Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klara - kod Svjetlane Stojanović obje vrste - preko fejsa. Žena je super, od riječi i radi vrlo kvalitetno, isporuka na vrijeme..... kako obeća, tako i napravi. Zaista za preporučiti svakome!
Hvala na lijepim riječima curke
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super kompleti
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
ljubičasto sjenčanje je odlično!! satovi su posebni...ja sam uradila jedan sat, tako je krasan da mi stoji u ateljeu(šupi)da ga nitko nevidi dok ga nepopravim....a sad znam i kako ću...
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala, hvala
![]() ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Super majstorice, podlošci su ti mrak.
Uvijek nas nanovo ugodno iznenadiš sa svojim radovima ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani biti će sajam salveta, mislim onaj ponedjeljak kad počne škola, a drugo daj skupi naše tete na kavicu
|
|
![]() |
|
Hvala Tatjana, je - sajam je 14.01. i baš se veselim. Ja dolazim sigurno jer sam od Svjetlane naručila repro i moram to preuzeti pa se tada možemo ujedno i na kavici poslije vidjeti. Tko je raspoložen neka dođe.....
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
se razme
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
jANI, NAPIOSALA SAMI I gOGS, POŠTO JE TO U 178 SATI I VEĆJE POMALO MRAK, MENI JE TEŠKO VOZITI, A NE BI SE IGRALA.DOĆI ĆEJEDNA NOVA VLATKA, PA ČU JOJ REĆI NEKA TEBE I GOGS POTRAŽI.
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Draga,, opet ja s pitanjem za sat ![]() Ugl napravila na velikoj ploči, kupila satni mehanizam u repro ali imam maali problem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa ja nisam imala nekih poteškoća.....nije baš mehanizam "sjeo" kao u onim podlogama koje se kupe s utorima, ali namjestila sam ga i objesila bez problema....Jesi stavila onaj gumeni kao "dihtung" koji dođe uz mehanizam?
|
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
da, da, stavila sam sve redom, i kukicu i gumu, pa onda onaj zlatni ringić i na kraju šarafić
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Super,sve pohvale,i ja razmišljam početi sa radovima,ali nisam siguran!
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Malo uzurpacije prostora ja sam satni mehanizam za ploču odotraga učvrstila sa vrućim ljepilom i onda sastavljala
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Podlošci su ti mrak ,a zavidim vam na tom sastajanju i kaficama ,a tek sajam saloveta ,........
|
|
![]() |
|
Da, morat ću i ja na taj način zalijepiti mehanizam..
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Šta reći na ovu galeriju slika P R E D I V N O ! Sve je jedno ljepše od drugoga, kutijice, satovi, tanjuri, podlošci.
![]() Ali naravno, kao početnik i ja imam pitanja: za podloge kakve boje najčešće koristite (vidim da spominjete akrilne boje, fasadnu boju pa sam se malo pogubila). Da li isključivo koristite original ljepilo za decoupage ili koristite i nešto drugo? Kako završavate radove na staklenim tanjurima i zdjelicama, kojim lakom i da li se poslije toga mogu prati, da li ih zapečete? Pitanja je hrpa, a ja pravi početnik. Bila sam na jednom drugom forumu ali kad sam otkrila vas vidim da sam "tabula raza" Prkupila sam si stvarčica za raditi, ali bih prvo htjela čuti vaše mišljenje. Danas sam završila jednu šamlicu kojoj je trebao makeover, čekaju me zdjelica, vaza i još neke sitnice. Prije nego krenem dalje da čujem vaše savjete. |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() |
|
![]() |
|
Stenik - oprosti draga.....moj komp ti je jaaaaaako star i stalno mi nešto zablokira pa nisam vidjela tvoje pitanje.
Pokušat ću redom odgovarati na tvoja pitanja:
1. Za podlogu koristim kao osnovnu bijelu fasadnu boju (ili fasena ili dispervan). To je isto akrilna boja! Svijetlije nijanse radim sama - toniram ih dipi pigmentima i radim ne prevelike količine. Ostatke spremam u kutijice od krema, maski za kosu....bilo čega (cijela moja obitelj zna da se niti jedna kutija s dobrim navojem ne smije baciti i da meni treba SVE) i mogu dosta dugo trajati - nedavno sam potrošila zadnje koje sam miksala ljetos, samo je bitno dobro ih zatvoriti.
2. Ostale boje - one jačih tonova i ja kupujem original jer ih je nemoguće sam smiksati.
3. Iskustva s ljepilom su slijedeća: svašta sam pokušavala kao zamjenu, ali ništa, doslovno NIŠTA mi ne može zamijeniti ART Potch, original decoupage ljepilo koje uvijek kupim u Lumosu kada su dani otvorenih vrata. Tada uzmem onu veeeeeliku bocu i traje mi zaista dugo. Razrijeđeni drvofix trga salvete i nije to to! Postoje još neka original ljepila i koje god sam kupila u biti je bilo dobro, ali mi je Art Potch ipak No.1.
4. Radove na tanjurima i zdjelicama završno premažem Patex 3d waterproof ljepilom - po savjetu moje drage prijateljice Dubravke i definitivno mi je to najbolja varijanta. Može se oprati pod tekućom vodom (naravno, ne namakati) i nije potrebno peći. I peći se može, ali za to su onda potrebna posebna ljepila no se ja nisam upuštala u te varijante.
Nadam se da sam uspjela odgovoriti na svoja pitanja ;) ako te još bilo što drugo zanima, samo pitaj, ako ne znam ja, znat će sigurno netko drugi!
|
|
|
![]() |
|
Crvena Dalija - hvala na ideji za učvršćivanje satnog mehanizma vrućim ljepilom
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |