Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi je jako lijepo,ali vaze sa orhidejom i ružama su
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
Hvala svima, ja sam salvetu plave ružice kupila u Magacoloru u Zagrebu. Imaju svoju stranicu na netu, probat ću ovih dana opet nabaviti, pa se dogovorimo da ti pošaljem ako nisi u Zg. |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> tanjur i vaza.....fantastični...
![]() a pukotineeee...aaaa....5 +++ one plave ruže na kutijici su salveta ili print ? moja svekrva obožava plave ruže, kako doći do tog uzorka ? |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Ovaj komplet sa orhidejama...mrak,a
a plava kutijica ... ![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
prelijepo, ali vaza i tanjur su moj favorit, vauuuu
|
|
![]() |
|
Mamina, obožavam plave ruže!
Tatjana, Lily hvala. Da, trebamo malo osvježiti ove tmurne i hladne dane!
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Komplet vaza i tanjur su baš dobri ,pored izrade i motiv je jako osvježavajući u ovim danima...br..br. hladno i tmurno.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ako Sara kaže savršeno, nema što da se prigovori, divno , predivno ne znam što me više privlači.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Plave ruže
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, ma prema drugim radovima nije to ništa posebno. Lijepi motivi rađeni najjednostavnijom tehnikom. Tu nema neke posebne priče!
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
VAO VAZA I TANJUR SA ORHIDEJOM SU SAVRŠENSTVO BEZ MANE
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno okic ..i motiv i izvedba za 5
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala Sarajka
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma gdje samo nađeš ovakve motive,predivno,dopadaju mi se ovi cvjetni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Oko slika se baš i nisam potrudila, slikala na brzaka, jer je dio radova promijenio vlasnika!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |