niknuti Embarrassed. I da, primjetila sam ružne male , ljigave uši koje izbacuju slinu oko sebe, bar meni to tak izgleda , brzoooo u poljoapoteku po prvu pomoć, nabavila sredstvo i čekam sutra, nadam se da ću uspjeti pošpricati biljke da mi se ta gamad ne proširi Angry!




Objavio: nata07
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 07:48
jooooooooooj, stvarno !!!!!! Pa nismo to sve stigle ! A stvarno  di bi to trebalo biti Ivna ?

-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: shasha
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 08:18
Uopće nemrem skužiti kaj je to"kamen pješčenjak"!?
Astilbe si kupila,one gomolje ili cijelu biljku?
Nato,ja vrtim polako film i nigdje da naletim na nešto  od pečenjare.Možda je neka montažna,na kotačimasmile156


Objavio: ivna
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 08:30
A da vas dvije slušate kad ja pričam smile207?!? Aha, bit će montažna, hoćeš mi ju pomoći "sklapati" smile184? Tam na onom novom dijelu, kod čempresa plavušeeee, vidim ja da će biti ponavljanja gradiva Wink! Shasha, kamen pješćenjak ...Jooooj , slušaš ti mene uopće, pa jučer smo pričale o tom.Vidjet ćeš ak mi uspije, ak ne odvest ću te na smetlište da ti pokažem što je to Wink LOL.Astilbe, kupila sam ih u plodinama (gomolje, draga), ma biiila neka davna kava a mi pustošile sve dućane.Hoćeš ti sama smile42ili da ti ja pomognem smile155, možda se prosvijetliš Lamp?!?


Objavio: nata07
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 09:02
a ništa morale bumo ponoviti posjetu i utanačiti detalje !!!  smile184 možda nam se onda prosvjetli  LOL

-------------
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti


Objavio: kontesaa
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 11:05
pa nema me tujedan dan i već trči trči trčuljak i visi visi visuljak, plavuša sklona samoozljeđivanju radi ko sumanuta, sadi, sije, kopa, gradi....bogek dragi pa kaj se tu dogodilo? smile156 shasha, imam ti ja ginko spreman za sadnju u vrt...bum ti dala koji listić za žvakanje (ako ja prije sve nepožvačem) jer vidim da te izdaje pamćenje LOL
ma pečenjara je još u Ivninoj glavi...zato nema temelja...polakooo kam ste navalile LOL
i ne coprajte mi tu sa picekicom jer ja niš nebum mogla raditi ako padne kiša smile161


-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi


Objavio: bigmamma
Datum objave: 09 Travanj 2010 u 11:09
Konte, ak niš nebuš mogla radit, dojdeš k meni stavljat slike. Sori, Ivna, žicam u tvom dnevniku.



Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk